Paycellden oldu sağol < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
FATURA KAMPANYALARI ANA KONU (9. sayfa)

-
-
Paycell uygulamasından ödedim , iadeler ertesi gün geldi hocam çok teşekkürler.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hocam paycellde cashback var mı ? haziran ayı icin baktım göremedim de
bi vodafone varmış oda max 100e düşürmüş sanırım konuda öyle gördüm hic uygulama yok sanırım faturalarda cashback icin...
-
Paycellde fatura ödeme ile ilgili iade yok hocam.
şimdi alıntıyı görünce anladım hocam vpay ekleyip ödenmis ordan gelmiş, burdan sormuş olayım bi kaç fatura ödemişim ama bana hic iade gelmemiş
extra bişey mi yapmak gerekiyordu acaba fatura öderken cüzdan kullanıp ödemişim ama hiç iade yok...
-
Paycellin içine Vodafone pay kartı ekledim , fatura öderken o kartı seçip devam ettim işleme hepsi bu. Vodafone paye para yüklemeyi unutmayın sadece.
Tek fatura ödeme şartı güzel olmus aylara baglamamislar acaba komisyon oranı nedir ziraat te fatura başı
-
-
garanti böyle bir sms attı , kredi kartı ile faturalar otomatik ödense komisyon alıyor mu
Size ozel 3.000 TL'ye varan bonus firsati! Bonus Kredi Kartinizdan vereceginiz her yeni otomatik fatura talimatina 750 TL, toplamda 3.000 TL bonus kazanin! OFT750 yazip 3340'a SMS gondererek kampanyaya hemen katilabilirsiniz. Son gun 30.06.2025. Detaylarhttps://www.bonus.com.tr/ftr750. SMS almak istemiyorsaniz IPTAL yazip 3342'ye ucretsiz olarak gonderebilirsiniz. Mersis:0879001756600379. C221 B002
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Alıyor diye hatırlıyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Talimat verenler kontrol etsin ; ilk 150₺ iade hesaba yattı.
beyler fatura ödemelerini nerden yapıyorsunuz?
vodafone varmış fakat freezone istiyor onada yaş tutmuyor ,bankalar 250tl max ama 5 ay falan talimat istiyor bi cash back varsa yazar mısınız ?
-
Ziraat kredi kartına komisyonsuz 4 faturaya 600₺ veriyor
1 ödeme yerterli
bakayım hocam sagolun
kredi kartım yokya muhtemelen bu yüzden kampanyalarda faturaları göremedim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxxcem -- 16 Haziran 2025; 14:37:33 > -
Merhaba, sms yolladım, onay için sms gelmedi. Sms gelmeli mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Paycelle kartı ekledim ödeme ekranında vpay seçiyrum GÜVENCELL TAKSİT ibaresi çıkıyor 3D doğrulama mesajından sonra kartınız bu işlem için uygun değildir hatası veriyor.Sorun ne olabilir?
-
Vodafone Pay’de kampanya çıkmıyor bende, hala geçerli mi?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X