Şimdi Ara

fatura hatalı acaba işlem yaparlarmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
88
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 1.5 yıl önce aldığım 5 yıllak garantili 80gb seagate hdd de 50kb bad sector var formatta dakikalarca bad sectorlu bölümü geçemiyor ben hdd aldığım zamanda önce samsung almıştım sesli diye 1 ay sonra seagate ile değiştirdim faturayı değiştirmediler sadece 80 gb samsung yerine 80 gb seagate (elle yazıp) tarih birde kücük bir imza attılar şimdi ben bu hdd yi götürsem sorun çıkarırlarmı? bu hdd lerin onlarda kayıtları filan varmıdır yani fatura da sorun olsa bile bi şekilde işleme alırlarmı? ne yapmam gerekir

• Nerden aldığına bağlı biraz aslında.Büyük ihtimal barkoda bakarlar ve bi sorun çıkmaz.Ama sorun çıkarsa Seagate in distribütörlerini bulup onlara sorabilirsin onlardan mı çıkmış harddisk diye.Benim bildiğim Arena ve Datagate getiriyor Seagate i.Aren nın sayfasında çerçeve diye bir link var ordan internetten de bakabilirsin ordan mı alınmış diye.
    Senin faturanda ki gibi elle düzeltme vardı.Satın aldığın firma bir sistem üzerinde işlem yapıyorsa orada da kayıtlıdır zaten fatura numarasını girdiklerinde seninle yapılan tüm işlmeler yazar.Yani firma barkod sistemiyle çalışıyorsa.Sorun çıkarmamaları gerek.
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.