Şimdi Ara

Fatmagül'ün Suçu Ne? | Kanal D (31. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.214
Cevap
2
Favori
66.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçen bölümü izleyememiştim tekrarı olacağını biliyordum zamanından emin değildim izlerim yarın.

edit:duyduğuma göre baya olaylar olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dodge -- 9 Ekim 2010; 7:16:50 >
  • İzmir'de daha yapılan çekimler varmış. Yani tüm ekip İstanbul'a gitmemiş daha (Mustafa ve ailesi) ama İstanbul çekimleri de başlamış
  • Bu kadar konudan,oyunculuktan yoksun bir dizi nasıl izleniyor demeyeceğim çünkü burası Türkiye.Bu diziye tepki nasıl olmaz onu soracağım ?Tecavüz sahnesinden dolayı değil,tecavüz olayını basit bir olayla geçiştirip normalmiş gibi gösterilmesine olan tepkiden bahsediyorum.
  • böyle bir dizi için 13 sayfalık zaman kaybı!
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgeolun
    böyle bir dizi için 13 sayfalık zaman kaybı!

madem öyle mesaj yazmanız için de vakit kaybı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Knisath

Bu kadar konudan,oyunculuktan yoksun bir dizi nasıl izleniyor demeyeceğim çünkü burası Türkiye.Bu diziye tepki nasıl olmaz onu soracağım ?Tecavüz sahnesinden dolayı değil,tecavüz olayını basit bir olayla geçiştirip normalmiş gibi gösterilmesine olan tepkiden bahsediyorum.

1.bölümden sonrasını izlediniz mi?
    Günler geçiyor hala aynı eleştrii, hala tecavüz sahnesi vs. sıktı artık.

Dilara diğer arkadaş için de tam benim düşüncelerimi yazmışsın ama ignore etmek en iyisi Yoksa gene gereksiz bir tartışma açılır uzar gider. Yani diziye yapılan eleştiri bile yanlış noktadan yapılıyor, senaryo kötü, mantık hataları falan var denilse anlayacağım ama tecavüzü normal gösteren dizi bu diziyse ben farklı bir dizi izledim galiba.
  • yarbaylığa 26 mesajı kalmış

anlamadınız mı arkadaşın olayını

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mister No -- 9 Ekim 2010; 22:22:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mister No

yarbaylığa 26 mesajı kalmış

Güzel tespit Mister . Diziyi izlemeden yorum yapmak gerçekten çok kolay, oyuncu kadrosuna laf söylemeye hiç gerek yok bence herkes elinden gelenin en iyisini yansıtıyor ve gerçektende güzel işler çıkıyor. Seviyoruz ve izliyoruz bu bizim sorunumuz diye düşüüyorum sizi hiç ilgilendirmez
  • Jandarmanın daha profesyonel davranmasını beklerdik.
    Jandarma Ç : şikayetçi misin..
    Fatmagül :- bir şeyden şikayet etmeye hakkım yok.
    ... hakkım yok.
    ... v.s.
    Tekrar hastahaneye de gönderebilirdi ama akli dengesi için..

Ayrıca tecavüz sanığına :
    -bununla evlenmek istiyor musun..
    demesi de yanlış.. tabi ki artık böyle bir şey yok yeni yasalarda..
    Jandarmanın tutumu , kadına başka ... erkeğe başka ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bodyguard_26 -- 9 Ekim 2010; 23:29:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gizlimert

Dizinin yarın saat 16.30'da tekrarı varmış. Bunun dışında şu sezon meselsiyle ilgili edindiğim bilgiye göre de bu dizi başlarken 1 sezon olarak planlanmış ama 2. sezona uzama ihtimali de varmış yani daha belli değil şu anda. Ama 2 sezonu geçmeyeceğine ben şahsen bizzat kendim eminim.

Bu dizi o kadar uzamaz derdim ama , reytinglerde hep KV ni geriye bıraktığını düşünürsek , 2.döneme de uzar ama o dönem biter.
  • quote:

2000 se eğer yarbaylık 15 kalmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: suzi dilara

quote:

2000 se eğer yarbaylık 15 kalmış

enaa yanlış hesap yapmışım aklım yarimde

yalnız arkadaşın mesaj sayısı nedense 1985 iken 1979 olmuş çokta hata yapmamışım demekki 4 sayıcıktan bişey olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bodyguard_26

quote:

Orijinalden alıntı: gizlimert

Dizinin yarın saat 16.30'da tekrarı varmış. Bunun dışında şu sezon meselsiyle ilgili edindiğim bilgiye göre de bu dizi başlarken 1 sezon olarak planlanmış ama 2. sezona uzama ihtimali de varmış yani daha belli değil şu anda. Ama 2 sezonu geçmeyeceğine ben şahsen bizzat kendim eminim.

Bu dizi o kadar uzamaz derdim ama , reytinglerde hep KV ni geriye bıraktığını düşünürsek , 2.döneme de uzar ama o dönem biter.

2. Sezona uzarsa çok sunî bir konu olur, ne işliyebilirler ki?
  • Bölüm 5 tüyoları geliyor..

Fgül ve Kerim evlenmiştir artık.Münir onları İstanbul'a göndermek ister.Fgül ve Kerim bu duruma karşı çıkar.Öte yandan Mustafa Kerim'in evine zarar verir.Bu olay üzerine fgül ve kerim istanbula giderler.İkisi bir otele yerleşir.Tecavüz olayı gazetelere düşer.Yaşaranlara düşman gazeteci fgül ile görüşme yollarını arar.Olayın ulasal basına yansıması için çabalar.Mustafa yaşaranların bu işin içinde olduğunu öğrenir.Fgül kerim ile evlensede ona ve diğer tecavüzcülere olan kini an ve an artmaktadır.ve otel odasında ilk kez yanlız kalır fgül ve kerim.ve beklenmedik bir sonla bölüm sona erer

Fragman da daha resmi siteye bile yüklenmeden o forumda var ama, ben izleyemedim çünkü galiba dosya formatı farklı. Neyse en geç yarına fragmanı da görürüz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gizlimert -- 10 Ekim 2010; 0:45:38 >
  • BEREN SAAT'E HANGİ YABANCI YÖNETMENDEN TEKLİF VAR?

Altın Portakal'da filmi gösterilecek o yönetmen Beren Saat'e teklif götürdü.

Cannes Jüri özel ödülünü kazanan yönetmen Bahman Ghobadi, yeni filmini Türkiye'de çekeceğini ve Beren Saat'e de teklif götüreceğini açıkladı.

2000 yılında Cannes Film Festivali’nde Sarhoş Atlar Zamanı (Zamani barayé masti asbha, 1999) filmiyle Altın Kamera ödülüne layık görülen Bahman Ghobadi, dördüncü ve son filmi olan No One Knows About Persian Cats’in özel gösterimine katılacak. Uluslararası Uzun Metraj Film Yarışması’nda jüri üyeliği yapacak olan Bahman Ghobadi, 12 Ekim günü saat 17.00’de Özdilek Park Cinetime’daki gösterimde, sinemaseverlerle bir araya gelecek.

Filmin yönetmeni Bahman Ghobadi’ye Cannes Jüri özel ödülünü kazandıran film, Miami ve Sao Paolo’da da kendisine En İyi Yönetmen ödülünü getirdi.

Medya Tava
  • Bahsettiğim fragman parçasını buldum Ama izlemenize gerek yok çünkü çok kısa tamamını ekleyemişler yarın asıl fragmanı izleyin derim

http://www.facebook.com/video/video.php?v=156951877669590
  • Fragman bugün çıkmadı, yarına kesin çıkacaktır artık..
  • Babasının Eserinde Rol Alıyor!

Başrollerini Beren Saat, Engin Akyürek, Sumru Yavrucuk ve Musa Uzunlar'ın paylaştığı reyting rekorları kıran ''Fatmagül'ün Suçu Ne?''nin senaristi Vedat Türkali'nin kızı Deniz Türkali de dizide rol alıyor.

Başarılı yazar, senarist Vedat Türkali'nin filminden uyarlanan ''Fatmagül'ün Suçu Ne?'' de Türkali'nin kızı Deniz Türkali "Perihan" rolü ile izleyici karşısına çıkıyor. Daha önce Çemberimde Gül Oya, Kabuslar Evi gibi yapımlarda da karşımıza çıkan oyuncu aynı zamanda rahmetli yönetmen Atıf Yılmaz'ın eşi ve şarkıcı Zeynep Casali'nin de annesi.

Dizi de aynı zamanda senaryo danışmanı olarak görev alan ünlü senarist, yönetmen Barış Pirhasan da Vedat Türkali'nin oğlu. Pirhasan 1997 yapımı ''Usta Beni Öldürsene'' ile birçok ödülü kucaklamıştı...

Dizifilm.com
  • İnternette gene espri yapılmaya çalışılan bir resim gördüm diziyle ilgili, hala bitmedi şu espriler.

Onun dışında dizinin Vural karakterini canlandıran Buğra Gülsoy formspring hesabı açmış, sorusu olanlar sorabilirler, gerçek hesabıdır

http://www.formspring.me/BugraGulsoy
  • Alıntıdır.

'Bahman Ghobadi'nin yöneteceği filmde yer alacak olan Beren Saat şu aralar dizi çekimlerinden vakit buldukça yeni filmine hazırlanıyor.Ocak ayında çekilmesi planlanan filmde yer alacak olan Beren Saat için yeni bir heyecan başlıyor.Film mayıs ayında Cannes Film Festivali'ne katılacak.Beren Saat'de Cannes Film Festivali'ne katılarak hem festival hem de film heyecanını yaşayacak.Beren'e yeni filminde şimdiden başarılar diliyoruz.'

En son 2007'de Nurgül Yeşilçay ve Tuncel Kurtiz vardı Cannes'de yanılmıyorsam bakalım sonunda Beren Saat'de orada olacak
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.