Şimdi Ara

Fatmagül'ün Suçu Ne? | Kanal D (29. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.214
Cevap
2
Favori
67.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: Noix~

quote:

Orijinalden alıntı: gizlimert

Diziyle ilgili değil ama dizinin konusuna benzer bir haber buyrun hem de yeni bir haber..

Üç genç, zihinsel engelli S.C.’yi bir okula götürerek 5 saat boyunca tecavüz etti

04 Ekim 2010 Pazartesi, 12:23:27

Aydın’ın Çine İlçesi’nde, zihinsel engelli 16 yaşındaki S.C.’ye tecavüz ettikleri iddiasıyla yakalanarak gözaltına alınan 3 kişi, çıkarıldıkları mahkkemece tutuklandı.
    Vatan'ın haberine göre olay, geçtiğimiz Çarşamba günü akşam saatlerinde, Çine İlçesi’ne bağlı Akçakoca Beldesi’nde meydana geldi. Ailesiyle birlikte yaşayan 16 yaşındaki zihinsel engelli S.C.’yi, aynı mahallede yaşayan 19 yaşındaki F.B., 21 yaşındaki A.D. ve 23 yaşındaki M.Ç., iddiaya göre, Akçaova İlköğretim Okulu’nun konferans salonuna götürerek, 5 saat boyunca defalarca tecavüz etti. Bir gün sonra S.C.’nin yaşadıklarını kuzeni 16 yaşındaki Ayşe C.’ye anlatması üzerine olay ortaya çıktı. S.C.’nin 34 yaşındaki annesi Serpil C. ve 45 yaşındaki babası Muammer C., olayı jandarmaya bildirerek şikayetçi oldu. Harekete geçen jandarma ekipleri, olayla ilgili F.B., A.D. ve M.Ç’yi gözaltına aldı. Hastaneye götürülen genç kızın muayenesinde ise tecavüze uğradığı belirlendi.

İlçe Jandarma Komutanlığı’nda işlemleri tamamlanan 3 zanlı, dün sevkedildikleri adliyeyede, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Diziler çocuklara kötü örnek oluyor diyeceğimde, bunlar çocukta değil artık 23 yaşında kazık kadar adam! Yazık ki ne yazık!

Diziyle alakası yok ki.. Tecavüze ettikleri kızın zihinsel engelli birisi olması da aslında durumlarının vehametini gösteriyor, korkmuşlar demek ki normal birisi olmasından...

'BugraGulsoy Buğra Gülsoy
    Bugün sarhoşun biri "Abi seni Abdullah Gül'e şikayet edeceğim dedi"... FatmaGül'le bir akrabaliklari olduğunu düşündü!...'

Gene çok mesaj attım arka arkaya. Öyle Bir Geçer Zaman Ki'yi de izleyemdeim ama şimdi izlesem miya da sabah 8.40 dersini düşünüp yatsam mı emin değilim. Neyse , herkese iyi geceler.
  • Yatmadan önce tekrar geldim 2. fragmanı izledim, bu fragman daha detaylı olmuş, geçen bölümde yarın kalan olaylar zinciri bu bölümde tamamlanacak gibi görünüyor - zaten gelen özet vetüyolar da bu bilgiyi doğrular nitelikte-.
    I'm a cowboy, on a steel horse I ride
  • Şu anda tv'de tekrarı varmış.

Diziyi henüz izlemeyenler için söylüyorum dizinin konusu basit, yani özeti okuyup izlemeye şimdi de başlayabilirsiniz, pek bi sorun olmaz

Fatmagül'ün Suçu Ne? | Kanal D

fatmagül günü

Güzel bir bölüm olacak

bu sıra çok aktifsin maaşallah

bu hafta yine çok heyecanlı bi bölüm

erkeklerin Mustafa´yı ( ya da Kerim´i ) izlerken empati yapıp yapmadığını merak ediyorum
    herkes Fatmagül´e yoğunlaşmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: suzi dilara

verdiğin tüm bilgiler için teşekürler Mert, sana da iyi seyirler

bu sıra çok aktifsin maaşallah

bu hafta yine çok heyecanlı bi bölüm

erkeklerin Mustafa´yı ( ya da Kerim´i ) izlerken empati yapıp yapmadığını merak ediyorum
    herkes Fatmagül´e yoğunlaşmış

Ben özellikle Mustafa'ya yapıyorumda aman aman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 30secondstomars -- 7 Ekim 2010; 20:10:58 >

aşık oluyo sanki yavaştan
  • quote:

Kerim´in Fatmagül´e bakışına dikkat !!!

Kerimde gülüyor mu üzgün mü anlamadım gitti çocuk mutlu gibi duruyor.

quote:

Kerim´in Fatmagül´e bakışına dikkat !!!

Kerimde gülüyor mu üzgün mü anlamadım gitti çocuk mutlu gibi duruyor.

Kızın Kerimle alakası yok..Travma devam ediyor..
    ( şu anlık)
    AMD Athlon 64 X2 4600+ AM2(2400mhz-default)- ABIT FATAL1TY AN9 32X-200Gb.Seagate 7200*10 16Mb cache-Samsung Sata2 200gb 16mb cache-XFX 7600GT Extreme Edition(680/1880)-2*1 GB.CORSAIR Value Select DDR2 667-Thermaltake Mambo VNS2000-ENERMAX EG365AX-VD 350W PSU-BENQ 1650DVDRW-52X32X52 ASUS CDRW-AZTECH DSL 305EU
  • Dizi bildiğin kan davasına dönüşüp gidicek
  • Kan davası olmaz o sanmıyorum karakter tanıtımlarında yazıyordu da Mustafa'nın daha sonra bir hayat kadınyıla falan beraber olacak diye biliyorum ama Mustafa'nın bazı davranışları bana da abartılı geliyor ona katılıyorum

Bölüm bana göre güzeldi bilmiyorum herkes nasıl buldu ama, geçen bölümden daha güzeldi diyebilirm. Daha sonra daha detaylı yazacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gizlimert -- 7 Ekim 2010; 22:58:53 >
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.