Şimdi Ara

Fatmagül'ün Suçu Ne? | Kanal D (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.214
Cevap
2
Favori
67.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • Genel bir haber ama bu dizinin de ismi geçiyor:

Sanal Alemde Yaza Damgasını Vuran Diziler

comScore verilerine göre, Türkiye’nin eğlence kategorisinde en çok tıklanan sitesi İzlesene.com, 2010 yazının en çok ilgi gören dizilerini belirledi.

İzlesene.com verilerine göre 2010 yazında en çok ilgi gören dizi “Küçük Sırlar” oldu. Küçük Sırlar hakkındaki videolar toplamda 450.604 defa izlenerek TV-Magazin kategorisinde en fazla tıklananlar arasında yer aldı. Ayrıca dizinin Teoman ve Atiye'nin birlikte söylediği “Kal” adlı müziği İzlesene.com’daki en popüler videolar arasında yer alıyor. Parça, dizinin yayına girdiği 14 Temmuz 2010 tarihinden beri 260.755 kez tıklanmış bulunuyor. Aylin Aslım'ın yorumladığı “Aşk Geri Gelir” adlı parçayla birlikte kullanılan ve Küçük Sırlar dizisine ait görüntülerin yer aldığı video da bu süre zarfında binlerce defa izlendi. Video İzlesene.com'un Facebook fan sayfasında paylaşıldıktan sonra sadece bir gün içinde 475 kişi tarafından beğenilmişti.

2010 yazının en sevilen dizileri arasına ATV’de yayınlanan “Şen Yuva” da girdi. Şen Yuva dizisinin sevilen karakteri Nurettin'in yaptığı besteler İzlesene'nin en çok izlenen videoları arasında yer aldı. Dizide kadınları etkilemek için her hafta farklı besteler yapan Nurettin'in “Sempatiğimsin” adlı şarkısı İzlesene.com'da yayınlandığı tarihten itibaren 35.089 defa izlendi.

Yeni sezonun en merak edilen dizisi “Fatmagül’ün Suçu Ne?”

Kış sezonunda vizyona girecek olan diziler de izleyicilerden büyük bir ilgi görmeye devam ediyor. Onlarca yeni dizinin izleyiciyle buluşacağı yeni sezonun en çok ilgi çeken yeni dizisi ise “Fatmagül’ün Suçu Ne?” oldu. Kanal D’nin ekranlara taşıyacağı “Fatmagül’ün Suçu Ne?” için hazırlanan fragman, İzlesene.com’un Facebook sayfasında büyük bir beğeni topluyor. Beren Saat’in Fatmagül karakterini canlandırdığı dizinin tanıtım fragmanı fan sayfasında 828 kullanıcı tarafından beğenilirken, 304 kullanıcı da fragman hakkında yorumda bulundu
    .

Diğer taraftan geçen sezon ilgiyle izlenen “Aşk ve Ceza” dizisi de devam sezonu en çok ilgi gören dizi oldu. Geçen hafta İzlesene.com’da yeni sezon fragmanı yayınlandıktan sonra, diziyle alakalı videoların izlenmesi , geçmişe göre %400 artarak toplamda 32.492’ye ulaştı.

İzlesene.com Proje Yöneticisi İlkan Çelik, dizilerin gördüğü ilgi hakkında şunları söyledi: “Popüler diziler hakkında hazırlanmış videolar İzlesene.com’da her zaman büyük bir ilgi görmüştür. Ancak 2010 yazı , dizilerin gördüğü ilgi bakımından çok daha hareketli geçti ve Türk halkı dizilere her zamankinden daha çok ilgi gösterdi. Yeni sezon dizilerinin tanıtım fragmanları ile yaz dizilerinin müzik videolarının dahi izleyicilerden gördüğü yoğun ilgi bu gerçeği açık bir şekilde ortaya koyuyor. Dizilere gösterilen ilginin yeni sezonun başlayacağı birkaç hafta içinde daha da artacağına inanıyoruz.”

Dizifilm
  • Kvp sürpriz bir şekilde 16 Eylül'de başlıyormuş. Normalde daha geç başlaması bekleniyordu filmden dolayı ama filmin vizyona giriş tarihi de ertelenmiş. Herhalde erken başlamasının nenenlerinden biri de bu dizi olacak Atv izleyicinin perşembe günü bu diziye kaymamasını istemiştir muhtemelen. Aşk-ı Memnu başlarken de Kvp geç başlamıştı yine bu sefer öyle yapmak istemiyorlar galiba.

Benim zamanımda yastık yoktu

Beren Saat’in “Aşk-ı Memnu”daki Kıvanç Tatlıtuğ’lu sevişme sahnelerinde araya yastık koyduğu yönündeki açıklaması, aylar sonra Hülya Avşar’ın diline düştü.

DÖRT adamın tecavüzüne uğrayan ve tecavüzcülerinden biriyle evlenmek zorunda bırakılan köylü kızı Fatmagül’ün hikayesini anlatan “Fatmagül’ün Suçu Ne” filminde Aytaç Arman’la başrolü paylaşan Hülya Avşar, filmin dizi versiyonunda rol alacak Beren Saat’e takıldı. Avşar, Saat’in bu zorlu rolün altından başarıyla kalkacağına inandığını söylese de onun aylar önce yarattığı “yastık” polemiğine değinmeden geçmedi:

“Beren Saat, yeni jenerasyonun en başarılı isimlerinin başında geliyor. Bu dizide de aynı başarıyı göstereceğine inanıyorum. Tecavüz sahnesine gelince, o sahnenin çok da ağır olduğunu düşünmüyorum. Ben o sahnenin çekiminde hiç zorlanmamıştım. Üstelik bizim zamanımızda öyle yastık filan da yoktu. Ben hiç yastık kullanmadım!”

"Fatmagül'ün Suçu Ne?" dizisinin boşrol oyuncusu Beren Saat tacizlerden bunaldı.

Çeşme'de devam eden çekimler sırasında Saat'in odasına kadar gelen hayranları, genç yıldızı otelini değiştirmek zorunda bıraktı

- Kanal D'nin iddialı dizisi "Fatmagül’ün Suçu Ne?" 16 Eylül'de ilk bölümüyle ekrana gelecek. Çekimler Çeşme'de devam ederken, başroldeki Beren Saat'in yaşadığı tacizler nedeniyle kaldığı oteli değiştirdiği ortaya çıktı.

- Dizi ekibiyle birlikte Çeşme Ilıca Otel'de konaklayan Saat'i görmek isteyen hayranları otelin önünden ayrılmıyor. Bununla da yetinmeyen bazı kişiler, Saat'i takip edip kaldığı odanın kapı numarasını öğrendi. Ardından da gece yarısı Saat'in kapısına gelip, telefonla odayı arayıp sesini dinlemeye başladı.

- Çok korkan Saat, otel yönetiminden odasının değiştirilmesini istedi ama bu da işe yaramadı. Tacizler devam etti. Saat, "Burada güvende değilim" diyerek otelden ayrıldı.

- Diziyle ilgili ilginç bir iddia da kulaktan kulağa yayılıyor. Dizide, Saat'in canlandırdığı Fatmagül karakteri dört gencin tecavüzüne uğruyor. İddiaya göre, çekimlerin Çeşme'nin Ildırı Köyü ve çevresinde yapılacak olması, köy sakinlerini rahatsız etti. Köylüler "Adımız tecavüz olayıyla anılacak" diyerek muhtara başvurdu. Ancak sonrasında çekim ekibinin çevreye para kazandırdığını görünce fikir değiştirdiler.

Orijinalden alıntı: dodgé

Beren Saat'e Taciz

"Fatmagül'ün Suçu Ne?" dizisinin boşrol oyuncusu Beren Saat tacizlerden bunaldı.

Çeşme'de devam eden çekimler sırasında Saat'in odasına kadar gelen hayranları, genç yıldızı otelini değiştirmek zorunda bıraktı

- Kanal D'nin iddialı dizisi "Fatmagül’ün Suçu Ne?" 16 Eylül'de ilk bölümüyle ekrana gelecek. Çekimler Çeşme'de devam ederken, başroldeki Beren Saat'in yaşadığı tacizler nedeniyle kaldığı oteli değiştirdiği ortaya çıktı.

- Dizi ekibiyle birlikte Çeşme Ilıca Otel'de konaklayan Saat'i görmek isteyen hayranları otelin önünden ayrılmıyor. Bununla da yetinmeyen bazı kişiler, Saat'i takip edip kaldığı odanın kapı numarasını öğrendi. Ardından da gece yarısı Saat'in kapısına gelip, telefonla odayı arayıp sesini dinlemeye başladı.

- Çok korkan Saat, otel yönetiminden odasının değiştirilmesini istedi ama bu da işe yaramadı. Tacizler devam etti. Saat, "Burada güvende değilim" diyerek otelden ayrıldı.

- Diziyle ilgili ilginç bir iddia da kulaktan kulağa yayılıyor. Dizide, Saat'in canlandırdığı Fatmagül karakteri dört gencin tecavüzüne uğruyor. İddiaya göre, çekimlerin Çeşme'nin Ildırı Köyü ve çevresinde yapılacak olması, köy sakinlerini rahatsız etti. Köylüler "Adımız tecavüz olayıyla anılacak" diyerek muhtara başvurdu. Ancak sonrasında çekim ekibinin çevreye para kazandırdığını görünce fikir değiştirdiler.

Kesin abaza apaçilerdir
  • Bugün gelemedim buraya, ama zaten yeni bir haber de yok bir tek yukarıdaki haber varmış. Rammstein'in yorumuna aynen katılıyorum Bundan sonra zaten artık dizi başlayana kadar da çok fazla yeni birşeyler çıkmaz gibi. En fazla bir tane daha fragman yayınlanabilir(sesli fragman).Artık diziyle ilgili yorum falan yapacağız bir süre

'Özel Haber :Fatmagül'ün Suçu Ne ?... Ekim ayında çekimler İstanbul'da Garipçe köyünde'

Burası neresi hiçbir fikrim yok Ankara'da oturduğumdan dolayı ama İstanbullu arkadaşlardan merak edenler için faydalı bir bilgi.
  • Şimdi bir de diziyle ilgili genel bir yorum yapayım. Şimdi açıkçası diziyle ilgili şüphelerim vardı başarılı olmasıyla ilgili, çünkü konu olarak bana ilk başlarda çok da ilgi çekici bir konu gibi gelmemişti. Ama oyuncu kadrosu ve fragmanları gördükçe fikrim değişti.Oyuncu kadrosu bana göre bu sezonun en iddialı 3 dizi kadrosundan biri (şahsi fikrim). Bu noktada gene Ay Yapım'ı tebrik ediyorum çünkü yan kadro da bana göre çok sağlam(Zaten Ay Yapım'ın elindeki oyuncular başka hiçbir yapım şirketinde yok yani). Son fragmanı izleyince de diziyi izlenilir buldum, yani bence bu dizi gene oldukça ilgi görecek gibi ( en azından şimdilik). Dolayısıyla dizinin en azından kısa vadede başarılı olacağını düşünüyorum.Dizinin konusu da aslında dizide ne kadar işlenilir tartışılır ama sosyal mesaj içerikli bir konu, yani film en azından öyle. O açıdan da ses getircek bir dizi olacağını düşünüyorum. Kısacası artık başlayacağı günü merakla bekliyorum.
  • Bugün de arka arkaya çok mesaj yazmış oluyorum ama gitmeden bunu da yazayım. Gene tüyocu arkadaşşlardan birine göre malum tecavüz sahnesinde Kerim'in tavrı sürpriz olacakmış , izleyenleri şaşırtacakmış. Bu ne demek oluyor ; Kerim o işe karşı gelebilir, karışmayabilir ya da buna benzer birşeyler. Ama filmden farklı birşeyler olacağı kesin o halde. Neyse, bu gecelik bu kadar yeter. bayramda çok fazla giremeybilirim, girebilirim de belli olmaz Herkese iyi geceler.
  • Tekrardan herkese merhabalar. Bugün gelen tüyoya göre de Kerim yani Engin Akyürek'in oynadığı karakter tecavüz etmeyecekmiş. Sanırım senaristler ileride yazacakları aşk hikayesini sağlamlaştırabilmek için böyle bir yolu seçecekler. Çünkü bir kadının tecavüzcüsüne aşık olması Türk toplumunun kabulleneceği tarzdan bir olay değil..

Kanal D'nin yeni dizisi 'Fatmagül'ün Suçu Ne?' çok konuşulacak gibi. Başrollerinde; Beren Saat ile Engin Akyürek oynadığı dizi, tecavüz mağduru bir genç kızın hikayesi ve onun etrafında gelişen olayları anlatıyor. Dizinin çekimleri Çeşme'nin Ildır Beldesi'nde devam ediyor. İlk bölümü 16 Eylül Perşembe akşamı ekrana gelecek dizide Fatmagül'e tecavüz etmeyen tek kişi, rol arkadaşı Engin Akyürek. Beren Saat bu diziyle de adından yine söz ettirecek gibi.

http://www.gunes.com/2010/09/10/magazin/m4.html
  • Bugün yeni bir haber yok ama dünden eklemeyi unuttuğum bir diğer haber var. Beren Saat'in kaşları çok eleştirliyor bilindiği gibi, ama o, kaşlarını köylü kızı olacağı için bilerek aldırmamış.Onun dışında dizinde entrikanın gene bol olacağı söyleniyor Aşk-ı Memnu'nun eksikliğini bir nebze de olsa kapatabilmek için. Başka da yeni bir bilgi yok şimdilik.

Orijinalden alıntı: BARTU

quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

Kanal D böyle yapımlar ile doldu taştı. Yaprak Dökümü, Hanımın Çiftliği, Aşk-ı memnu bitti bu başlıyor. Hep dram hep dram. Hep aynı tarz hep para kazanmaya yönelik oyuncu seçimleri. Aynı kadrolar aynı senaryolar. Aynı strateji. Aynı duygu sömürüsü.

Sanki diğerlerinin farkı var.

Kurtlar Vadisi saçmalığı halen devam ediyor, birilerinin propagandası yaparak...
    Polat artık kurşunları bile itiyordur kendinden, ya da 40 Amerikan ajanının arasına girip çizik bile almadan çıkmaya devam fonda cendereee cendereee müziği eşliğinde... Fantastik aksiyonları geçti artık dizi, çatıdan düşenler ölmüyor 2 günde ayağa kalkıyor, kurşun yiyenler bir anda düzeliyor v.s. bunun gibi seyirciyle dalga geçercesine konulan bir sürü şey say say bitmez...

Yine ATV'de Aşk ve Ceza'sı, Unutulmaz'ı hepsi birbirinin aynısı Aşk-ı Memnu ve türevleriyle

Star'da desen Küçük Kadınlar'ı

Show'da desen Acun'un bitmek bilmeyen cıvık programları, kutumda küçük hissediyorum muhabbetleri ve bizim halkın ağzı açık şekilde halen bunları izlemesi

Kanal D desen yine farkı yok

Sözün özü; hepsi birbirinin aynısı, bu halk bunlara eyvallah dediği müddetçe yapımcılar da kendilerini kasmadan,yormadan bu halkın istediği şeyleri vermeye devam edeceklerdir.

Zaten bir tek kanal d yi suçlayıp diğer kanalları savunmuyorum ki. Hepsi aynı. Hepsin de aynı reyting taktiği. Bakıyorlar bu kanalda bu tür de dizi tutmuş. Ve böyle diziler daha çok yapılmaya başlıyor ve kanallarda kabul ediyor. Uğraşma yok çalışma yok aynı taktik. Dediklerin çok doğru yazacaklarımı yazmışsın zaten. Bu ülkede çoğu izleyici kaliteye değil kadroya alışkanlığa özentiliğine falan bakıyor. Dizilerin çok uzun sürmesi fanatiklikten. Kızlar ergenler hayran oldukları için izliyorlar dizi kalitesiz olmuş kötü gitmiş onlar için önemli değil. Hayran olduğu erkek veya kadın orda olsun yeter.
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.