Şimdi Ara

Fatihte Suriyeli düğünü gürültüsü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fatih(İstanbul) merkeze yakın oturuyorum, yarım saattir aşağıda bağıra bağıra sokağın ortasında kendi dillerinde birşeyler söyleyip tenekeleri tekmeliyorlar,sokaktan geçilmiyor zaten, sıradan sokak arası düğünde gürültü çıkar anlarım da yani bunlar bildiğin işgal ettik de onu kutluyoruz havasında bir kutlama içindeler, ırkçılık anlamında söylemiyorum, şunu yazarken bile cam titredi evde, muhtemelen çöp tenekesi içinde bir şeyler patlatıyorlar
    Dipnot : fatihi bilen bilir, sokaklar çok dardır hani sadece yol vardır kaldırım tek kişiliktir genelde, silah da sıkmaya başladılar, olan bize oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yetenekliego -- 3 Mayıs 2017; 20:53:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Rahatsız olduysan ararsın polisi şikayet edersin gereken yapılır. Diğer söylediklerin provake edici yanlış söylemler.
  • ABSOLUT. kullanıcısına yanıt
    Dostum polis gelmiyor ki, önceden 15 defa aradım da yazıyorum buraya. Provake yok, normal halk düğünü filan olsa polis paşa paşa geliyor da Suriyeli diyince bi tekrar soruyor telefonda sonra tamam diyor gelmiyor ne yapayım

• Yetenekliego Y kullanıcısına yanıt
    Sende arayıp suriyeliler deme. Gelip kendileri baksınlar. Neden kimliklerini söyleyip gelmememelerine neden oluyorsun ki? Rahatsız oluyorum de gelsin uğraşsınlar.
  • ABSOLUT. kullanıcısına yanıt
    Polisin gelmeme diye bir olayı yok, normalde ülke vatandaşı olmadıkları için verdikleri zarardan belediye veya daha küçük yerel idare sorumlu olur ki gelmeyen mesul memura hesap sorulur,bizzat söylemek daha akıl karı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yetenekliego -- 3 Mayıs 2017; 21:1:46 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    satıldı
    geçen yıl açıldı
    Ankara Kızılay pavyon kazığı
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.