Şimdi Ara

FATİH TERİM ONU ÇEKME BUNU ÇEK (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
4.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Jagaciak24

quote:

Orijinalden alıntı: Gielenberg

quote:

Orijinalden alıntı: Gielenberg

quote:

Orijinalden alıntı: Jakoß

Basın mensupları sayesinde egosuna ego katmış bir gübrenin bunu yapması hiç hoş değil

Gübre derken kimi kastediyorsun arkadaşım?

quote:

Orijinalden alıntı: Güven

Merhabalar,

Uzun vadede sıkça artan provoke edici yorumlar sebebiyle yönetim olarak bir dizi önlem almak durumunda kaldık.

Taraftara özel forumlardaki uyarıları biliyorsunuz. Şu konudaki kurallardan madde 7 kuralının uygulanış biçimde değişikliğe gidiyoruz.

Madde 7 : Futbol sporunun doğası gereği rakip takım taraftarları arasında atışmalar, sataşmalar olabilir. Her mesajı tahrik unsuru olarak görmemek ve kavgaya zemin oluşturmamak, konulara ve mesajlara yazana göre değil mesajın içeriğine göre yaklaşmak, yorum yapmak Donanım Haber futbol bölümünde bulunmanın bir gereğidir. Bu kuralın suistimal edilmesi, yine bu kurala dayanarak rakim takım taraftarlarını her seferinde kışkırtmaya çalışmak, sürekli olarak rakip takım hakkında olumsuz fikirler belirtmek ve amacı futbol konuşmak değil ortamı germek olan üyelerin tüm futbol bölümlerine mesaj atımının 15 gün süre kısıtlanmasına sebebiyet verecektir.

Malum en çok çiğnenen ve taraftara özel forumlarda bize en çok sıkıntı veren, bölümün düzenini bozan uyarı bu uyarıdır. Üyelerin bunu caydırıcı bulmaması, sürekli olarak ihlali ve bölümde bir türlü istenen düzeyde tartışma ortamı sağlanamamaktadır.

Bu kuralımızın uygulanış biçimde artık değişikliğe gidiyoruz. Bundan sonra bu uyarıdan dolayı bölüm uzaklaştırması alan üyelerimizin cezaları katlamalı olarak gidecektir. Örneğin bir üye provoke edici mesaj yazdığı için madde 7 uyarısından 15 gün boyunca kısıtlama aldı. Üye bunu tekrarladığında, yani aynı maddeden yine bir uyarı aldığında bu sefer standart olan 15 günlük uzaklaştırma 30 gün olacak. Üye bunu yine tekrarlarda bu uzaklaştırmanın miktarı 60 gün olacak. Yine tekrarında 90, 120 ve yönetimin takdirine göre futbol bölümüne mesaj atımı süresiz kapatılma noktasına gelecektir.

Bu uyarı değişikliği hakkında görüş, öneri ve talepleriniz bizim için önemli. O yüzden kısa süre sonra hayata geçireceğimiz bu uygulama hakkında görüş ve önerilerinizi rica ediyoruz.

DH Yönetim

Arkadaşın mesajı silinmiş ancak kendisine herhangi bir ceza verilmemiş. Bravo arkadaşlar

Aldığınız kararları kullanmayacaksanız, insanları korkutacak şekilde güncellemede yapmayın bir zahmet.

+1905

X üye Burak Yilmaza istediğini söylüyor, sadece mesaji siliniyor. Ceza yok.

Y üye Veli konusunda bizlere hakaret ediyor, ertesi gün Galatasaray bölümüne mesaj atiyor. Ceza yok.

Z üye küfür ediyor, sadece mesaji siliniyor. Ceza yok.

T üye sürekli provake ediyor, Ceza yok Mesaji siliniyor.

X,Y,Z Ve T üyeler Galatasarayli olsalardi, en az 15 gün bölüm cezasi alirlardi.

Forumda kurallar var ama bazilarina cok esnek davraniliyor, bazilarina cok kati davraniliyor. Forumda cezalarda hakkaniyet eksik. Genelde kati davranilan üyeler Galatasarayli üyeler, esnek davranilan rakip takim üyeleri.

Örnegin bu bölümde, cezalarin neden verildiği ve neden verilmediği konusunda bir konu olsa, yöneticiler orada güncellemeler yapsalar, en azindan seffaflik sağlanirdi.

Forum destek kısmını kullandım hadiseyi bildirmek için. Ne hikmetse, bazı konulara yıldırım gibi müdahale eden arkadaşlar hala forum destekdeki başlığıma cevap yazmadılar bile. Tebrik etmek gerek.

• quote:

Orijinalden alıntı: HollaAtMe

Kusura bakmayin da orda Fatih Terim'in bunu derken cinsel organindan bahsettigini ciddi ciddi dusunenler yemin ediyorum izledikleri seyi anlayamiyorlar demektir.

Orda hatayi yapan kisiyi cekeceginize hala beni cekiyorsunuz anlaminda soyluyor. El hareketi sadece tesaduf. Videoyu yeniden izlerken o cumleyi soylemeden ki el hareketlerine bakin onlarda hemen hemen ayni bolgede. Ki zaten ilk onu cekmeyin bunu cekin derken de eli baska yeri gosteriyor.

Bir de ciddi ciddi Fatih Terim'e laf edenler olmus size hic bir sey demiyorum zaten. Beyin bedava.

Videoyu ilk izlediğimde bende ayni sekilde düsündüm. Ayni hareketleri o lafi söylemeden daha öncede yapiyor. Bence o hareketler Fatih Hocanin masum olduğunu gösteriyor.

Bununla birlikte, cinselliği sürekli baskilamis, ayip olarak görmüs bir toplumda her hareketin oraya cekilmesi de ayri bir ironi olsa gerek. İnsanlarin ilk düsüncesi, Fatih Hoca orayi kastediyor olur.

Videodadan izlediğim kadariyla Fatih Hoca mantikli konusuyor, basina veryansin ediyor. Birinin böyle bir noktadan öyle bir hareket yapmasida cok sacma geliyor.

Yahu Allah askina biraz empati kurun. Bir grupta birilerine tavsiyeler veriyorsunuz, daha sonra bir hatadan dolayi veryansin ediyorsunuz, sonra öyle bir hareket yapar misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Olivier17

Cinsel organını göstermiyor ki hoca,o adamı çekmiyosunuz,burayı çekin felan filan diyor,saçma sapan kişilerde Egosu yüksekti felandı filandı öter durur herkes öyle..

Fatih Terim'in başarısı her zaman kıskanılmıştır başka takımlar tarafından,başarıyı bozmak için böyle saçma sapan şeyler atılmıştır ortaya buda onlardan biridir.

Yav he he.

Aziz Yıldırım Fatih'çim amcalara şeyi göster demiştir hatta.
  • ya hala provokatörlere olayı anlatmaya çalışıyorsunuz. adamların amacı belli onlarda biliyor işin gerçeğini sizleri uyuz etmek için yapıyorlar anlayın artık. ceza da almıyorlar en iyisi konuya girip sinirlerinizi bozmayın boş yere.
  • Çok fazla düşünme, empati yeteneğinden yoksun insan var ülkede.

1) Fatih Terim'ın orada kızdığı insanlar basın mensupları değil, soru soran çocuğu içeri alanlar. Fazla rastlamadığı bir durum olduğundan ne diyeceğini pek toparlayamıyor. "Bu nasıl basın ?" derken de çocuğu kastediyor.

2) "Onu çekme bunu çek." lafını da çocuğu çeken kameramanlara söylüyor. Oraya sonuçta her insan gelip de soru sormak ister. Çocuğu zor durumda bırakmamak için orada çekilecek bir şey olmadığını anlatmaya çalışıyor. Suç onu oraya sokanda.
  • Uzvunu göstermiştir ya da eli aşşağıdaydı kendini göstermek istemiştir veya bulunduğu yeri , bunu bir tek Fatih hoca biliyor.Ha istese yarın çıkar siz nerden çıkarıyosunuz ben bunu demek istemedim yanlış anlaşıldı da diyebilir.Ama neticede basına malzeme olmak istemiyorsa ve ona duyulan saygıyı azaltmak istemiyorsa biraz daha dikkat etmeli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dupp

Bu kadın kim arkadaşlalr sürekli basın toplantılarında görmeye başladım ?

takımın getir götür sorumlusu maç esnasındada soyunma odalarında bekliyor çok fanatik biri yalnız
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0RK

Çok fazla düşünme, empati yeteneğinden yoksun insan var ülkede.

1) Fatih Terim'ın orada kızdığı insanlar basın mensupları değil, soru soran çocuğu içeri alanlar. Fazla rastlamadığı bir durum olduğundan ne diyeceğini pek toparlayamıyor. "Bu nasıl basın ?" derken de çocuğu kastediyor.

2) "Onu çekme bunu çek." lafını da çocuğu çeken kameramanlara söylüyor. Oraya sonuçta her insan gelip de soru sormak ister. Çocuğu zor durumda bırakmamak için orada çekilecek bir şey olmadığını anlatmaya çalışıyor. Suç onu oraya sokanda.

düşünme yeteneği ile alakası yok. dün ntvsporda spor servisi programında da söylendi. bu konu açıklama bekleyen bi konu diye. eğer öyle değilse kalkar açıklama yapar insanların ağzını tıkar. kamuoyuna böyle muallakta kalan konuda fatih hoca gibi biri açıklama yapmazsa böyle değil diye, olaya herkesin yanlış anladığı gibi intibası verirsin.

• Terbiyesizlikten başka birşey değil. Sen kendini ne sanıyorsun Fatih efendi? O yoldan geçen adamın sayesinde sen o klübede kasım kasım kasılabiliyorsun, başarısız, 3. sınıf, avrupada gittiği her takımdan şutlanmış, teknik bilgisi scouting becerisi sıfır bir adam. Birde ettiği lafa bak sondaki. Milyon dolarlık dalkavuklar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Halleluja

Terbiyesizlikten başka birşey değil. Sen kendini ne sanıyorsun Fatih efendi? O yoldan geçen adamın sayesinde sen o klübede kasım kasım kasılabiliyorsun, başarısız, 3. sınıf, avrupada gittiği her takımdan şutlanmış, teknik bilgisi scouting becerisi sıfır bir adam. Birde ettiği lafa bak sondaki. Milyon dolarlık dalkavuklar.

yoruma bakın. yoldan geçen adam sayesinde o kulübede oturuyormuş

• quote:

Orijinalden alıntı: gök-han

quote:

Terbiyesizlikten başka birşey değil. Sen kendini ne sanıyorsun Fatih efendi? O yoldan geçen adamın sayesinde sen o klübede kasım kasım kasılabiliyorsun, başarısız, 3. sınıf, avrupada gittiği her takımdan şutlanmış, teknik bilgisi scouting becerisi sıfır bir adam. Birde ettiği lafa bak sondaki. Milyon dolarlık dalkavuklar.

Futbol senin benim gibi insanların seyretmesi sonucunda bu kadar paraların döndüğü bir sektördür? Lise kaç?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gök-han

quote:

Futbol senin benim gibi insanların seyretmesi sonucunda bu kadar paraların döndüğü bir sektördür? Lise kaç?

Fatih Terim o kulübede oturabilmek için yıllarca galatasarayda futbol oynamış, kaptanlığını yapmış, milli takım çalıştırmış, fiorentina, milan gibi takımlarda sen ne kadar başarısız olduğunu düşünsende o gururu bize yaşatmış. Gs de yaptıkları ortada. onu biz buralara getirmedik, bileğinin hakkı ile tırnaklarıyla kazıyarak buralara gelmiş bir adam. yoldan geçen adam galatasaraylı değilse, sırf iş olsun diye yetkisi olmamasına rağmen soru soruyorsa bu adamı yoldan geçen gs li ile bir tutamazsın. bu arada liseyi 12 yıl önce bitirdim.

• quote:

Sen kendini ne mi zannediyorsun? 3. sınıf Avrupa takimlarindan sutlanmis mi? teknik bilgisi sifir mi? asil sen kendini ne zannediyorsun da Turkiye'nin en iyi teknik direktorune hakaret ediyorsun? Daha olayi bile algilamayacak kadar bilincsizsin. Asil senin su an yaptigin terbiyesizlikten baska bir sey degil. Kendinize gelin biraz.
  • Schuster buna benzer bi hareket yaptığında yer yerinden oynamıştı, Fotospor tam sayfa manşet atmıştı, olay günlerce konuşulmuştu, adama saçmasapan yakıştırmalar yapılmıştı.

Böyle de karaktersiz bir basınımız var işte, bi yandan o harekete iyi oldu demedim de değil
  • quote:

.
  • Çocuk gazeteci adayıymış işte abartılmış bir olay bence,bunu da bir nevi staj gibi düşünmek lazım işe alışıyor. Keşke yerel bir gazete falan söyleseydi,en azından bu olaylar yaşanmazdı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldenWind

quote:

Orijinalden alıntı: Olivier17

Cinsel organını göstermiyor ki hoca,o adamı çekmiyosunuz,burayı çekin felan filan diyor,saçma sapan kişilerde Egosu yüksekti felandı filandı öter durur herkes öyle..

Fatih Terim'in başarısı her zaman kıskanılmıştır başka takımlar tarafından,başarıyı bozmak için böyle saçma sapan şeyler atılmıştır ortaya buda onlardan biridir.

Yav he he.

Aziz Yıldırım Fatih'çim amcalara şeyi göster demiştir hatta.

Hemen SAMET'e soruyoruzhttp://dogrumuyumsamet.com/

• quote:

Orijinalden alıntı: duetyo

Çocuk gazeteci adayıymış işte abartılmış bir olay bence,bunu da bir nevi staj gibi düşünmek lazım işe alışıyor. Keşke yerel bir gazete falan söyleseydi,en azından bu olaylar yaşanmazdı.

Cocuk ilk basta hocam ben gazeteci adayiyim, heyecanimi yenmek icin musadenizle size bir soru sormak istiyorum diye baslasa hersey cok farkli olacak. Gazeteciler Fatih Terim'in karsisinda, bu cocukta onlardan ayri bir kosede durup ardindan pat diye soru sormaya kalkarsa olacagi bu. Birde puan kaybi yasandigi icin tepki daha da artti. Dikkat edersen Fatih Terim en az 5 defa sag tarafina bakip durdu. Cocugu bastan farketti. Gazeteci dedigin adam biraz zeki olur. Ben bu olayi tamamen cocugun aptalligina veriyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: «WhiSKy»

quote:

Orijinalden alıntı: duetyo

Çocuk gazeteci adayıymış işte abartılmış bir olay bence,bunu da bir nevi staj gibi düşünmek lazım işe alışıyor. Keşke yerel bir gazete falan söyleseydi,en azından bu olaylar yaşanmazdı.

Cocuk ilk basta hocam ben gazeteci adayiyim, heyecanimi yenmek icin musadenizle size bir soru sormak istiyorum diye baslasa hersey cok farkli olacak. Gazeteciler Fatih Terim'in karsisinda, bu cocukta onlardan ayri bir kosede durup ardindan pat diye soru sormaya kalkarsa olacagi bu. Birde puan kaybi yasandigi icin tepki daha da artti. Dikkat edersen Fatih Terim en az 5 defa sag tarafina bakip durdu. Cocugu bastan farketti. Gazeteci dedigin adam biraz zeki olur. Ben bu olayi tamamen cocugun aptalligina veriyorum.

Niyetini belli etseydi daha iyi olurdu tabi ama art niyeti de yok sorusu güzelmiş bence,neyse bunları düşünmek bile zaman kaybı aslında yarın maç var biz hala geçen maçtayız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ZEUS__

quote:

Orijinalden alıntı: 0RK

Çok fazla düşünme, empati yeteneğinden yoksun insan var ülkede.

düşünme yeteneği ile alakası yok. dün ntvsporda spor servisi programında da söylendi. bu konu açıklama bekleyen bi konu diye. eğer öyle değilse kalkar açıklama yapar insanların ağzını tıkar. kamuoyuna böyle muallakta kalan konuda fatih hoca gibi biri açıklama yapmazsa böyle değil diye, olaya herkesin yanlış anladığı gibi intibası verirsin.

Fatih Terim iddiaların ertesi günü açıklama yaptı zaten olayın yanlış yerlere çekildiğine dair. Osman Tamburacı olayındaki gibi Fatih Terim hakaret anlamında o hareketi yapsa çıkar söylerdi. Açıklamaya rağmen hala konulması benim ilk dediğimi doğrular nitelikte.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.