Şimdi Ara

Fatih Terim : '' İtalya'ya Dönmek İsterim ''

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Fatih Terim : '' İtalya'ya Dönmek İsterim ''

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, bir İtalyan gazetesine çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.

İtalyan La Repubblica Gazetesi’ne açıklamalarda bulunan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, “Her zaman söylüyorum. İtalya benim ikinci vatanım. Bir gün İtalya’ya dönmek beni mutlu eder” dedi.

Terim, İtalyan medyasını her gün takip ettiğini vurgularken, geçtiğimiz haftalarda gelecek sezon Roma’nın başına geçeceği yönünde ortaya atılan iddiaların ise doğru olmadığını ifade etti. Galatasaray’ın teknik direktörü olduğunu ama gelecekte İtalya’ya dönme ihtimalinin olduğunu söyleyen Fatih Terim, İstanbul’un 2020 Olimpiyat adaylığı için de görüşlerini açıkladı: “Başbakan Recep Tayyip Erdoğan bu konuda kesin kararlı. Madrid ve Tokyo’yu safdışı bırakmak için her türlü imkana sahibiz. Türkiye, Olimpiyatlar için hazır.

DROGBA VE SNEİJDER MUTLU ETTİ, ANCAK…
    Fatih Terim, La Republlica’nın devre arasında transfer edilen Didier Drogba ve Wesley Sneijder hakkındaki sorusuna ise “İki yıldızı kadromuza kattığımız için elbette ki çok mutluyum. Önemli olan bu isimleri takımın bir parçası yapabilmek. Ligde lideriz, Şampiyonlar Ligi’nde varız.

Fatih Terim, Türkiye’de sadece futbolun değil, basketbol, voleybol, tenis ve atletizmde de büyük aşamalar kaydettiğinin altını çizdi. Türkiye’nin genç bir nüfusa sahip olduğunu dile getiren Fatih Terim, sadece spor değil sanatın her dalıyla da ilgili genç bir neslin yetiştiğini ifade etti.

Kaynak: Açık Mert Korkusuz

• taşlayın kafiri öncelikle adam italyan basınıyla konuşmuş, fransa'ya gitmek istiyorum diyecek hali yok, ayrıca Türk basını dahi olsa italya'ya dönmek istemesi bence gayet normal, Arda'da ispanya'ya gitti ve bizi gururla temsil ederken Galatasaray sevgisinden de birşey kaybettiğini sanmıyor, burada kalsa bizim hava durumu gibi değişken taraftarlarımız sayesinde takımdan soğurdu.
  • tutmayalım
  • lan yoksa harbiden morinhomu geliyo laaaaaaaa
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.