Şimdi Ara

FATİH TERİM'İN YERİNDE OLSAYDINIZ NASIL BİR KADRO ÇIKARIRDINIZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yedekleriyle bilikte görelim kadrolarınızı, sakat olup milli takıma çağrılamayanları yazmayın.
    Benim ki budur ve portekizle en az berabere kalabileceğine eminim

VOLKAN

SERVET GÖKHAN Z. İBRAHİM K.

AURELİO EMRE

HAMİT YILDIRAY GÖKDENİZ UĞUR B.

NİHAT

YEDEKLER:
    RÜŞTÜ
    HAKAN B.
    M.TOPUZ
    SEMİH
    ÜMİT K.

İlerki dakikalarda maçın durumuna bağlı çift forvete geçip uğuru çıkartıp yerine ümit'i alır emreyi öne çeker daha sonraki dakikalarda semihle nihatı değiştirirdim.

Eminim portekizle beabere kalır hatta yenebilirdik bile

• ----------------volkan------------------

topuz---servet---emre g.---vederson

hamit---emre b.---aurelio---arda----

--------umit karan---nihat-------------

yedekler:
    rustu
    halil
    yildiray
    toroman
    gokdeniz
    tekke
    boral

boyle bir sey olurdu heralde..
  • Volkan

Sabri Servet Toraman Hakan Balta

Kazım Emre Aurelio Arda

Nihat Tuncay

Bu kadroyla şampiyon bile olurus
  • Ben olsam sağ bek'e Aurelio yu çekerim nasıl Essieni bek'e çekiyorlarsa bende Sabri'yi oynatmamak için Aurelioyu çekerim..Yada stoper'e de çekilebilir Servet yoksa..Çünkü Emre aşığın oynamaması lehimize olur..Ayrıca Aurelio'yu geriye çekince M.Topal da oynayabilir..Benim görüşüme göre ne kadar yetenekli oyuncu oynarsa o kadar iyi oynar takım..

Aurelio Emre Servet Hakan

Hamit Topal Arda Uğur

Nihat

Semih

Ya da Portekiz maçının sonucuna göre Kazımı oynatıp Nihat tek forvet şeklinde de çıkabiliriz..Çünkü beraberlikte iyi sayılabilir..Çekler'i izledim hiç beğenmedim o maçı kazanma şansımız çok daha fazla İsviçre maçından..
  • quote:

Orjinalden alıntı: *MelaNKoliK*

Ben olsam sağ bek'e Aurelio yu çekerim nasıl Essieni bek'e çekiyorlarsa bende Sabri'yi oynatmamak için Aurelioyu çekerim..Yada stoper'e de çekilebilir Servet yoksa..Çünkü Emre aşığın oynamaması lehimize olur..Ayrıca Aurelio'yu geriye çekince M.Topal da oynayabilir..Benim görüşüme göre ne kadar yetenekli oyuncu oynarsa o kadar iyi oynar takım..

Hamit Topal Arda Uğur

Nihat

Semih

Ya da Portekiz maçının sonucuna göre Kazımı oynatıp Nihat tek forvet şeklinde de çıkabiliriz..Çünkü beraberlikte iyi sayılabilir..Çekler'i izledim hiç beğenmedim o maçı kazanma şansımız çok daha fazla İsviçre maçından..

Çok saçma...
    Aurelio gibi adamdan %100 verim almak yerine niye %50 ' ye düşürelim ki ??
    Essien ile Aurelio arasında dağlar kadar fark var

Sabri çabuk oyuncu ona ihtiyacımız var.
    Aama keşke Gökhan sakatlanmasaydıda Gökhan oynasaydı

• -------- volkan ---

sabri-emre -servet- hakan balta

hamit-topal-aurello - uğur boral

------ nihat -- arda -----

arda serbest olsun biraz çalım atıp gol atsın
  • rüştü

hamit___servet__toraman__uğur

colin__m.topuz__aurelio__arda

nihat__ü.karan

yedekler:
    volkan
    sabri
    g.zan
    gökdeniz
    semih
    tuncay
    h.balta
    emre
    yıldıray
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: B A L A M İ R

Yedekleriyle bilikte görelim kadrolarınızı, sakat olup milli takıma çağrılamayanları yazmayın.
    Benim ki budur ve portekizle en az berabere kalabileceğine eminim

VOLKAN

SERVET GÖKHAN Z. İBRAHİM K.

AURELİO EMRE

HAMİT YILDIRAY GÖKDENİZ UĞUR B.

NİHAT

YEDEKLER:
    RÜŞTÜ
    HAKAN B.
    M.TOPUZ
    SEMİH
    ÜMİT K.

İlerki dakikalarda maçın durumuna bağlı çift forvete geçip uğuru çıkartıp yerine ümit'i alır emreyi öne çeker daha sonraki dakikalarda semihle nihatı değiştirirdim.

Eminim portekizle beabere kalır hatta yenebilirdik bile

bu kadroyla çıktığımız zaman yıldıray nihat gökdeniz gibi kısa oyuncularımızın carvalho ve ferreira karşısında ezileceğini ve bizim gibi yerden ayağa pas yapmak yerine sürekli top şişirmeyi taktik olarak benimsemiş bi takımın bu kadroyla 2-0 dan daha kötü bi sonuçla yenileceğini tahmin etmeni beklerdim...

• quote:

Orjinalden alıntı: _PerenaL

quote:

Ben olsam sağ bek'e Aurelio yu çekerim nasıl Essieni bek'e çekiyorlarsa bende Sabri'yi oynatmamak için Aurelioyu çekerim..Yada stoper'e de çekilebilir Servet yoksa..Çünkü Emre aşığın oynamaması lehimize olur..Ayrıca Aurelio'yu geriye çekince M.Topal da oynayabilir..Benim görüşüme göre ne kadar yetenekli oyuncu oynarsa o kadar iyi oynar takım..

Hamit Topal Arda Uğur

Nihat

Semih

Çok saçma...

Sabri ve Gökhan mı oynasın yani benim ilk 250 me bile girmez o iki kazma Aurelio çok iyi kademeye giriyor güçlü ve zeki bir oyuncu hertürlü oynar sağ bek'te..Hem M.Topal'dan da yararlanılmış olur ..Çift ön libero oynanırsa takım biraz zor gol atar

• ------------Volkan Demirel---------
    --Sabri---Emre Güngör---Servet Çetin---Hakan Balta

----------------Mehmet Aurelio-----

---Hamit Altıntop---------------------Arda Turan----

--------------------Tümer Metin-----------

-------------Nihat-----------Semih(Tuncay)

Bugünkü maçı kazanmak istiyorsak kesinlikle çift forvet oynamalıyız. Ayriyetten Mehmet Topal-Aurelio ikilisi yan yana oynarsa yaratıcı oyuncu eksikliği ortaya çıkıyor. Bu maçta muhakkak Tümer ve Arda oynamalı. Çift forvet çıkmalıyız. (Gol atmak istiyorsak)
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: _PerenaL

quote:

Hamit Topal Arda Uğur

Nihat

Semih

Çok saçma...

Sabri ve Gökhan mı oynasın yani benim ilk 250 me bile girmez o iki kazma Aurelio çok iyi kademeye giriyor güçlü ve zeki bir oyuncu hertürlü oynar sağ bek'te..Hem M.Topal'dan da yararlanılmış olur ..Çift ön libero oynanırsa takım biraz zor gol atar

Gökhan ı hiç izlememiş de hakaret ediyor. Göhkan a kazma diyen bence kendini bir düşünmeli acaba neyim ben diye

• Volkan
    Gökhan-Servet-Egemen-Uğur Boral
    Hamit-Aurelio-Tuncay-Arda
    Nihat-Semih

kadro budur be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arnoato -- 11 Haziran 2008; 14:39:01 >
  • ------------- Volkan ---

Sabri---Servet---GöknanZan(Balta)----H.Balta(Vederson)

------------------Aurelio--------------

Hamit----------- Emre(Topuz) ------------- Uğur Boral

-------- Nihat(Tuncay) ----- ÜmitKaran -----
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kadir Nar

------------Volkan Demirel---------

Bugünkü maçı kazanmak istiyorsak kesinlikle çift forvet oynamalıyız. Ayriyetten Mehmet Topal-Aurelio ikilisi yan yana oynarsa yaratıcı oyuncu eksikliği ortaya çıkıyor. Bu maçta muhakkak Tümer ve Arda oynamalı. Çift forvet çıkmalıyız. (Gol atmak istiyorsak)

bende yazacaktım ama benim kafamdakini yazmıs arkadas...

• f.t. yerinde olsaydım derhal istifa ederdim. Ayrıca herkesten özür dilerdim magandalık, milli takım seçmelerinde formaya göre seçim vd bazı noktalardan dolayı.
  • quote:

çok güzel kadro kurmuşsun kardeş aynı bu kadro ile çıkarsak çeyrek final garanti. tabi bi mucize olmazsa

• quote:

Orjinalden alıntı: Mac2cryme

quote:

çok güzel kadro kurmuşsun kardeş aynı bu kadro ile çıkarsak çeyrek final garanti. tabi bi mucize olmazsa

Servet oynayacak durumda degilse Balta stopere Ugur sol beke gecebilir Semih ilk 11 de Nihatin yerinede Ayhan yada Mehmet topal Aurelio yanina. Cift forvet bize avantaj getirmez Ayhan Tümer gibi adamlar uzakdan yada adam eksilterek sonuca gidebilir Arda zaten belli neler yapabilecegi. Bu mantik 2 yada 3 forvet oynarsak cok gol atariz mantigi hatali topu orta saha getirir orta sahan kalabliksa defansada yardim eder hücümdada cogalirsin.
    Emrenin sakatligi milli takima Allahin bir lütfudur.

• Fatih Terim olmak istemezdim
  • Volkan

Sabri----------------------E. Güngör---------------------------Servet------------------U.Boral

Kazım---------------------------Aurelio-------------------------H.Balta

Arda

Semih-----------------------------Nihat

4-3-1-2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cradlania -- 11 Haziran 2008; 16:29:21 >
  • Volkan
    Sabri Servet Toraman Vederson
    Tuncay Aurelio Emre B. Arda
    Ümit Karan Nihat

:)))))
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.