Şimdi Ara

Fatih Terim in raporundan ..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Galatasaray'da gözler transfere çevrilirken teknik direktor Fatih Terim'in yönetime sunacağı raporda transferde önceliğin forvette olduğu ve en az 4 nokta transfere ihtiyaç duydugunu belirttği öğrenildi.

İlk olarak forvet isteyen Terim'in sağ kanat, stoper ve bir de sol bekle kadroyu takviye etmek istediği ifade edildi.

Bu mevkilere en az 4 transfer yapılması gerektiğinin altını çizen tecrübeli teknik adamın nokta transferlerle takımı Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek seviyeye getirmeyi planladığı vurgulandı.

Gelecek vaadeden genç oyuncuları da takip eden teknik heyetin bu tip genç oyunculara da yöneleceği ve alt yapıdan da gelecek sezon için bazı isimlerin takıma katılmasının hedeflendiği ifade edildi.

Sarı kırmızılıların bu hafta için Filipe Melo için de Juventus'la görüşeceği ve anlaşma zemini aranacağı belirtildi.

Yönetimin Brezilyalı futbolcu için 6 milyon euro bonservis bedelini gözden çıkardığı ifade edildi.

• Tüm yaz boyunca bir sürü kişinin adı çıkacak gs ye geliyor diye heyecan yapacaz yapacaz hop son gün bir bakacaz gelen sadece ozan ipek
  • melo'nun durumu şüpheli, o hariç 1 sağ açık, 1 forvet yeter. bir de yedek stoper alınabilir en fazla. daha fazlasını kimse beklemesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KöpeklereFısıldayanAdam

Tüm yaz boyunca bir sürü kişinin adı çıkacak gs ye geliyor diye heyecan yapacaz yapacaz hop son gün bir bakacaz gelen sadece ozan ipek

benimde pek umudum yok,siteye kapa bildirilenlerede itibar etmeyeceğim bu sene
    ne zaman aldığımız adam formayı giyip imzayı atar o zaman inanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: hashus1099

melo'nun durumu şüpheli, o hariç 1 sağ açık, 1 forvet yeter. bir de yedek stoper alınabilir en fazla. daha fazlasını kimse beklemesin.

senin düşüncene göre sağ açığada gerek yok. altyapıdan Mertan var çokta iyi oynuyor. Olmadı Kazım yollanmaz o oynar. Sol açıkta kimi oynatacan merak ettim. Emre fizik olarak kötü. Engin bazen iyi bazen kötü. Hele 10 kişinin arasına dalması yok mu öldürüyor insanı. Bir tane forvet diyorsun baros-necati-sercan dan hayır bekleme şl de. Diyelim aldık 1 forvet Elmander sakatlanırsa ne olacak ki adam sakatlandıktan sonra form tutamadı bir kez daha sakatlandı gelecek sene formu nasıl olacak meçhul. Sanırım sen Culio ve Stancu dan medet umuyorsun
  • quote:

quote:

melo'nun durumu şüpheli, o hariç 1 sağ açık, 1 forvet yeter. bir de yedek stoper alınabilir en fazla. daha fazlasını kimse beklemesin.

senin düşüncene göre sağ açığada gerek yok. altyapıdan Mertan var çokta iyi oynuyor. Olmadı Kazım yollanmaz o oynar. Sol açıkta kimi oynatacan merak ettim. Emre fizik olarak kötü. Engin bazen iyi bazen kötü. Hele 10 kişinin arasına dalması yok mu öldürüyor insanı. Bir tane forvet diyorsun baros-necati-sercan dan hayır bekleme şl de. Diyelim aldık 1 forvet Elmander sakatlanırsa ne olacak ki adam sakatlandıktan sonra form tutamadı bir kez daha sakatlandı gelecek sene formu nasıl olacak meçhul. Sanırım sen Culio ve Stancu dan medet umuyorsun

şu üsluba, şu saldırganlığa bak hele.
    Allah'a şükürler olsun bu kulübü senin zihniyetindekiler yönetmiyor.

6 yabancı sınırını ve sırf yedekte oturmak için kaliteli oyuncuların bir takıma gelmeyeceği gerçeğini bilenler var bu takımın başında

benim zihniyetim ile mertan'ın sağ kanatta oynamasının alakası yok. yahu Allah aşkına benim adıma düşünme, çünkü hiç beceremiyorsun. düşünce yapımızın benzer hiçbir yanı yok, o yüzden zahmet etme.

• Bir sağ açık, bir sol açık, bir forvet, bir orta saha, birde stoper aldık mı yeter, gruplardan çıktık mı ocak ayında eksik kalan yerlere transfer yapılır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Florya'da Fatih Terim Sesleri
    7 yıl önce açıldı
    FATİH TERİM FARKI!
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

6 yabancı sınırını ve sırf yedekte oturmak için kaliteli oyuncuların bir takıma gelmeyeceği gerçeğini bilenler var bu takımın başında

benim zihniyetim ile mertan'ın sağ kanatta oynamasının alakası yok. yahu Allah aşkına benim adıma düşünme, çünkü hiç beceremiyorsun. düşünce yapımızın benzer hiçbir yanı yok, o yüzden zahmet etme.

Emre Colak fizik olarak yetersiz falan degil bu eklemede benden olsun. Adam sol acikmi, orta sahami oynadigi belli degil takima yardimci olmak icin sürekli mücadele eden bir oyuncu.

• 3 transferle bu takım uçar bence.
    Hamit,Burak ve sol açığa çok kaliteli bir oyuncu ile çok sağlam takım oluruz bence.
    Burak kendini çok geliştirdi.

Elmander-Burak

Transfer-Selçuk-Melo-Hamit

...
    ..
    Yabancı sınırı da elveriyor böyle bir takıma..Gerekirse bir yabancı forvet daha alınır elmander,burak dönüşümlü oynar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mancukya

quote:

quote:

quote:

Emre Colak fizik olarak yetersiz falan degil bu eklemede benden olsun. Adam sol acikmi, orta sahami oynadigi belli degil takima yardimci olmak icin sürekli mücadele eden bir oyuncu.

evet. fatih terim salak değil, adam o kadar eksiğine rağmen 4-4-2'nin kanadında oynayacak mücadele gücüne sahip emre'yi boşu boşuna oynatmadı bir sezon.

• Şampiyonlar liginde başarı için bir sağ birde sol açık şart. Melo kalırsa iki de forvet lazım bence. Necati ve Baros la olmaz bu iş. 1 de stoper lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dwimmerlaik

3 transferle bu takım uçar bence.
    Hamit,Burak ve sol açığa çok kaliteli bir oyuncu ile çok sağlam takım oluruz bence.
    Burak kendini çok geliştirdi.

Elmander-Burak

Transfer-Selçuk-Melo-Hamit

...
    ..
    Yabancı sınırı da elveriyor böyle bir takıma..Gerekirse bir yabancı forvet daha alınır elmander,burak dönüşümlü oynar.

Ne yaptin hocam ya burak elmander ikilisi ile 10 macta 5 gol atamayiz.
    İkisidi birbirinden kazma.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

kesinlikle yetmez, sol kanatta emre engin olmaz olamaz. engin le emre galatasarayda as oyuncu değil rotasyon oyuncusu olur ancak. Takıma üst düzey olarak kesinlikle sağ kanat, sol kanat ve forvet alınmalı öncelikle. transferde alternatif kısıtlıda olsa var, eğer forvet hakkımızı yabancıdan yana kullanacaksak kanatlara 2 yerli oyuncu alınabilir (gökhan ve hamit gibi) yada elmanderin yanına eren veya burak gibi adamlar alınırsa hamit+çok iyi bir yabancı sol açık kombinasyonu yapılabilir.

Bunların dışında ilave olarak maliyeti daha düşük ve rotasyonda oynayacak genç ve potansiyelli bir yabancı kanat oyuncusu ve yabancı forvet oyuncusu ekstra olarak alınabilir. şampiyonlar ligi seviyesinde bir takımın cl maçlarında as oyuncusu emre ve engin olamaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: pape

quote:

kesinlikle yetmez, sol kanatta emre engin olmaz olamaz. engin le emre galatasarayda as oyuncu değil rotasyon oyuncusu olur ancak. Takıma üst düzey olarak kesinlikle sağ kanat, sol kanat ve forvet alınmalı öncelikle. transferde alternatif kısıtlıda olsa var, eğer forvet hakkımızı yabancıdan yana kullanacaksak kanatlara 2 yerli oyuncu alınabilir (gökhan ve hamit gibi) yada elmanderin yanına eren veya burak gibi adamlar alınırsa hamit+çok iyi bir yabancı sol açık kombinasyonu yapılabilir.

Bunların dışında ilave olarak maliyeti daha düşük ve rotasyonda oynayacak genç ve potansiyelli bir yabancı kanat oyuncusu ve yabancı forvet oyuncusu ekstra olarak alınabilir. şampiyonlar ligi seviyesinde bir takımın cl maçlarında as oyuncusu emre ve engin olamaz.

+111

• Drogba hayallerim suya düştü Ama bir umut hayla bekliyoruz Birde stoper urfalının yerinemi yoksa semihin yerine mi istiyorsunuz ?
  • Hayırlısı diyelim
  • Elmanderin yerine biri lazım eğer 4-4-2 oynamaya devam edeceksek.Emreyle kanatta idare etmek zorunda kalacağız sanırım çünkü 2 kanat alacaklarını zannetmiyorum.Sol bek hakan bu sene gayet iyi oynadı ancak avrupada bu oyununu sürdürebileceğini düşünmüyorum.Ama forvet-kanat gibi acil transfer gereken bir yer değil.Stoper ise urfalı bizi bir sene daha götürür diye düşünüyorum ama terim güvence olsun diye bir tane daha istiyor sanırım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.