Şimdi Ara

Fatih Terim'in Cezası (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 58i değiştiren federasyon yaptı bunu çok konusmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: omsima

TFF Baskan Yardimcisiyla 1. agizdan yaptigim gorusme ile uygulanmayacagini soyledi.bir ceza daha alirsa ustune ekleyip uygulanacakmis ama bence o da ertelenir :)

bir de fenerasyon diyenler var ya hala guluyorum

bu kadar gs yanlisi bir yonetim + devlet o-la-maz!

bu kadarıda pes
    adli ve sportif yargıdaki kanunlar değişmese fb 6 alt lige düşmeli başkanıda 60 yıl hapis cezası almalıydı
    ama fb yi kurtarmak için çıkarılan yasalardan biri terim için kullanılınca hükümet ve tff galatasaraylı oluyor
    kafanız güzelmiş iyi günlerde kullanın

• Devlet lig tv ve bir suru adam bu gs fb uzerinden milyonlar kazaniyorlar o yuzden hem fb yi bknz(58.madde) hem de gs yi bazi durumlarda (bknz fatih terim cezasi) koruyorlar. O yuzden federasyon 3 buyuk yanlisi desek daha dogru olur.

Ama fb'yi her zaman daha cok kayiriyorlar şikeden buyuk ne olsun kume dusurulmesi lazim :D (evet galatasarayliyim)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Robb Stark

Ceza ertelendi . FB maçı var ya otomatik o direk erteleniyor ya da düşürülüyor duruma göre bi ayar çekiliyor. Bknz: Elmander, Terim

feneri kurtarmak için binbir kural değiştirdiler ceza erteleme getirdiler yediğiniz haltlar yüzünden. Bizim hocamız kenarda olsun diye cezamız ertelendi çok mu? elmander konusunu da laf olsun diye söylemişsin adamın ayağına koşarken yanlışlıkla basıp kırmızı görmüştü 1 maç cezası düşürüldü. Çok koymuş bazı şeyler çoook...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vikernes

quote:

Orijinalden alıntı: Lord Kinross

Ha, anladım.
    Saçmalığın daniskası ama bu. Neyse.

Bu kadar korkuya lüzum yok.

O zamanda aynısını demiştiniz. Sonuç : 1-2
  • quote:

Orijinalden alıntı: DannyWaLker

quote:

quote:

Ha, anladım.

90 dakika secdede değil,arkamıza yaslanıp gülerek izledik.
  • Zaten şike iftirasını da GS'yi şampiyon yapmak için bizim paramıza ve oyuncularımıza el koyup iyi oyuncularımızı göndermek zorunda kaldığımız için iftira attılar zaten yoksa gs FB'nin yanına yaklaşamazdı FB'yi avrupada da tutan olmazdı uçtuk gidiyorduk her şey planlı taa 2 sene öncesinden planlamaya başlamışlar böyle organize bu işler gs zaten akp nin ve fetullahcıların takımı bakınız hakan şükür ve fatih terim. Daha çok isim var araştırınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stocker

quote:

Orijinalden alıntı: DannyWaLker

quote:

quote:

Ha, anladım.

90 dakika secdede değil,arkamıza yaslanıp gülerek izledik.

Haticeye değil neticeye bakacaksın bebeğim
  • fatih terim'den alip fernandes'e vermisler.
  • Kural değişti diye burda konuşanlar, kendileri için kanunların değiştiğini unutuyor galiba. Hani çoktan küme düşmenizi gerektiren kanunlardan bahsediyorum. Komik olmayın artık.
  • Her Fenerli arkadaşım mesaj attıkça, yaş ortalaması hızla düşüyor bu konuda..
  • quote:

Orijinalden alıntı: MasdStarking

quote:

TFF Baskan Yardimcisiyla 1. agizdan yaptigim gorusme ile uygulanmayacagini soyledi.bir ceza daha alirsa ustune ekleyip uygulanacakmis ama bence o da ertelenir :)

x

iktidarla muhalefet fenerli olsa ne yazar!

fenerasyon dediginiz bizim sampiyonlar ligine gitmemizi onledi yuksek zarar verdi haberiniz var mi?

diger alinti yapan arkadasim bekle bakalim yargitaydan ne sonuc cikacak ondan sonra konusalim bunu zaten aziz baskan 1 yil yatti farkindaysan!
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MasdStarking

quote:

x

iktidarla muhalefet fenerli olsa ne yazar!

fenerasyon dediginiz bizim sampiyonlar ligine gitmemizi onledi yuksek zarar verdi haberiniz var mi?

diger alinti yapan arkadasim bekle bakalim yargitaydan ne sonuc cikacak ondan sonra konusalim bunu zaten aziz baskan 1 yil yatti farkindaysan!

M.A.A. Fenere ceza vermeyi istiyomuydu? Federasyon o cezayı vermeden önce UEFA'dan mektup gelmişti Fenerbahçeyi göndermeyin CL'ye yoksa biz gerekeni yaparız diye neyin kafasındasınız?

• quote:

Orijinalden alıntı: iARDAs

quote:

Orijinalden alıntı: bymanson13

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bymanson13

quote:

Ha beyler ha Federasyonu biz yonetiyoruz.

Bu karar gecen sezon sonunda Federasyon tarafindan verildi. Degisen kanun Fatih Terim'e yaradi. Baskasi da yapsa boyle bir hata once cezasi ertelenicek sonra bir daha yapar ise cezasina eklenilecek.

Siz Turkiye Kupasini kazanmasaydiniz biz Super Kupayi baska takimlada oynasaydik Fatih Terimin cezasi yinede coktan ertelenmisti. O yuzden tum dolaplar uzerinize donuyor diye dusunmeyin.

FB nin 5 maclik cezasi neden ertelenmedi diyorsaniz, orada anarsik bir durum oldugu icin ertelenmedim. Yildirim Demirorende boyle bir aciklama yapmisti. Ama Fatih Terimin cezasi yaptigi bir aciklama ile ilgiliydi ve verilen ceza uyari seklinde oldu. Bir daha ceza alacak aciklama yapar ise o zaman 5-6 mac cikamaz takimimin basinda, isterse tum maclar FB maci olsun.

Ne yani bursalılar yapınca anarşist olmuyorda fenerliler yapıncamı oluyor

Bursa olayini soylemedim zaten o konuyu bilmiyorum. Ben sadece Fatih Terimin cezasinin ertelenmesini FB ninde ertelensin diyenler icin soyledim bunu. Ama tabi Bursa maci baz aliniyosa ( ki olayi bilmiyorum takip etmedim ) o zaman yorumum gecersiz olur.

bi araştır o zaman ondan sonra cevap ver

Sende once keske insanlara hitap etmesini bi ogrensen.

Herkes annesinin karnindan bilerek dogmaz.
    Bilmedigi birsey hakkinda yanildigini farkederse de kabul eder.

O zaman bundan sorna her yorum yapmadan once tek tek Turkiye Futbol tarihini arastiralim olur mu?

Lutfen insanlara hitap etmesini ogren.

Klavye arkasindan ahkam kesmeyi herkes yapar ama onemli olan ikili iletisim kurabilme yetenegidir.

bilmiyorsan laf atmıcaksın anarşistler diye lafını bileceksin anarşistler ne !

• quote:

Orijinalden alıntı: black winter

quote:

bu kadarıda pes
    adli ve sportif yargıdaki kanunlar değişmese fb 6 alt lige düşmeli başkanıda 60 yıl hapis cezası almalıydı
    ama fb yi kurtarmak için çıkarılan yasalardan biri terim için kullanılınca hükümet ve tff galatasaraylı oluyor
    kafanız güzelmiş iyi günlerde kullanın

yok ya 60 yıl değil o 600 dür pkk lılarda zaten 1000 yıl yatıor

Kafan güzelmiş kardeş iyi günde kullan

• Fatih Terim olsa ne olmasa ne arkadaşlar millet birbirini yemiş,saha kenarında kameralar kendini çekmeye başlayınca kendisi de şova başlayan biri işte abartmayın
    6 Kasım'da da kenarda patlıcana dönmüştü hatırlarsanız.
  • Yüzsüzlük arsızlık konusunda sizden ötesi yok beyler . Değişen 58.maddeler şikenin örtbas edilmesi ne çabuk unutuldu ?
  • Ben bukadar yüzsüzlük görmedim arkadaş
    he kardo he biz yararlandık değişen maddelerden hep çaldık çarptık yazıklar olsun tff bunu göz yumanlara
  • quote:

Orijinalden alıntı: makturk42

Fatih Terim olsa ne olmasa ne arkadaşlar millet birbirini yemiş,saha kenarında kameralar kendini çekmeye başlayınca kendisi de şova başlayan biri işte abartmayın

Haklısın kardeş, mimik kanseri Aykut Kocaman kadar olamıyor kimse.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noir Désir

quote:

Orijinalden alıntı: makturk42

Fatih Terim olsa ne olmasa ne arkadaşlar millet birbirini yemiş,saha kenarında kameralar kendini çekmeye başlayınca kendisi de şova başlayan biri işte abartmayın

Haklısın kardeş, mimik kanseri Aykut Kocaman kadar olamıyor kimse.

benim teknik direktörüm senin teknik direktörünü döver
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.