Fatih Terim olsa ne olmasa ne arkadaşlar millet birbirini yemiş,saha kenarında kameralar kendini çekmeye başlayınca kendisi de şova başlayan biri işte abartmayın 6 Kasım'da da kenarda patlıcana dönmüştü hatırlarsanız.
Haklısın kardeş, mimik kanseri Aykut Kocaman kadar olamıyor kimse.
6 kasım 2002 de yedek klubesinde sigara içerken görmüştüm ben onu
quote:
Orijinalden alıntı: bymanson13
quote:
Orijinalden alıntı: black winter
quote:
Orijinalden alıntı: omsima
TFF Baskan Yardimcisiyla 1. agizdan yaptigim gorusme ile uygulanmayacagini soyledi.bir ceza daha alirsa ustune ekleyip uygulanacakmis ama bence o da ertelenir :)
bir de fenerasyon diyenler var ya hala guluyorum
bu kadar gs yanlisi bir yonetim + devlet o-la-maz!
bu kadarıda pes adli ve sportif yargıdaki kanunlar değişmese fb 6 alt lige düşmeli başkanıda 60 yıl hapis cezası almalıydı ama fb yi kurtarmak için çıkarılan yasalardan biri terim için kullanılınca hükümet ve tff galatasaraylı oluyor kafanız güzelmiş iyi günlerde kullanın
yok ya 60 yıl değil o 600 dür pkk lılarda zaten 1000 yıl yatıor
Kafan güzelmiş kardeş iyi günde kullan
kafanızı 2 rekat antudan kaldırın bir zahmet
Soruşturma devam ederken 6222 sayılı kanunda değişiklik yapıldığının ve cezalarda indirime gidildiğinin yer aldığı kararda, “Yasa ile yapılan değişikliğin lehe olduğu izahtan varestedir. Aziz Yıldırım'ın tek maç için cezası 11 yıl 3 ay hapis olacaktı.Sanığa bu suçtan hükmolunan ceza, 3 yıl 9 ay hapis olduğuna göre 6259 sayılı yasa ile yapılan değişikliğin, sanığın lehine olduğu açıktır.“denildi. Mahkeme diğer sanıkların da eski yasaya göre alacakları cezayı hesaplayarak karara yazdı.
quote:
Orijinalden alıntı: DannyWaLker
quote:
Orijinalden alıntı: Stocker
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Vikernes
quote:
Orijinalden alıntı: Lord Kinross
Ha, anladım. Saçmalığın daniskası ama bu. Neyse.
Bu kadar korkuya lüzum yok.
O zamanda aynısını demiştiniz. Sonuç : 1-2
90 dakika secdede değil,arkamıza yaslanıp gülerek izledik.
Haticeye değil neticeye bakacaksın bebeğim
Bakalım neticeye
quote:
Orijinalden alıntı: makturk42
Fatih Terim olsa ne olmasa ne arkadaşlar millet birbirini yemiş,saha kenarında kameralar kendini çekmeye başlayınca kendisi de şova başlayan biri işte abartmayın 6 Kasım'da da kenarda patlıcana dönmüştü hatırlarsanız.
Yaşın yetiyor mu bunu hatırlamaya?
quote:
Orijinalden alıntı: Far-Cry
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Stocker
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Vikernes
quote:
Orijinalden alıntı: Lord Kinross
Ha, anladım. Saçmalığın daniskası ama bu. Neyse.
Bu kadar korkuya lüzum yok.
O zamanda aynısını demiştiniz. Sonuç : 1-2
90 dakika secdede değil,arkamıza yaslanıp gülerek izledik.
Haticeye değil neticeye bakacaksın bebeğim
Bakalım neticeye
Bu o maç mı ? Ayrıca o maçı secdede izleyen sizdiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: Gielenberg
quote:
Orijinalden alıntı: makturk42
Yaşın yetiyor mu bunu hatırlamaya?
Biraz daha zorla olacak
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme