Bildirim
Fatih Terim Galatasaray'ın Başına Geçecek
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Yalan haber, o şahış çaycı olarak bile bu kulübe gelemez.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ah ulvi vah ulvi
quote:
Orijinalden alıntı: GialloRosso_ultrAs
Ah ulvi vah ulvi
Benle ne alakası var haberi ben mi yaptım ne tür insansın anlamadım gitti konu açıyoruz ona da kulp buluyonuz
quote:
Orijinalden alıntı: Ulvi-
quote:
Orijinalden alıntı: GialloRosso_ultrAs
Ah ulvi vah ulvi
Benle ne alakası var haberi ben mi yaptım ne tür insansın anlamadım gitti konu açıyoruz ona da kulp buluyonuz
Ahahahah bu çocuğu seviyorum ya
-
quote:
Orijinalden alıntı: Tadeon
kendinle karıştırıyor olma sakın.
haber yeni değil. -
Terime futbolun tüm yetkilerini ver , yönetime sağlam bir kadroyla Aysal ı getir huzura kavuş . Başkan futbolla alakalı sadece transferlere karışabilsin , oyunun dışında 100% kontrol Terimde olsun .
Bu sistem 10 sene devam etsin Türkiyede herkesi ezeriz . -
quote:
Orijinalden alıntı: mavizaman
quote:
haber yeni değil.
Dediğim gibi o şahıs kulübe çaycı olarak dahi giremez, zaten hep hazıra konduğu için zor zamanlarda takımı sırtlamadığı için gelmez.
sen olmayasın o diyorum anlamadın herhalde. -
quote:
quote:
quote:
haber yeni değil.
Dediğim gibi o şahıs kulübe çaycı olarak dahi giremez, zaten hep hazıra konduğu için zor zamanlarda takımı sırtlamadığı için gelmez.
8. bitirdiğimiz sezondan sonra takımı yeniden kurdu. Hazıra konma lafı ile ne anlatmak istediğini çözebilmiş değilim, KPSS Türkçe sınavındaki çeldirici seçenek gibisin kardeşim.
-
Terimi şahsen sevmeyebilirsiniz amcak dönmek isterse baikan olabilecek kadar güçlü çevresi var divan kurulunda.
Her ne kadar son yıllarda bizi üzse de toparlanmsk için en yakın emniyet çekici konumunda..
quote:
Orijinalden alıntı: ǤЅ
quote:
quote:
quote:
haber yeni değil.
8. bitirdiğimiz sezondan sonra takımı yeniden kurdu. Hazıra konma lafı ile ne anlatmak istediğini çözebilmiş değilim, KPSS Türkçe sınavındaki çeldirici seçenek gibisin kardeşim.
Banada 60 milyon verseler bende 10 numara takım kurarım sende kurarsın bu mağrifet değil, mağrifet Gerets gibi imkansızlıklar için şampiyon olmak.
Fatih Terime 5 milyon euro bütçe ver bakıyım takıma geliyo mu gelmiyo mu görelim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
gelmek zorunda değil 1.
60 değil 160 milyon versende başarısız olunan tonla örnek var 2.
terim sonrası tek başarı gene terimin yolladığı adamı hamza sayesinde oldu 3.
yediğiniz kaba pislemeyin. -
İnş gelir. FT yoksa başarı da yok.
quote:
gelmek zorunda değil 1.
yediğiniz kaba pislemeyin.
Fazladan 2-3 milyon için takımını satan Fatih Terim zaten yediği kaba pislediği için, Hamzaoğlu çöp transferlere gereksiz oyunculara hak etmedikleri sözleşmeleri yaptığı için bugün bu durumdayız. Fatih Terim Galatasaraylı olsaydı kulübün başına zor zamanlar da geçerdi, ekmek elden su gölden sezonlarda ben bile şampiyon yaparım bu takımı. Önemli olan böyle zor günlerde sırtlamak takımı Lucescu'yla, Gerets gibi.
Çaycı olarak bile gelemez demişler ahahaha sen kimsin? terimi davranış yönünden sevmeyebilirsiniz ama bu terimin türkiye futbol tarihi'nin gelmiş geçmiş en iyi teknik direktörü olduğu gerçeğini değiştirmez. galatasaray'ın formasındaki 1 yıldız bizzat da onun emeğidir. -
Aysal gibi hem maddi hem manevi açıdan sağlam bir yönetim yoksa FT gelmez.
Gelmesin de zaten, sağlam bir yönetim olursa da gelmesin, uzak olsun bize. -
quote:
quote:
gelmek zorunda değil 1.
yediğiniz kaba pislemeyin.
Fazladan 2-3 milyon için takımını satan Fatih Terim zaten yediği kaba pislediği için, Hamzaoğlu çöp transferlere gereksiz oyunculara hak etmedikleri sözleşmeleri yaptığı için bugün bu durumdayız. Fatih Terim Galatasaraylı olsaydı kulübün başına zor zamanlar da geçerdi, ekmek elden su gölden sezonlarda ben bile şampiyon yaparım bu takımı. Önemli olan böyle zor günlerde sırtlamak takımı Lucescu'yla, Gerets gibi.
terim ayrılmadı kovuldu bunu sakın unutma.
terim olmasa son 20 yılda senin anadolu takımından farkın kalmazdı.cv'sini incele.
o aysal isimli şahsın hani "futboldan anlamam anlayndan anlarım" diyen şahsın terimden sonra getirdiği italyan teknik adamlar ne iş yapmış? gene imdada terim yetişti de hamza geldi 3 kupayı koydu önünüze hala "çöp" diyorlar.
hamza olmasa fenerin 4.yıldızını izlerdin bu sene.
terim zor zamanda geçerdi demişin terimden önce 8. bitirdin unuttun galiba.
herif tazminatı almadan gitti kovulmasına rağmen ben olsam katmer katmer alırdım inadına.
sen git gsnin bilmem kaç katı bütçeyle başarısız olan takımları incele sonra yaz iyi bütçeyle herkes olur diye.
zor zaman lucescu mu? çağır bakalım gelecek mi geçmişte geldi mi?
lucescu gsye geldiğinde ne başarısı vardı da zor zamanda geldi diyorsun sanki gsnin evladı doğuştan gsliymiş.
madem geretsi açtın yazayım trömsöye elenişimizi bunu terim yapsaydı neler diyeceğinizi düşünmek bile istemiyorum.
-
Beğenseniz de beğenmeseniz de, Türkiye'nin en başarılısı olmamız bu adam sayesindedir.
Benzer içerikler
- futbolcularla seremoniye nasıl çıkılır
- florya metin oktay tesisleri antrenman izlemek
- forma orjinallik sorgulama
- gs bonus kart
- maç başladıktan sonra stada girilir mi
- football manager 2024 ücretsiz
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X