Şimdi Ara

Fatih Terim'den Osman Tanburacıya Küfür

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hürriyet yazarı Yalçın Doğan'dan şok iddia... Belçika maçından önce Fatih Terim, SKYTÜRK'te kendisini eleştiren Osman Tamburacı'yı cepten aradı ve küfürler savurdu.

İşte Yalçın Doğan'ın bugün köşesinde yayınlanan yazısı:

SPOR yazarı ve yorumcusu Osman Tamburacı’nın yüzü bembeyaz oluyor. "Sen ne biçim konuşuyorsun" diyerek, yerinden fırlıyor, sinirden eli ayağı bir anda buz kesiyor.

9 Eylül, önceki gün. Saat 17.54. Levent Spor Yazarları Derneği. Bir grup arkadaş sohbet ediyor. Aralarında Osman Tamburacı da var. Tamburacı derneğe gelmeden önce Sky TV’de Türkiye-Belçika milli maçına ilişkin görüşlerini anlatıyor.

Dernekte arkadaş grubu sağdan soldan söz ederken, koyu sohbet sırasında Osman Tamburacı’nın cep telefonu çalıyor.

TELEFONDA KÜFÜR

Tamburacı telefon açıyor, arayan Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim.

Konuşmaya başladığı anda sinirleri gerilen Tamburacı, telefon konuşmasını bir arkadaşına dinletmeye başlıyor.

Terim:

"Yahu Osman, biraz önce Sky TV’de konuşmuşsun, bana söylediler. Ben ne demişim? Gündem değiştiriyormuşum, öyle demişsin. Ulan bu ne biçim konuşma?"

Tamburacı bu üslup karşısında şaşırıyor, nezaket içinde:

"Hocam, beni hep böyle zamanlarda arıyorsun, bir kere de, nasılsın, diye arasana."

Terim’de fren tutmuyor:

"Ulan ben senin bıyığını s...."

Tamburacı yerinde fırlıyor, "Sen ne biçim konuşuyorsun" derken, sinirden zangır zangır titriyor. Milli Takım Teknik Direktörü kendini kaybediyor:

"Ulan ben senin, ananı, avradını s....".

Tamburacı, "Doğru konuş, konuşmasını öğren" diye bağırırken, Fatih Terim galiz küfürlerini sıralamayı sürdürüyor.

Huzurunuzda Milli Takım Teknik Direktörü.

http://www.maraton.com.tr/news.php?news_id=55878
    http://www.sporx.com/video/tv.php?frm_id=11528

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cthun -- 11 Eylül 2008; 18:50:50 >

• BIYIĞINI.S
  • quote:

"Ulan ben senin bıyığını s...."

• bıyığını s....
  • hakettiler artık
  • yorumlarinda masallahi var

Fatih terim beni bile fitik edi adam kendini turkiyeyi kurtaran adam gibi boruyor ( Dünyayı Kurtaran Adamın Oğlu) olur ancak heheheh
  • zaten belçika maçında da yardımcı hakeme küfretti onu kulübeye göndermeye çalışırken senin a*!?½# s#$£-*/ dedi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Florya'da Fatih Terim Sesleri
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • her kez haketigini duyar yürübe Fatih hoca kim tutar herkez adamın üzerine gidiyor ne bu
  • adamların işi küfür yemek üzerine zaten, bu kadar saçma sapan yorumu anca küfür yiyeyim diye yapabilir bu spor yazarları Fatih TERİM duygularıma tercuman olmuş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.