Şimdi Ara

Fatih Terim Basın Toplantısı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
2
Favori
5.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Eski kaşar futbolcuların hiç birini çağırma alma milli takıma.bak ne oluyor gör. iyice dibe vurmuş takım.bence 2 turnuva bırakacaksın gençler oynasın. yeni jenerasyon gelmeli artık
  • Fatih Terim ve Arda vs gibilerin yaptığı densizliklere bakın. Utanmıyorlar. Biri çıkmış olaydan sonra dört sayfalık metin yazdırmış. Yani bu ne demek? Kol kırıldı yen içinde kalsın yine demek!

    Şeffaflık yok adamlarda. Öteki de ntv spora bağlanmış, aramızda gerginlikler oldu ve bunu basına sızdırdılar dedi. Sızdırmamaları gerekirdi kim sızdırdı diye göğsünü gere gere söylüyor.

    Siz bir haltlar yiyeceksiniz ve bunun sonucunda top oynamayacaksınız, ülkeyi dünyaya rezil edeceksiniz ama kimse size hesap soramayacak. Herşey normal gibi takınacaksınız ve de rezilliginizin karşılığında olmadık paraları cukkalayacaksınìz. Oldu anasını satayım. Arsızlığın, rezilligin, acizliğin daniskası resmen!



    Biz ne durumların içine düşmüşüz arkadaş. Vah ki ne vah!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu admalar kulüplerinden çuvalla para kazanmıyor mu? Federasyona dilenmek neyin kafası? Oynadıkları top birşeye benzese bari o da yok.

    Bu açgözlüler oynayacağına Yusuf Yazıcı-Cengiz Ünder-Emre Mor-Enes Ünal'lar oynasın 10 tane yesekte ses etmem.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • adamın heryerinden resmen ego akıyor bu kadar itici nasıl olabildi bu adam
    ayrıca gazetecilerde korkudan soru soramadılar kıvırta kıvırta bi hal oldular

    eskiden arda ya ve diğerlerine kızıyodum ama şimdi hak veriyom
  • quote:

    Orijinalden alıntı: PAUL WALKER

    Su hareketleri yapti mi...





    Fatih Terim Basın Toplantısı



    Ft adam vs degil karaktersizin teki. Yalaka.

    Ayrica kimse milli takimdan ustun degildir arda da adam degil. 650 bin ne demek?!

    Aziz basgan cok guzel soylemis pavali kopeklev.

    Lan olm ciddi ciddi okuyodum hazirliksiz yakaladin kahkaha attım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Çok onurlu, haysiyetli, şerefli dünyanın en iyi futbolcularından Burak efendi bir röportajda gazeticelere "Arkadaşlar bizim öyle primle falan işimiz olmaz, biz öyle insanlar değiliz" diyordu.



    Arda efendi de ntvspora bağlanmış, zamanım çok kıymetli kısa sorun soruları diyor, sunucuya güya fırça çekiyor. Gazeticiye küfür ediyor, galatasaray formasının rengini beğenmedi diye formaya küfür ediyor (galatasaray kaptanı bu arada), büyük maddi sıkıntı çeken!! Burak kardeşi için prim pazarlığı yapıyor. . Lan sen 100 kere umreye, hacca gitsen ne olur. Adam değilsin adam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim anladığım geçmişteki haberlere de bakarak takım arkadaşlarına vs. saygısızlık yapmış özellikle M. Topal'a olan gündeme gelmiş. Bu sırada Selçuk ve Caner filanda noluyo napıyon Arda bilmem ne dememiş diye onlara da kızmış, F. Terim Arda'ya sesini yükseltme filan diyince fotoğraf karelerine girmemiş falan filan tripler atmış bildiğimiz Arda işte. Ayrıca İspanya maçında filan doğru düzgün top oynamamalarının sebebi bunlar. Bu ekibi ağustos-eylül aylarında milli takıma almadığında "bunları milli takıma alın" diye yaygara yapan gazeteci bozuntuları kurtardı. Şimdi belki turnuvaya katılmayacağımız net bir şekilde belli olacaktı ama en azından gençler oynardı. Arda'nın Burak'ın Caner'in ne olduğu belli zaten karaktersiz de bunlar harbiden Selçuk'tan beklemezdim. Galatasaraylıyım ama M. Topal bunların alayından daha çok emek vermiş topçudur.
    Fatih Terim konuda haklı sadece yeniden milli takıma alması hataydı onu da medya baskısına boyun eğdi tabi muhtemelen siyasetçiler de girdi araya. Fatih Terim bunlara boyun eğmezdi eskiden olsa ama yaşlanınca böyle oluyor demek ki. Ayrıca çok yapıcı davranıyor yinede sıkıntı çıkmasın diye. Durulmuş adam resmen :D Bi de şu kulübünde doğru düzgün maça çıkmayanları takıma çağırmasa iyi olacak. Sene sonunda milli takımı bırakıp Galatasaraya döner.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ravanel


    quote:

    Orijinalden alıntı: Kesinizmirliksk2


    quote:

    Orijinalden alıntı: ravanel


    quote:

    Orijinalden alıntı: Kesinizmirliksk2

    arda sonuna kadar haklıdır. Ft sürekli olayları gecistirip çarpitiyor. Birde adam egosu yüzünden ve artik vs düşmanlığı oluşmaya başladı ft de. Formda olan oyuncuları almayıp çöpleri milli takıma dolduruyor. Her maçta farklı 11. Bizim işimiz çok zor. Ft en kısa zamanda istifa etmeli . topali stoper oynatan adamdan biz medet umuyoruz ya . 80 milyon turkiyeden 2 tan orjin stoper bulamiyorsa bu ft nin ayıbıdır

    Semihi mi oynatsİn saatli bomba yeminle. Stoper sorunumuz maalesef var 3 büyüklere bakarsan görürsün.

    Yalçın ayhan gibi bir stoper var ülkemizde . yaşıda tam anlaminda ideal kurt bir stoper. Kalitesi çok çok iyi düzeyde olmayabilir ana tam bir görev adamı . çağlar ile beraber güzel ikili olabilirler. Pozisyon bilgisi 0 mehmet den daha faydalı olur stoper de. Mehmetin orta saha performansina diyecek birşey yok adan hakkini veriyor ama ne yazıkki stoper de sırıtıyor.

    İyi de yalçın ayhanın sözleşmesi feshedildi. Takımı bile memnun değil yoksa neden feshetsinler

    Benim verdiğim yalçın örneği tamamen bir teoridir. Orijinal stoper oynamasından yanayım ben hep . bir genç oynatiyorsan yaninada kurt bir stoper koymak lazim . gecen milli maçta sen adamı aldın . 30 kusur yasında ilk kez milli ysptinda bu maçlarda neden kadroya cagirmadin ?? Ne değişti de almadin , kulağına birileri kadroyumu ilüflüyor acaba f.t

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: GranmaInternacional

    Benim anladığım geçmişteki haberlere de bakarak takım arkadaşlarına vs. saygısızlık yapmış özellikle M. Topal'a olan gündeme gelmiş. Bu sırada Selçuk ve Caner filanda noluyo napıyon Arda bilmem ne dememiş diye onlara da kızmış, F. Terim Arda'ya sesini yükseltme filan diyince fotoğraf karelerine girmemiş falan filan tripler atmış bildiğimiz Arda işte. Ayrıca İspanya maçında filan doğru düzgün top oynamamalarının sebebi bunlar. Bu ekibi ağustos-eylül aylarında milli takıma almadığında "bunları milli takıma alın" diye yaygara yapan gazeteci bozuntuları kurtardı. Şimdi belki turnuvaya katılmayacağımız net bir şekilde belli olacaktı ama en azından gençler oynardı. Arda'nın Burak'ın Caner'in ne olduğu belli zaten karaktersiz de bunlar harbiden Selçuk'tan beklemezdim. Galatasaraylıyım ama M. Topal bunların alayından daha çok emek vermiş topçudur.
    Fatih Terim konuda haklı sadece yeniden milli takıma alması hataydı onu da medya baskısına boyun eğdi tabi muhtemelen siyasetçiler de girdi araya. Fatih Terim bunlara boyun eğmezdi eskiden olsa ama yaşlanınca böyle oluyor demek ki. Ayrıca çok yapıcı davranıyor yinede sıkıntı çıkmasın diye. Durulmuş adam resmen :D Bi de şu kulübünde doğru düzgün maça çıkmayanları takıma çağırmasa iyi olacak. Sene sonunda milli takımı bırakıp Galatasaraya döner.

    Aman hocam bu egoyla sakin gakatasaraya gelmesin. Adımını bile atmasin. Adam gecen şu 2-3 senede daha da bir ego sahibi olmuş . biz böyle bir f.t yi istemiyoruz .



    Ya allah aşkına bu selçuk ne yapmış yav . adamın ağzı var dili yok . Galatasaray da bile adamın bir tane sert tepkili açıklaması yok . adamın ensesine vur , ağzından konmasını al o hesap . bu adam sırf Burak ve arda ile yakin arkadaş olduğu icinmi gecen yav kadro dışı kaldı ?? Bunlara netlik kazandırmadığını için bizim ft te tepkimiz var . birde Burak prim istemişte bilmemne , gene Burak ve ardayi medyanın önüne attı. Ya allah aşkına burak cin kulübünden senede 25 milyon TL maaş alıyor . net garanti para . milli takımdan alacağı primin mi peşine düşmüş ?? Bence bu bana hic inandırıcı gelmiyor. Ft arda için birilerinin dolduruşuna geldi diyor ama bi kendisine bakması lazim m yakindaki 2-3 kişi ft yi fena dolduruyor ve akil oyunlari oynatıyor . helal olsun onlara , ülkemizin bir turnuvasına daha yaktılar . iddia ediyorum eylül deki maçları hayatta kazabamayiz biz . heleki bu delme çatma kadro ile .



    Simdi kadroya gelecek olursak , bu ozan tufan bugüne kdr kendi klununde ne yaptida milli formayı giymeye hak kazandı??? Volkan şen ne yaptı bu sene de milli formayı giyme şerefine erişiyor??



    Bir galatasaraylı olarak söylüyorum içim kan ağlayarak ama selçuk bey siz ne yaptınız da milli takıma katılma şerefini kendinizde buluyorsunuz?? Hadi tecrübeli diye aldıysa ona birşey diyemem ama birçok kişinin hakki yeniyor bu milli takım muhabbetinde .



    Hakki yenen oyuncular .



    1-) emre çolak .

    Adam İspanyada oynuyor ve deportivoda yılın oyuncusu seçildi . 1 senede kendini o kadar gelistirdiki , ozan tufan iynayacagina bu çocuk oynamali . yazık ediyorlar emreye.



    2-) yunus mallı

    Bu çocuğun sucu ne f.t . ne yaptı bu çocukta sürekli yedek . adam almanyada oynuyor 15-20 gol attığı senede bike gene yedek bıraktın. Banko ilk 11 de iynamali . hata ediyorsun ft. Gençleri oynatman iyi birşey ama büyük maçlarda tutmaz bu kadro.



    3-) yasin Öztekin .



    Bu adam bu sene 10 gol attı bi okadarda asist yapmıştır . bu adam neden oynamıyor ?? Yasin Öztekin anadolu kulüplerinden kazıya kazıya geldiği için onu kucukmu görüyorsun f.t??



    4-) ligimizde Güray Vural diye bir yetenek. Var. Bu adamı izleyenler bilir bek oynadığında neler yaptigini. Bu adamidami anadolu topçusu gibi görüp ezip , küçük görüp almiyorsun sayın f.t



    5-) sinan gümüş



    Bu yetenekli takim oyuncusu çocuğu milli takıma almanak tamamen bur fiyaskodur. O çok abarttigibiz cengizden 100 kat daha yetenekli bu çocuk ama allah kahretsinki Türkiye de boyle adamlar siliniyor



    Bu ozi neden milli takımda ya . dun faydalı 1 tane pasi var . başkada birşey yapmadı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • terim, burak ve caner defolsunlar milli takımdan.
    arda ise ülkeye bile sokulmamalı.
    tiksindirdiler artık.
  • egospor ile şımarıkspor un maçı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sistemli adam

    terim, burak ve caner defolsunlar milli takımdan.
    arda ise ülkeye bile sokulmamalı.
    tiksindirdiler artık.

    Terim niye?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinizmirliksk2 kullanıcısına yanıt
    Hocam Selçuk'a alınan tavır zaten olaylara susması bende biliyorum karakterlidir. Hatta milli takımda kaptanlığı hak eden M. Topal'dan sonra tek oyuncudur. Arda Burak'ın hakkını savunurken ses yükseltiyor bilmem ne hiç araya girmiyor F. Terim'e karşı ses yükseltme olayında vs. de olaylara karışmıyor ve kaç yıllık arkadaşı Arda ile arkadaşlığını devam ettiriyor diye ona da iş sıçramış oluyor halbuki hatalarını Arda'ya söylese olaylar büyümeyecek ki Selçuk'tan bu beklenir normalde zaten. Aklını başına alsın ve haklının yanında yer alsın takımda kaptan gibi sorunları çözsün diye bekleniyor ondan. 1-2 maçlık kadrodan çıkarmıştı diye tahmin ediyorum.
    Ayrıca Arda'nın bu prim mevzusu tamamen kendisini ben kaptanım bunları düzeltirim bilmem ne diye düşünüp kendi egosunu şişirmesiyle alakalı yoksa Burak'ın prim mevzusu muhtemelen herkese bu para verildi de Burak'a niye az verildi olayı. Açıklamalara bakarsak böyle anlıyoruz. Ne Burak primin peşine düşer ne Arda ama herkes 650k € prim alırken Burak'a verilmediyse bunun peşine düşüyor ama yanlış yapıyor F. Terim'e söyleyeceğine federasyondaki bi görevliye söylüyor. F. Terim'de zaten sonradan olaya dahil oluyor. F. TErim'e olaylar sonradan söyleniyor hep bu da takımda oyuncularda çalışanlarda vs birikim yapıyor neyse artık Arda gitti problemler biter umarım.
    Sırayla yazmış olduğunuz oyunculardan milli takımı haketmeyen sadece Sinan Gümüş var. Ne oynadı da milli takıma alınacak? Sezona başlarken bi havalardaydı geçen sene tribünler çok destek verdi diye. Sezon başında 17 maçta sadece 2 gol attı sakatlanana kadar ve gerçekten çok kötü oynuyordu. Son maçlarda açıldı ama iş işten geçti. onun yerine Olcan Adın'ın alınması daha doğru olurdu istatistiklere ve oynadığı oyuna bakılarak hem Arda'nın mevkisinde ondan daha iyi mücadele edebilecek başka oyuncu yok ülkemizde.




  • yemekle doymadı soysuzlar, yalamakla mı doyacaklar
  • Arda milli takımı bırakınca biz de bırakırız diyen futbolcular kimler ? Bilen varsa eksiksiz söylesin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinizmirliksk2 kullanıcısına yanıt
    Burak Cin'de ekstralar haric 32 milyon TL para aliyor. Medyada konusulan paralar Burak'in mac basi ücreti bile degildir. Olay para meselesi degil zaten. Ama kiskirtan ve düsmanlik yapan medya sayesinde kimse asil meseleyi anlamiyor.

    TFF prim diye bir sistem getirmis. Ama bunu uygularken birine verip, digerine vermemis. Burak da dogal olarak "yanlis bir sey mi yaptik" neden bize prim yatmadi diye takimin kaptanina sormus. Olay budur.

    Yahu prim ne demek? Motivasyon amacli para demek. Zaten sen oyuncuyu motive etmek icin prim veriyorsun. Sonra da primle motive oluyor diye adamlari vatan haini ilan ediyorsun. Verme o zaman prim falan. Arda ve Burak mi getirdi prim sistemini? Ben de performansa bagli olarak prim aliyorum. Maasimin yaninda 3 kurus para. Ama sirketteki herkesinki yatip, benimki yatmazsa acip sorarim. Hatta sorayim isterler. Memnun olurlar.

    Arda'nin meselesi bu konusmalarin medyaya sizdirilip, linc kampanyasi baslatilmasi. Fatih Terim'in meselesi Arda isminin milli takimin önüne gecmesi. Aralarinda direk bir sorun zaten yok. Arda sahsiyetini bir kenara birakip geri adim atsaydi, bu isi büyütmeseydi zaten kapanirdi. Ama medya sürekli üzerine gelince o da pes etmedi ve dik durdu.

    Fatih hoca dün herseye cevap verdi. Ama asil soruya cevap vermedi. Milli takimin EURO2016 kampinda iki kisinin arasinda gecen diyaloglar nasil oldu da basina servis edildi? Bu büyük bir mesele. Kamp milli takimin yatak odasidir, orada yasanan orada kalir. Fatih Terim bunu yapani arastirip dersini vermesi gerekirken, bilmiyorum nasil oldu deyip gecistiriyor. Sorunun kaynagi bu zaten.




  • Ardanın deyişine göre Burak ben de yokum demiş
    Arda Burakı ikna etmiş benim durumum farklı. milli takım namustur falan ağızları yapmış

    FT 2000 yılındaki çok iyi kadro ile başarı sağlamış ve sonrasında yıllardır o kupanın ekmeğini yiyor
    Şenol hoca da o kadroya bir kaç takviye ile dünya şampiyonluğunun kaçmasına sebebp olmuştur.

    Ondan sonra FT den somut bir başarısı yok.
    Hep laf ile yürütüyor gemileri, milli takımdaki hali de yıllardır ortada.
    Kurt kocayınca çaylakların maskarası olurmuş
    As futbolcuların şamar oğlanına dönmüş.
    Basın toplantısından ben bir şey anlamadım hep eveledi geveledi.
    Olaylar daha fazla tırmanmasın diye uğraşıyor kanımca

    Kesinlikte bir turnuvada ilk 3 e girmedikleri sürece prim verilmemelidir.
    İnsanlar vatan için canını verirken aldıkları 3 kuruş tazminat
    Bunlar 90 dk top oynadılar diye milyonları istiyorlar, vay memleketimin haline
    Zaten eşek yükü ile kazanıyorlar utanması arlanmaları da yok.

    İçlerinde bir tane adam oyuncu cıkıp da Arda yı protesto edemiyorlar,
    gerçekleri ve ülkenin halini yüzlerine söyleyemiyorlar. Çünki tek dertleri para.
    İğrenç formalarla, adice yönetilen federasyonlarla, para düşkünü oyuncularla,
    egosu tavan yapmış teknik adam ve oyunculardan dolayı bizi milli maçlardan soğuttular.

    Liglerdeki durum ortada, göztepe-eskişehir maçındaki rezillik diz boyu.
    Her sektörde olduğu gibi sporda da git gide yobazlaşıyoruz ve manevi değer diye bir şey kalmadı artık.




  • Fatih terimi suclu bulan ya art niyetlidir ya kafasi calismiyodur.Bu kisi medyadansa ya kiskaniyodur ya guc odaklarinin yalakasidir.Fatih terimi bu olaylarda suclu bulmak icin kotu olmak gerekir baska aciklamasi yoktur.Fatih terim bizi satti gitti kufur ettigi adamin yanina buna ragmen soyluyorum bunlari.

    Bi tarafinin kalkmasi bi yana emre abisinin yolundan gide gide ona benzemis.Ramazanda 65 yasinda adamin girtlagina saril sonra vatan millet din istismari yap.Bunu yiyen varsa yazik o kafasinda tasidigi beyine.Emre abisi de oyleydi yapar yapar sonra kamerayi gorunce vatan millet din edebiyati yapar.

    Prim meselesinde karari veren federasyon yukseltende federasyon fatih hocayla ne alakasi var ? Onu gectim lafa gelince vatan millet sakarya ama sahada yuruduler.Bi takim kotu oynar ama kotu mucadele edemez.Bunlar sahada ihanet eder gibi yurudu.O da mi fatih hocanin sucu ? Aldi da noldu euro 2016 da rezil olan bunlar degil mi de almayinca yaygara yapiyonuz.Dun ntvspora baglandiginda izliyodum orda da sunucuya gider yapti tam bir cakal terbiyesiz.Iyice sirazesi kaymis ayari bozulmus ardanin.Bence ne yaptiginin farkinda degil.

    70 yasinda adamin girtlagini siktiktan sonra da galatasarayli resmini koymus twittera aklinca galatasaraylilardan destek alacak.Sonra da umreye gidiyor.Bak bak bak.Bunlari yiyen varsa acirim haline sadece.

    Bazilari prim alamamis da o ustune vazife sanki milli takimda para mevzusu donuyor olaya bak ama lafa gelince bayrak vatan milli mesele demekten namus seref demekten de geri kalinmiyor.Oh ne ala.Eksik olsa nolur almasan nolur cok seviyosan milli isleri.Lafini etmeyecen o zaman verirlerse alirsa vermezlerse olay mi cikaraklar.

    Bu cakallarin hepsini uzaklastirmazsa milli takimdan fatih hocayi o zaman suclu bulurum.Geri alinmalari bile hataydi.Bu cakallar galatasarayda 4 hoca 3 baskan yedi.Cok tehlikeliler.Simdi baksinlar dalgalarina sonuna kadar fatih terimin arkasindayiz,bizi satmasina ragmen bu konuda sahip cikmali her galatasarayli.Yalakalara guc pesinde rant pesinde kosanlara yedirmeyecez.

    Gordugunuz butun basarilarda fatih terim imzasi var istediginiz kadar tatava yapin gercekleri degistiremezsiniz.1996 fatih terim ,2002 terimin kadrosu,2008 fatih terim,2016 fatih terim.Simdi bos yapmayin

    Ilhan,tumer,sergen,hakan sukur,emre,okan,fatih tekke vs hepsinin bir ozelligi var hepsini bir yetenegiyle tanir ve hatirlariz.Yillar oldu hala ardanin bir yetenegini hatirlamiyorum.Yillar sonra aklima geldiginde su yetenegi vardi diyebilecegim hicbisey yok.Ne adam gecer,ne 40 metreye top atar,ne ara pasi atar ne dribling yapar yok yani aklima gelen biseyi yok.Tamamen sponsor transferi balondan baska bisey degil.Barcelonanin her macini izledim oynadigi her lig macinda puan kaybetti adamlar.Attigi goller kupa maclari yada cok zayiflara karsi is bitmisken atilan goller.Gidin arastirin gorursunuz.Zaten fisini cektiler simdi baksin dalgasina.Havalanan kendinden buyuklere terbiyesizlik yapan bizden degildir.




  • "Önce 150 bin olan, sonra 500'e çıkarılan primi, oyuncuların bastırıp 650 bin €'ya çıkardığı doğru mu?



    Fatih Terim: "Evet doğru,dicek birsey yok.....

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TiSKE

    Ardanın deyişine göre Burak ben de yokum demiş
    Arda Burakı ikna etmiş benim durumum farklı. milli takım namustur falan ağızları yapmış

    FT 2000 yılındaki çok iyi kadro ile başarı sağlamış ve sonrasında yıllardır o kupanın ekmeğini yiyor
    Şenol hoca da o kadroya bir kaç takviye ile dünya şampiyonluğunun kaçmasına sebebp olmuştur.

    Ondan sonra FT den somut bir başarısı yok.
    Hep laf ile yürütüyor gemileri, milli takımdaki hali de yıllardır ortada.
    Kurt kocayınca çaylakların maskarası olurmuş
    As futbolcuların şamar oğlanına dönmüş.
    Basın toplantısından ben bir şey anlamadım hep eveledi geveledi.
    Olaylar daha fazla tırmanmasın diye uğraşıyor kanımca

    Kesinlikte bir turnuvada ilk 3 e girmedikleri sürece prim verilmemelidir.
    İnsanlar vatan için canını verirken aldıkları 3 kuruş tazminat
    Bunlar 90 dk top oynadılar diye milyonları istiyorlar, vay memleketimin haline
    Zaten eşek yükü ile kazanıyorlar utanması arlanmaları da yok.

    İçlerinde bir tane adam oyuncu cıkıp da Arda yı protesto edemiyorlar,
    gerçekleri ve ülkenin halini yüzlerine söyleyemiyorlar. Çünki tek dertleri para.
    İğrenç formalarla, adice yönetilen federasyonlarla, para düşkünü oyuncularla,
    egosu tavan yapmış teknik adam ve oyunculardan dolayı bizi milli maçlardan soğuttular.

    Liglerdeki durum ortada, göztepe-eskişehir maçındaki rezillik diz boyu.
    Her sektörde olduğu gibi sporda da git gide yobazlaşıyoruz ve manevi değer diye bir şey kalmadı artık.


    Nasil başarısi yok 2 sene şampiyon yapti,championlar liginde yarı finalin kapısından döndu kovulmasaydi 3.şampiyonluğu alacakti

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.