Şimdi Ara

Fatih Portakal Yılbaşı Fetvası. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
52
Cevap
2
Favori
1.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Bu bir iddia degil gercek. Su kadar cahil olmayin ya allah askina. Noel 25 aralik isanin dogumu. Yilbasi bundan apayri bir sey. Yahudiler de yilbasini kutlar gayet.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • yılbaşı neol dayı anca hıristiyan alemin bayramıdır onlar kutlar.

• TayfunnArs T kullanıcısına yanıt

babuş anlık 5 farklı konuya yanıt yazıp yukarı çıkartmaya çalışırken:

Fatih Portakal Yılbaşı Fetvası.
  • gece nodel dayı nereden girecek artık baca yok kombi bacalarıda 20cm..Fatih Portakal Yılbaşı Fetvası. 

• TayfunnArs T kullanıcısına yanıt

Muharrem Ince oy boluyor sanan H.A.L.K'a mi anlatiyorsun bunu :))) hocam hocam, can cikmadan huy cikmaz. H.A.L.K boyle dusunuyorsa olay bitmistir. Hatta H.A.L.K'a 2-3 defa telkin versek, Gurban Bayrami Yahudi adetidir, yahudiler kutlamaktadir, gavur isidir diye, Gurban bayramini birakir bizim H.A.L.K

Bizim H.A.L.K inanilmaz bir olusumdur. Nesnedir. Ruzgar nerden eserse oraya ucar.

• babus0606 B kullanıcısına yanıt

Yahudilerin kutlamadigi 25 Aralik'taki Noel'dir. Ben Yahudilerle ic ice yasiyorum, etrafimda 1000 tane yahudi komsum var, size bu aksam nasil coskuyla 31 Aralik yeni yilin gelisini kutladiklarini video cekip koyacagim. Onlar da bana diyor ki Turkler neden atesit de Hz. Isa'ya dusmanlar diye soruyorlar biliyor musun? Adamlar da sizleri ateist saniyor iyi mi?

Puhaaaaaaaaaa :D aslinda sen ateist degilsin hocam, eywallah, dogruya dogru, ama hal ve hareketlerinden sizleri ya ateist ya da soylersem ceza alabilecegim bir sey gibi saniyorlar...

25 Aralik Noel'dir

31 Aralik Yilbasidir.

Hicri takvimin azizligine gore bir gun 31 Aralik kurban bayramina falan denk gelirse, o zaman seyreyle, hepinizi Pagan ilan ederler akliniz basiniza gelir :D

• sensaura kullanıcısına yanıt

sen noelini kutla tutan yok.. yahudilerin akıttıkları kanda boğulacaklar er yada geç. 

• quote:

Orijinalden alıntı: babus0606

sen noelini kutla tutan yok.. yahudilerin akıttıkları kanda boğulacaklar er yada geç. 

Biz Noel'i kutlamiyoruz, ama saygisizlik da etmiyoruz, yilbasini da kutladik, esi dostu tebrik ettik. Yahudiler de dusmanimiz degil. Kimse benim adima karar verip de beni haci hoca atesitlerinin dedikleri gibi yasatamaz. Sen atesit cevrenle devam et, biz inancli insanlar sizler icin dua edecegiz!

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.