< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Fatih Portakal Yılbaşı Fetvası. (3. sayfa)

-
-
yılbaşı neol dayı anca hıristiyan alemin bayramıdır onlar kutlar.
-
babuş anlık 5 farklı konuya yanıt yazıp yukarı çıkartmaya çalışırken:
-
gece nodel dayı nereden girecek artık baca yok kombi bacalarıda 20cm..
-
Muharrem Ince oy boluyor sanan H.A.L.K'a mi anlatiyorsun bunu :))) hocam hocam, can cikmadan huy cikmaz. H.A.L.K boyle dusunuyorsa olay bitmistir. Hatta H.A.L.K'a 2-3 defa telkin versek, Gurban Bayrami Yahudi adetidir, yahudiler kutlamaktadir, gavur isidir diye, Gurban bayramini birakir bizim H.A.L.K
Bizim H.A.L.K inanilmaz bir olusumdur. Nesnedir. Ruzgar nerden eserse oraya ucar.
-
Yahudilerin kutlamadigi 25 Aralik'taki Noel'dir. Ben Yahudilerle ic ice yasiyorum, etrafimda 1000 tane yahudi komsum var, size bu aksam nasil coskuyla 31 Aralik yeni yilin gelisini kutladiklarini video cekip koyacagim. Onlar da bana diyor ki Turkler neden atesit de Hz. Isa'ya dusmanlar diye soruyorlar biliyor musun? Adamlar da sizleri ateist saniyor iyi mi?
Puhaaaaaaaaaa :D aslinda sen ateist degilsin hocam, eywallah, dogruya dogru, ama hal ve hareketlerinden sizleri ya ateist ya da soylersem ceza alabilecegim bir sey gibi saniyorlar...
25 Aralik Noel'dir
31 Aralik Yilbasidir.
Hicri takvimin azizligine gore bir gun 31 Aralik kurban bayramina falan denk gelirse, o zaman seyreyle, hepinizi Pagan ilan ederler akliniz basiniza gelir :D
-
sen noelini kutla tutan yok.. yahudilerin akıttıkları kanda boğulacaklar er yada geç.
-
quote:
Orijinalden alıntı: babus0606sen noelini kutla tutan yok.. yahudilerin akıttıkları kanda boğulacaklar er yada geç.
Biz Noel'i kutlamiyoruz, ama saygisizlik da etmiyoruz, yilbasini da kutladik, esi dostu tebrik ettik. Yahudiler de dusmanimiz degil. Kimse benim adima karar verip de beni haci hoca atesitlerinin dedikleri gibi yasatamaz. Sen atesit cevrenle devam et, biz inancli insanlar sizler icin dua edecegiz!
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X