Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan: Okullarda müfredat değiştirilecek, eğitim sistemi ahiret öncelikli nesiller yetiştirecek https://www.sondakika.com/politika/haber-yeniden-refah-partisi-genel-baskani-fatih-erbakan-15880367/< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-03D7516A4 -- 9 Mayıs 2023; 17:34:20 > |
fatih erbakan ın açıklaması

-
-
bu ne olm
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FED76F1B8 -- 9 Mayıs 2023; 17:40:48 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben Kemal, geliyorum.
-
Sayın Erbakan kendi de bu şekilde bir eğitim mi almış acaba (cevap beklemiyorum)
bu erbakanlar değişik bizim çevre muhafazakar geçen bana necmettin erbakanın ne kadar üstün birr insan olduğunu avrupa da alman savunma sanayisinde leopar tankı görevindeki başarısını anlatıyorlar (motor yakıt bölümnü tasarlamış) sonra da işte gençlerimiz de inşallah onun gibi yetişir dediler ben de baktım dedim ki ben şimdi gitsem amerika için f 35 görevinde çalışsam bana hainliğimden tutun şerefsizliğime hiç bişi bırakmazsınız dedim peki aynı şeyi yapıp allah kitap diyeni neden seviyorsunuz dedim allah bilir çalıştığı leopar tankıyla kaç tane müslüman yok yere öldürüldü dedim kem küm ettiler çok değişik olm yapılan şey bi şerefsizlik olarak değerlendirilmesi gerekirken tam tersine lanse edebiliyorlar
-
Erbakan ağabey gayet seküler şekilde üstü açık arabalarda karı kız kovalıyordu gençliğinde. Araştırın bulursunuz. Şimdi kamışa su yürümeyince şeriatçı takılıyo heralde.
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Erbakan ağabey gayet seküler şekilde üstü açık arabalarda karı kız kovalıyordu gençliğinde. Araştırın bulursunuz. Şimdi kamışa su yürümeyince şeriatçı takılıyo heralde. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X