Fatih Altaylı: Üniversiteler Açılacak

-
-
ne kadar süre ? yarın eşyalarımı almaya gideceğim, pazartesi günü yüz yüze eğitim için geri dönmek istemiyorum
bari 1 ay sonra dönsünler karardan ve zaten kalanlar var şu an onların çıkması için süre tanırlar illa.
-
Muhtemelen 1 ay sonra depremzedelere yer ayarlayacaklar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ulan apar topar tüm eşyalarımı aldım cikardılar. Bu devlet niye böyle niye belirsiz
Kuyuya taş atıp çıkarılmaması misali.
aynı konuyu açmıştım
-
Görmedim knk direkt açtım görünce haberi kb
yok ya ne önemi var
-
sakin reis o depremzedelere yer bulup öyle açacaklar muhemelen en az 1 2 ay alır
-
Bence baştayken online açılacak sonradan hibrite dönecek isteyen gelsin isteyen gelmesin tarzında bu dönem böyle kapanır. Hibrite kimsenin karşı olduğunu görmedim daha.
-
yurtlar onemli olan yurtları verecek
-
1-2 ay sonra tekrar kim döner olum özellikle eve geçenler bu dönem online işte
Açılmayacak hocam. Depremzedeler evleri yeniden yapılıncaya kadar kalacak en az 1 sene sürer.
adamın biri başına topladığı üç beş cahile karşı övünüp duruyormuş:
- işte ben güçlü ve maharetli bir adamım. evet ben halep'te bulunduğum sıralarda yetmis arşın uzağa atlamış bir kimseyim! nasreddin hoca da bu sırada oradan geçiyormuş. adamın yanına yaklaşıp :
- yaa demiş demek sen yetmiş arşın atlarsın. haydi atla da görelim. adam hık mık etmiş.
- ama demiş ben halep'te atladım. hoca kızmış:
- canım demiş, halep oradaysa arşın burada.
la penguen evde nabıyon
-
meşazını valla anlamadım penguen iq'm yetmedi.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X