Şimdi Ara

###FAT32 de 4GB dan büyük dosya problemi...###

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
3.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimde bir dosya var sıkıştırılmış halde 3GB fakat açılınca 4.5GB oluyor. FAT32 4GB dan büyük dosyaları kontrol edemediği için açılımda hata veriyor. NTFS sistemine dönmek için format atmak gerekli bunu yapmadan bu dosyayı açıp nasıl dvd ye yazarım? (dosya image dosyasıdır. uzantısı *.iso)

• İşletim sistemin Xp ise ntfs ye format atmadan dönebilirsin

eger arama yaparan bunun hakkında birsuru topic var
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nefret_

İşletim sistemin Xp ise ntfs ye format atmadan dönebilirsin

eger arama yaparan bunun hakkında birsuru topic var

aradık be hiç bir şey çıkmadı. ilk kez yazılım bölümüne girdik ilk mesajda ban yedik olaya bak. ismini bir kenara not ettim seni donanım bölümüne beklerim

bu arada fat32 yi ntfs ye çeviren bir programın adını bilen var mı? partion magic işimi görür mü?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fLaVa -- 29 Nisan 2005, 20:25:10 >

• Partition Magic işini çok iyi görür.
  • partion magic'e gerek kalmadı. Komut İstemi ile convert yaparak çevirdim. ilgilenen ve ban'layan herkese teşekkürler...
  • merhaba. yeni aldığım philips lcd tv usb den mkv formatlarını izleyebiliyorum ama 4 gb sorunu yüzünden blueray film atamıyorum genelde 8 gb filen oluyorum. taşınabilir diski nfts çevirdim bu seferde tv nfts görmüyor (desteklemiyor) Fat32 kullanmam gerekiyor bu konu hakkında yardımcı olabilirmisiniz?
  • Oha 7 yıllık hort :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • :D yeni konu açmamak için
  • yokmu yardımcı olacak arkadaş
  • taşınabilir bir disk alırsın sorun çözülür ;)

Flashdisk değil taşınabilir disk okey
  • quote:

Orijinalden alıntı: erhangorgun

merhaba. yeni aldığım philips lcd tv usb den mkv formatlarını izleyebiliyorum ama 4 gb sorunu yüzünden blueray film atamıyorum genelde 8 gb filen oluyorum. taşınabilir diski nfts çevirdim bu seferde tv nfts görmüyor (desteklemiyor) Fat32 kullanmam gerekiyor bu konu hakkında yardımcı olabilirmisiniz?

"exFAT" olarak formatlayıp bir deneyebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Qmandan

taşınabilir bir disk alırsın sorun çözülür ;)

zaten taşınabilir disk kullanıyorum 80 gb fat32 olduğu için tek parça dosya olarak 4 gb üzerini atmıyorsun. 4gb altı dosyalarda harddiski doldurabiliyorum.
  • quote:

quote:

zaten taşınabilir disk kullanıyorum 80 gb fat32 olduğu için tek parça dosya olarak 4 gb üzerini atmıyorsun. 4gb altı dosyalarda harddiski doldurabiliyorum.

quote:

quote:

hmm pardon hocam konuyu şimdi daha iyi anladım. bende de aynı sıkıntı vardı 16 lık usb flash vardı dedıgın gıbı 4gb den buyuk dosyaları atıp tv de izleyemedim. sonra 1TB lik tasınabilir disk aldım onda sıkıntısız 4gb den buyuk dosyaları atıp izliyebiliyorum... Bence tv nin yazılımla alakalı olabilirs ntfs gormemesi. tv nin destek servisi ile görüş derim

• arkadaşlar bendede philips 40pfl5606h/12 var tv FAT32 destekliyor ama NTFS desteklemiyor. FAT32 flash belleğe 4gb deb büyük dosya atamıyoruz. MKV filmleri 3,5GB bölüp atmayı denedim ama ses ve video codec bozuluyor. belleği NTFS ile biçimlendirip filmi atıyorum sonra bazı yazılımlar aracılığı ile FAT32 yapıyorum ama bu seferde ses codec bozulyor. bi önerisi olan varsa yardım edebilirmi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.