|
Bildirim

1 Mobil
|
değişen çok birşey yok aslında, eskinin 5000'i şimdinin 20 bini
|
|
limit iyi de komisyonlara da bir el atılsa iyi olur.
|
|
Fast limiti yukselmedi paramizin degeri dustu
|
|
Vay be bankaları haklı görüp, fazla komisyon olmasın diyenleri "bedavacı" görenler de varmış içimizde |
|
Çünkü fast ile paran daha karşı bankaya ulaşmadan senin hesabına geçiyor ve bunun için sisteme dahil tüm bankaların bu sisteme ayırdığı bir kaynak oluyor yani havuz sistemi kullanılıyor. (Ki öyle on milyonluk bir limiti bile yok) Eğer limit 100 bin veya 1 milyon olursa bu havuzdaki para tükenebilir çünkü daha önce 100 bin gibi yüklü tutarlar transfer ettiyseniz normal eft’den çok daha geç geçtiğini fark etmişsinizdir.Eğer havuzdaki para tükenirse de o gün içinde diğer transfer işlemleri sekteye uğrar.
5 kere 20 bin yollarım 100 bin olur dersende zaten bireysel kullanıcıların bu limiti bitirmesi çok zor şirketler bu limitleri doldurabilir ve şirketler yapılan ödemelerde 5 kere 20 bün yollıyım hızlı geçsin gibi bir şey yapamaz Geçen sene garanti veya deniz bank olması lazım 5bin çıktığı zamanlarda bu kaynak limiti dolduğundan yapılan tüm transferler eft olarak hesaba yatmıştı . Tabiki aynı oranda şuan bu kaynağın limiti de artmıştır |
|
Enpara'da fast komisyonsuz yapılıyor, boşa bankaları zengin etmeyin. Ben ana bankam olarak kullanıyorum. |
|
Çoktan 500-1000-2000tl banknotlar çıkması lazımdı. Sırf ekonomiyi batırdıkları göze batmasın diye boşa kağıt israfı yapıyorlar. |
|
Kuveyt enpara Deniz TEB qnb Vakıfbank ile bende ücretsiz ve dolaylı yoldan ise İşbankası/Nays ücretsiz daha vardır
|
|
Ben ücret/komisyon kesmeyenlerden işlem yaptığım için bilmediğim bir şey mi acaba diye düşündüm. Ücret kesmeyen bankalardan işlem yapın, yemek parası size kalsın. Niye bankalara yediriyorsunuz? @alicanyalman |
|
|
2 bin çok azdı |
|
|
Ne komisyonu? |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caseon -- 14 Şubat 2023; 14:36:41 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Ben ücret/komisyon kesmeyenlerden işlem yaptığım için bilmediğim bir şey mi acaba diye düşündüm. Ücret kesmeyen bankalardan işlem yapın, yemek parası size kalsın. Niye bankalara yediriyorsunuz? @alicanyalman |
|
|