|
Selam arkadaşlar bugün eşim ve kızımla AVM de bir şeyler yemek istedik. Sonra Burger King de bir şeyler yemeye karar verdik. Aşağıdaki görselde görülen Big King 2 li Menü (adının big king olduğuna bakmayın) almaya karar verdik. Ya arkadaş anladık herkes kar amacı güdüyor özellikle gıda sektörü ama şu görsel ile gelen ürün arasındaki farka bakar mısınız? bunları kimse denetlemiyor mu? Kimse bu sahteciliğe ses çıkarmıyor mu ? Hadi menüyü geçtim patates var yanında oda patates kırıntısı , doğru düzgün elle tutulur hiç bir şey yok. Burger ın elimde ki fotoğrafında burger a bastırmadım yani tüm kalınlığı ve büyüklüğü bu kadar. Toplamda max 5 ısırık sürmemiştir. Yanımda kızımda vardı onun jr. menüsü ile ekmeğin boyutu aynıydı. Neyse işte bu saçmalığı paylaşmak istedim sizlerle. İyi Hafta Sonları ![]() ![]() ![]() |
|
CPU: AMD Ryzen 5 3600 | GPU: SAPPHİRE 5700 XT NİTRO + | RAM: ADATA 2x8GB 3000MHz | Anakart: GİGABYTE B450M AORUS M | SSD: Samsung 860 EVO 250GB PSU: COOLAR MASTER M750W 80 BRONZE | HDD: Seagate Barracuda 1TB | Kasa: CORSAİR CRYSTAL 280X | Monitör: XİAOMİ Mİ ULTRAWİDE 32"" | Fare: RAZER DEATHADDER ELİTE | Klavye: RAMPAGE KB-R 101 | Kulaklık: STEELSERİES ARTİSTİC 7 WİRELES| Pad-1: STEELSERİES QCK LİMİTED GAMİNG MOUSEPAD |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt