Şimdi Ara

Fast and Furious: Tokyo Drift [The Game!!]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • superonline da böyle bir video buldum pc oyunu diye gösteriyor ama google da arattım ps2 diyor. neyse ben linki vereyim videosunun eğer ps2 yse superonline ın cahilliği

http://video.superonline.com/detail.php?pageNum_content=1&totalPages_content=23&ccid=12&ssid=24&id=708

gametrailers.com da arattım ps2 oyunu diye buldu bir videoda burada bu daha güzel

http://www.gametrailers.com/player.php?id=11660&type=wmv&pl=game

sanırım ps2 oyunu ama pc oyunu diye geçiyor superonline da ondan koyayım dedim bu arada oyun çok güzele benziyor ya tam gaza getirici bi oyun NFS: Carbondan çok daha sağlam görünüyor. inşallah pc için olduğu doğrudur bayıldım videoya kamera açıları falan muhteşem sert viraj dönerken sarsılıyor buğulanıyor süper efektler. 2. videoyu izlemenizi şiddetle öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 23 Ağustos 2006; 4:09:51 >

• render edilmiş o ikinci görüntü.
  • quote:

Orjinalden alıntı: multeci

render edilmiş o ikinci görüntü.

ya hadi yazıyorsun birde düşünerek yaz be arkadaşım adam oynuyor resmen render edilmiş diyor ya
  • @multeci hea öyle...

Süpermiş hakikaten

Hiç haberimiz olmadı bu oyundan bea.Sessiz sedasız ne iştir...

Ne zaman çıkacak bu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Apple -- 23 Ağustos 2006; 5:21:39 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: GreatSoLdiER

@multeci hea öyle...

Süpermiş hakikaten

Ne zaman çıkacak bu ?

june 16 diyor çıkmış galiba :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 23 Ağustos 2006; 5:22:26 >
  • İgn de sadece ps2 ve psp ye çekmış olarak gözüyor ,yapımcısı da namco o yüzden pc ye pek beklememek lazım.
  • vayyyyy güzel oyun olmuş ya.
    Sanki biraz kontroller kötü gibi geldi bana birzda modellemeler ama most wanted tan iyi olacağı garanti gibi.
    Zaten namco nun diğer oyunlarında da kontroller hiç iç açıcı değildi.İnşallah burda da aynı sorunu yaşamayız.
    Pc ye çıkacağını zannetmiyorum ama kimbilir........
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nascar The Game 2013
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu oyun sadece PS 2 ve PSP için yapıldı.Henüz çıkmadı 29 Ağustos da PS 2 ye, 1 Aralık da PSP ye çıkıyor
  • quote:

ya hadi yazıyorsun birde düşünerek yaz be arkadaşım adam oynuyor resmen render edilmiş diyor ya

ps da sen öyle bi görüntü gördünmü hiç pc de bile en yüksek çözünürlükte öyle bi görüntü elde edemezsin
  • bi dakka ben sadece başındaki tanıtımı izlemişim devamına bakınca oyun hakkında yorum yazacam
  • güzele benziyo şu ps2 deki çpk hızlı olan oyun neydi onun mekanlara benziyo oynanışta nfs u 2 yi andırıyo carbon kadar kalite değil nsf u1 e rakip olur ancak
  • video güzel gibi ama bende neden bu tür videolar rengarenk çıkıyor her türlü codec te yüklü
  • quote:

Orjinalden alıntı: multeci

güzele benziyo şu ps2 deki çpk hızlı olan oyun neydi onun mekanlara benziyo oynanışta nfs u 2 yi andırıyo carbon kadar kalite değil nsf u1 e rakip olur ancak

görüntü bence tıpkısının aynısı gibi olacak.undergraund çıkalı yıllar oldu sen hala onunla kıyaslamaya çalışıyorsun.
    Benim görüşüm grafikler çok iyi olacak sadece oynanışta biraz zorluk çekebiliriz.Namco ancak bu kadarını yapabiliyor
    Videosunu izledin sen yanlız oyunu oyna ondan sonra carbonla kıyasya bence.nfs serisi biraz bozuluyor gibi geliyor bana.
    Undergraund 2 den sonra bozdu.

• Of bune yaw manjak oyuna benziyor ama o japon sacma sapan muzikler bozuyor Tokyo Drift (Fast & Furious)
    Teriyaki Boyz haric
  • Olsun ya sevimli japon kızları işte...
    Ben sevmeye başladım
  • beyler sanırım bu videoyu gördükten sonra EA in nfs carbonla milleti nasıl kandırdığını anlıyorsunuzdur carbon nerde bu nerde ya. aşmış bu oyun ps2 olcaktı oynayacaktık şimdi
  • quote:

Orjinalden alıntı: TuGy18

quote:

Orjinalden alıntı: GreatSoLdiER

@multeci hea öyle...

Süpermiş hakikaten

Ne zaman çıkacak bu ?

june 16 diyor çıkmış galiba :S

Cikmis olabilir ama bence sadece Japonyaya

• evet güzel oyuna benziyo gerçekten inş pc yede cıkar
  • quote:

Orjinalden alıntı: ErrayN

evet güzel oyuna benziyo gerçekten inş pc yede cıkar
    PC ye çıkmayacak.
  • E iyi ben alır oynarım bu oyunu bea
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.