Şimdi Ara

Fast and Furious (2009)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugun bir seri yapayim dedim Fast and Furious'in serisini yaklasik 1 yil aradan sonra yeniden izlemis oldum. Sonra imdbden baktim ki 2009 da serinin yeni filmi geliyor. Gerisi spoilerla birlikte kafamda olan sorular.

Ilk filmde Paul Walker ve Vin Diesel'i izledik. 2. filmde Paul Walker devam etti ancak Vin Diesel'i goremedik. Onun yerine Tyrese Gibson katilmisti. Tokyo Drift filmi ile de Paul Walker ortadan kalkti filmin son sahnesine kadar da Vin Diesel yoktu. Son sahnede Vin Diesel gozukup orada bitti. Bitmeden once de Han(Sung Kang) ile bizim Toretto(Vin Diesel)'nun arkadas oldugunu ogrendik. Simdi 2009 yilinda vizyona girecek filme bakinca 3. filmin basrolunde oynayan Lucas Black(Sean)'in olmadigini goruyoruz. 4. filmde Paul Walker'da geri geliyor Vin Diesel ile birlikte. Bunun mantikli bir aciklamasi var mi? 2. filmde Vin Diesel yoktu 3. filmde Paul Walker ve son sahne haricinde Vin Diesel gene yoktu. 3. filmin basrolunde oynayan kisi 4. filmde yok. Yani bu 3. filmin cekilmesinin tek amaci Han ile Vin Diesel'in arkadas olduklarini izleyenlere gostermek icin miydi? Yani 3. filmi 4. filmle nasil baglayacaklar merak ediyorum. Gerci 1. filmi de 2. filmle baglayamamislardi tam olarak bu da sanirim onun gibi birsey olacaktir. Hatirladigim kadariyla Vin Diesel 2. filmde oynamayi kabul etmemisti ama kesin bir bilgi mi bilmiyorum.

Isin diger garip yani ise 4. filmde Han'in da olmasi. Halbuki Tokyo Drift adli serinin 3. filminde arabada patlayarak/yanarak diger tarafa gittigini biliyoruz. Ee bu adam olmedi mi? 4. filmde nasil oynayacak?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y!g!T -- 26 Haziran 2008; 20:49:26 >

• Bence kafanı takma Gişefilmlerini bu kadar eleştirirsen zevk alamazsın..
  • Herşey tamamda adamın adı Vin Diesel . Israrla Van yazmışsında uyarayım dedim
  • VIN DIESEL IMDB isim karmaşasına son verelim bu linkle:)
  • Bu seride kaç film vardı?

3?

Ekleme : Evet 3'müş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kulspruta -- 26 Haziran 2008; 13:39:44 >

• Abicim 4 cü filimde illaki Han ile vin diesel olucak diye bir durum yok ki.Belki konusu bam başka bişey olucak niye illaki filmler arası bir geçiş bir balama düşünüyorsun ki.Sonuç oalrak bu filmlerde öle ahım şahım bir senaryo yok.İzleyen kişilerde konudan çok arabaları izlemeye ve arabaların akrobasi hareketleriniş izlemek için filme gidiyor.Senaryo isitiyorsan bu filmde arama
  • İlk 2 film güzeldide tokyo drift çok kötüydü.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nascar The Game 2013
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

• Han denen eleman Tokyo Driftte ölmemişmiydi kazada Castlarda adı geçiyor
  • Evet ölmüştü bende öyle biliyorum

• Araba patlamıştı oradan sağ kurtulması imkansız gibi bişi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: XR9

İlk 2 film güzeldide tokyo drift çok kötüydü.

kötü mü dalga mı geçiyon sen?En iyi filmiydi serinin bence
  • Bencede Tokyo Drift serinin en iyi filmiydi.Bakalım bu yeni çıkacak film nasıl olacak sabırsızlıkla bekliyorum
  • Star warsa çevirdiniz filmi kim sağ kim ölü
    öyle çok hoş bir senoryası yok ki filmin 3 filmdende bunu anlamanız lazımdı
    görsellik ve adranalin üzerine kurulu tipik, unutulmalık bir gişe film. üzerinde arkadaşın söylediği gibi durmamak lazım,
    kötü olan senaryolarını deşmem lazım yoksa olan senin zevkine olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Piêr Dé Sans

Herşey tamamda adamın adı Vin Diesel . Israrla Van yazmışsında uyarayım dedim

Adi aklimda Van diye kalmis iyi mi? Allah rezil olduk.

Ismi Vandan Vin'e donunce gozumde hic karizmasi kalmadi herifin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y!g!T -- 26 Haziran 2008; 20:50:07 >

• Şu konuları biraz güncel tutunuz.

Fast and Furious (2009)

Fast and Furious (2009)

Fast and Furious (2009)

Fast and Furious (2009)

• Bi mucize beklemek isteyen varsa Han'ı beklesin belki ölmemiştir.
    Bu arada tahminim Lucas Black , Paul Walker ve Vin Diesel en son filmde birleşecek
    Belki bir göreve katılırlar .
    Ancak şunu özellikle merak ediyorum eğer 4. serinin başınca Vin Diesel , Lucas Black kapışması verilmezse büyük tepki toplar benden
  • Han ölmemişse yeni filmde demekki önceki olayları anlatan bir film izliycez...Üstelik nasıl bağlıycaklarıylada fazla ilgilenmiyorum açıkçası...FatF serilerinde önemli olan modifiyeli arabaları görmek, aksiyon izlemek değilmi...ha birde güzel kızlar yakışıklı erkekler meraklısı için...
  • benim anladigima göre 4. filmin hikayesi, 2. ile 3. film arasindaki zamanda olacak...
    yani 2.'nin sequel'i, 3.nün ise prequel'i olacak
  • filmle ilgili resim ya da video yok mu daha??? en azindan kullanilacak arabalar hakkinda bilgi verselerdi
  • ya demin imdb den baktim da. bu yeni filmde guzel kiz yok yaw
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.