Hangisini tavsiye edersiniz ? Bi de hangi fasikül daha zor belirtirseniz iyi olur. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Fasikül olarak apotemi mi sonuç derece mi

-
-
Up
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Upotemi -
Apotemi daha mı zor yani ?
Kolay zor diye ayrım yapmak pek mantıklı değil. Apotemi daha iyi bence -
Tmm
Tm -
Apotemi gayet iyi -
Up
apotemi fasiküllerinin çoğunu, derece'nin pkob'unu çözdüm. Derece başlangıç için ideal, bir konuda 0 isen derece alabilirsin. Apotemi, gayet kaliteli orta seviyeyi geçkin, başlangıç için zorlayıcı olabilir.
-
Antrenmanlarla matematik 1-2-3-4 bitirdikten sonra sonuç derece tyt ayt matematik fasiküllerini kullanabilir miyim?
Apotemi gerçekten çok güzel. Her soruyu güzel güzel açıklamışlar(çözümlü olanlar). Ama tek başına yeterli değil. Çözmeden önce konunun çalışması daha verimli olur.
-
Üstteki arkadaş derecenin başlangıç için ideal olduğunu söylemiş. Antrenmanlarla matematik beni derecenin fasiküllerini kullanabilecek seviyeye getirebilir mi ?
Bunun cevabını anca siz bilirsinşz. İnternetten birkaç sayfa pdf çıkarıp çözmeyi deneyin. Ama çözemem kafasıyla yaklaşmayın. O düşünceyle yaklaşırsanız hiçbir şey çözemezsiniz. Derecenin zor olduğunu düşünmüyorum. Düşündürücü klasik sorular var(geosu için konuşuyorum)
-
İnteresting
Bu arada upotemi bence de
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LivreSciisBack -- 21 Aralık 2020; 18:55:12 > -
Hocam sonuç derecenin tyt fasikülüne baktım da ilk sorular temel gibiydi.
Hocam apoteminin tüm konular için fasikülü yok ama .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- 60 tyt 30 ayt kaç bin ea
- üniversite okurken yks ye girilir mi
- yineleme nedir
- l"hospital neden yasak
- 3d tyt matematik simülasyon deneme cevap anahtarı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X