Şimdi Ara

Fas’ta kafası kesilerek öldürülen kadın (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
746
Cevap
5
Favori
99.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
73 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Gelde İslam düşmanlarına bunu anlat. Şimdi yapan adam çıksa ben Hristiyanım dese hepsinin sesi içine kaçar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BluePassenger -- 23 Aralık 2018; 21:17:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunu yapanlar ,umarım bu dünyada aynı acıyı yavaş yavaş çekmeden gebermezler.

• quote:

Orijinalden alıntı: mwwo3.3

Bunu yapanlar ,umarım bu dünyada aynı acıyı yavaş yavaş çekmeden gebermezler.
    Tipik müslüman duası

Biri lanetler, biri acı çekerler falan.

• mwwo3.3 kullanıcısına yanıt
    Hocam görüyorsun dimi 3 gündür kimlerle uğraşıyorum😭

• Var mı PM de den link verecek olan?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackLogic

Bu müslümanların, müslüman olmayanları lanetlediği gerçeğini değiştirmez. Kimi müslüman olduğu için yapar, kimi deli olduğu için. Bak adam yukarıda itiraf etti. Daha neyin çabası bu? Müslümanlara saygı duy ama ben sana duymam.

Bunlarda kafa olsa zaten allahın lanet okumayacağını, lanet okuyanın kızgın bir araptan başkası olamayacağını bilir.
    Düşün, el emeği birşey imal ediyorsun. Mesela sandalye. Ve bu sandalyeye lanet ediyorsun. Yanındaki sandalyeler de sen lanetlisin seni yapan seni lanetledi biz de sandalyeyiz ama senden farklıyız diyor

• mwwo3.3 kullanıcısına yanıt
    İnsanı duygularımla söylüyorum bunu , müslüman olarak değil . Yine diyorum aynı acıyı yaşamadan ölmez umarım herbiri .

• 355GTS kullanıcısına yanıt
    İnsan ile sandalye örneği vererek durumu farklı bi boyuta taşıdınız. Ham maddesi odun.

İmal Ettiğiniz sandalyede sahibine asi olma yeteneğide olursa ayırmakta zorlanabiliriz

• O zaman sandalyelerde kafa olsa idi acaba onlarda insan imal edermiydi.

Yaw kafama bişe takıldı zeki Müren yaşıyor mu

• quote:

Orijinalden alıntı: BluePassenger

Gelde İslam düşmanlarına bunu anlat. Şimdi yapan adam çıksa ben Hristiyanım dese hepsinin sesi içine kaçar
    Bu bahsettiğin jargon çok kullanılıyor fakat tamamen manasız bir mantık yürütme.
    Aynısını ensar vakfı taciz tecavüz vakalarında da görmüştük. "Ensar'da çocuklar taciz edildi fakat Vatikan'da da çocuklar taciz edildi neler neler oldu hiç sözünü etmiyorsunuz" diye bayağı bir laflar dönmüştü.
    Yahu al birini vur ötekine diyorlar dinlere inanmayan insanlar. Bunu görmek bu kadar mı zor? Al birini vur ötekine denilebileceğini biraz akıl edelim lütfen. İslamiyetin bağnazlıklarını yeren kişi hristiyanlığı filan övmüyor, hiç bir yerine de kaçmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemsinan -- 23 Aralık 2018; 22:34:33 >
  • NeverMindYo kullanıcısına yanıt
    Bu paylaştıkların islam devleti kurulana dek peygambere emir olarak gelenler sanırım. Herhangi bir dinin toplum ahlakının inşaasında büyük fesatlar çıkaranlar haricinde insan boğazlamayı özendireceğini sanmıyorum islam da dahil.

• İslam'a sallayanlar aynı yerlerde seneler önce sayısız kadına tecavüz edip sayısı belli olmayan miktarda kadını öldüren avrupanın çağdaş modern insanına ve inancına sövüyormusunuz?

Bu vahşet hiç bir inanç adına yapılamaz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ø

İslam'a sallayanlar aynı yerlerde seneler önce sayısız kadına tecavüz edip sayısı belli olmayan miktarda kadını öldüren avrupanın çağdaş modern insanına ve inancına sövüyormusunuz?

Bu vahşet hiç bir inanç adına yapılamaz.
    Birisi psikopat insanların yaptığı kötü bir eylemken, diğeri din tarafından teşvik edilen bir eylem. Aradaki farkı anlamak zor olmasa gerek hani. O kızları kesmeleri şart değildi ama o kafirlere karşı o kadar düşmanlık beslersen, müslüman olmayanlara aşağılık hayvanlar dersen birileri de çıkar tavuk gibi keser böyle. Kutsal kitabında yazanların yarısından fazlası kendisinden olmayanlara nefret ve hakaretlerle dolu. Ortamlarda barış dini dersiniz kim bilecek. Senin dinin o kafası kesilen kızların ülkesine cihat yapmayı emreder. Eğer ki senin dinini kabul etmezlerse bu yolda onların malı da canı da namusu da artık senindir. Her şeyleri birer ganimettir. Tonlarca ayet ve hadiste bunlardan bahsedilir ve kuralları belirtilir. Al bu da ünlü Veda Hutbesi'nden küçük bir kesit.

"Ey İnsanlar! Yeryüzü Allah ve Rasûlüne aittir. İnsanlar, 'Allah'tan başka ilah yok­tur' deyip, benim Allah'ın Rasûlü olduğu­mu kabul edinceye kadar, insanlarla mücadele etmem, savaşmam emredildi. İn­sanlar kelime-i tevhidi söyleyince, kan­larını, canlarını ve mallarını korumuş olur­lar. Ancak İslam'ın koyduğu sorumluluk gereği uygulanan gerekçeli karara dayalı cezalar müstesnadır. Ahiretteki hesapları ise Allah'a aittir. Kendinize, birbirinize haksızlık etmeyin!"

"Kelime-i şehadet getirmezlerse malları ve canları size helaldir, ağızlarına tükürün." diyor işte. Yahu bir defa senin dininin başkalarına saygısı yokken başkalarından nasıl saygı bekleyebilirsin ki? Böyle bir dini, o kızları kesen manyaklara öğretirsen onlar da gider kafa kesmeyi spor haline getirir. İslam'ın radikali, ılımlısı falan yoktur. İslam tektir. Sadece kendinizi kandırıyorsunuz.

Edit: Şu hesabı takip edin biraz. Ne yazmış ne çizmiş bir okuyun. Verdiği bilgileri de başka yerlerden kontrol edin ki yalan söylemediğine kendi gözlerinizle şahit olun.
    https://twitter.com/aklingozu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kkratoss -- 23 Aralık 2018; 23:55:1 >

• lan olum hala link arayanlar var. basimi cevire cevire zor izledim. suan unutabildigime sukrediyorum. gercekten izlemeyin sakasi yok. evlerde bulunan buyuk keskin olmayan bicakla kesiyor serefsiz yaratiklar. neyse ki ses kisikti. cikan sesleri hayal bile edemiyorum.

• Dun videoyu izledim. Evet insani yonden kanim dondu mu? Elbette dondu...

Bu ilk ve sonmu olacak? Tabi ki de HAYIR!

Tarihte ornekleri dolu. yunan askerinin kurtulus savasi çekilirken yasattigi vahseti, dusman eline gecmemek icin alevler icinde ki evden disari cikmayip yanarak sehit olan analarimiz ...

Liste uzar gider.

Sonuc olarak, vatanina sahip cik Turk gencligi. Boyle kahpe dusman, firsatini yakalamaya dursun. Din, dil, mezhep olayi degil bu.

Baska Turkiye yok

• kkratoss kullanıcısına yanıt
    Bahsettigin arkadasa 1 soru sordum. Hemen engelledi :))

• Din tartismalari donmus yine. Videoyu izlemedim ama bunun dinle alakasi olamaz, canilik bu. En buyuk suclardan birini islemisler umarim tez zamanda bunlari bulup aynisini uzerinde icra ederler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-A8A859B47

Bahsettigin arkadasa 1 soru sordum. Hemen engelledi :))
    Engeller. İnanç öyle bir şeydir ki adamın beynini felç eder. Kendimden biliyorum. İşine gelmedi mi o bilgiyi yok da sayarsın, görmezden de gelirsin. Gerekirse o arkadaş gibi engeller ve vicdanını rahatlatırsın. Şüpheye düştüğün için korkarak "Şeytanın vesvesesi bunlar." der ve düşünmemeye çalışırsın. Şüphenin adıdır şeytan.
  • Evet video kötü ama,bu videodan daha beterlerini izledim,meksika,kolombiya uyuşturusu kartellerinin infaz videoları daha dehşet verici
  • bu video linkini ararken bir site buldum herhalde dünyada yayınlanması yasak olan tüm videoları barındırıyor içerisinde.Yeryüzünde görülen görülmeyen ne vahşetler oluyor.Birkaç böyle video izleyince aklıma direk şu geliyor ulan gün içerisinde insanlar birbiriyle tartışıyor neyi alıp veremiyoruzki.Dünyanın bir yerinde bu videolardaki gibi bir vahşet benim başıma gelebilirdi. Ne kadar küçük şeyler için kalp kırıyoruz diye iç geçiriyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _A_L_İ_ -- 24 Aralık 2018; 0:50:41 >
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.