< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arifa401 -- 25 Haziran 2024; 17:18:11 > |
Farming Simulator 25 (Ön Sipariş) 135 TL

-
-
Sadece kredi kartı ile ödeme kabul ediyor ayrıca kredi kartı ile yapılan ödemeler de ödeme yapılmış sayılmıyorsunuz.
2 durum var ya şuan ön sipariş verdiğiniz fiyattan oyunun çıkışından 10 gün önce tutar çekilecek veya...
Fiyat güncellenecek ve o fiyat üzerinden ödeme yapmanız talep edilecek.
Bu riski almak istemiyorsanız D&R vs. üzerinden Microsoft store, XBOX market kodu alıp direkt micrososft hesap bakiyesi ile ödeme yaparsanız sipariş tamamlanmış oluyor.
Keyifli alışverişler :d
-
MS store sipariş oluştuktan sonra fiyat güncellemesi olmuyor. Sipariş tutarını oyun çıkmadan 10 gün önce almaya başlıyor. Eğer oyun çıkış yapana kadar ödemeyi alamazsa siparişi iptal ediyor.
-
-
Benim K.K den kesmedin hemen,bende iptal edip hediye kartı ile sipariş verdim,ama arkadaşımdan direk kesmiş.
-
-
-
Sizin lokasyonla alakalı falan mı acaba, dil ingilizce görünüyor. Türkiye'den başka bir ülkede mi yaşıyorsunuz veya MS hesabınız farklı ülkeye falan mı kayıtlı? Sizde işlem tamamlanmış olarak görünüyor.
-
Güncelleme yapayım.
Aşağıdaki linkten 300TL'lik hediye kartı aldım, yaklaşık 20dk içinde geldi.
https://www.dr.com.tr/oyun-konsol/xbox-300-tl-gift-card/dijital-urunler/urunno=0002083230001
---------------
Gelen mailden kart kodunu hesaba tanımladım, eksiksiz ve sorunsuz olarak tanımlandı. Bakiyeyi tanımladıktan sonra, önsipariş olarak görünen FS25 siparişini, MS sipariş geçmişi kısmından iptal ettim.
MS Sipariş geçmişi : https://account.microsoft.com/billing/orders?lang=tr-TR
---------------
Sonra oyunu tekrar satın aldım sayfasından, ödeme yöntemi olarak kart bakiyesi çıktı direkt ve onayladım. Onayladıktan sonra sipariş geçmişim daha önceki ön-sipariş'ten farklı olarak yeşil fontta "Tamamlandı." olarak göründü.
DH ölücüsü olarak bu şekilde kesinleşmiş bir sipariş verebiliyoruz sanırım. :))
-
Ben de aynı yöntemle sorunsuz bir şekilde satın aldım ve tamamlandı olarak gözüküyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Geç cevap verdim kusura bakma, d&r den aldım,ama öğrendiğim bilgiye göre oyunun çıkmasına 10 gün kala kesecekmiş,zamda gelse ilk aldığın fiyattan kesecekmiş.Ama tedbiride elden bırakmamak lazım
-
-
Teşekkür ederim, ben de dr üzerinden kod alıp satın aldım oyunu. Fiyat uçmuş, şimdilik siparişte iptal vs görünmüyor umarım sıkıntı çıkarmazlar.
-
Benim hesap ayarları ingilizce kalmıştı bir işlem için. Daha evvel de aynı hesaptan toplamda 6 yıllık gamepass ultimate almıştım .
-
pazar günü saat 7 de microsoft 135 tl para çekmiş kartımdan sebebini bulamadım bir türlü zamanında almıştım bunu sanırım ücreti çekmişler başka kartından geçen var mı arkadaşlar?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lost.dark -- 5 Kasım 2024; 21:20:35 > -
benım de aynı sekılde ucret alındı yanlız oyun yok sıparıs gecmısn de de yok cozum nedır
-
bu fiyata alıp oynamayan varsa talibim :D
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X