Şimdi Ara

Farming Simulator 2013 - Multiplayer (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
222
Cevap
3
Favori
8.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    eyvallah saolsın onda da multi olacak mı?
  • oynayan eklesin İD: 1453 FSM [TR] | METİN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metingns33 -- 16 Ağustos 2014; 5:45:48 >
  • Or_By O kullanıcısına yanıt
    Evet.
  • arkadaşlar online hala oynuyorsanız bende gelim isterseniz
  • arkadaşlar sistemim resimlerde görüldüğü gibi, fs2013 titaniumedition u oyunun orjinal 2mapında oynarken modsuz falan gayet rahat oynuyorum ama traktörün arkasına vs bişey takınca direk kasmaya başlıyor biraz, biçerle biçim vs yaparken kasıyor mod olsada olmasada, ama 50 60mb boyutunda bi map indirdim + birüsürü mod kurdum o mapta hiç kasma vs yok tüm modlara rağmen rahatca oynayabiliyorum, oyunum orjinal değil torrent indirdim normal indirdim 4 5 farklı yerden denedim yinede olmuyor aynı sorun devam ediyor ben oyunun orjinal map larında oynamak istiyorum ama kasıyor yokmu bunun bi çözümü?
     Farming Simulator 2013 - Multiplayer Farming Simulator 2013 - Multiplayer

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafa26131

arkadaşlar sistemim resimlerde görüldüğü gibi, fs2013 titaniumedition u oyunun orjinal 2mapında oynarken modsuz falan gayet rahat oynuyorum ama traktörün arkasına vs bişey takınca direk kasmaya başlıyor biraz, biçerle biçim vs yaparken kasıyor mod olsada olmasada, ama 50 60mb boyutunda bi map indirdim + birüsürü mod kurdum o mapta hiç kasma vs yok tüm modlara rağmen rahatca oynayabiliyorum, oyunum orjinal değil torrent indirdim normal indirdim 4 5 farklı yerden denedim yinede olmuyor aynı sorun devam ediyor ben oyunun orjinal map larında oynamak istiyorum ama kasıyor yokmu bunun bi çözümü?
     Farming Simulator 2013 - Multiplayer Farming Simulator 2013 - Multiplayer

Bedavaya bu kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JindaR -- 7 Eylül 2014; 14:11:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• peki satın alsam sorun düzelirmi? ben sistemim yetmiyor satın alırsamda böyle olur diye para vermeye korkuyorum sizce satın alsam son çözünürlükte oynayabilirmiyim? bide bişey daha sormak istiyorum 1 1,5 aya kadar fs2015 çıkıyor sistem gereksinimlerini göremedim biyerde sizce benim sistemim kaldırırmı 2015i son çözünürlükte? çözünürlük, kalite düşükken oyunun tadı çıkmıyor :D
  • http://www.amazon.com/Farming-Simulator-Titanium-Edition-Online/dp/B00FQPQMTW

Titanium Edition 7$ :)
    Hala oynayan varsa hemen satın alabilirim

Edit: FS15 en ucuz 25€. Çok istemişler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eAkman -- 8 Eylül 2014; 9:40:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eAkman

http://www.amazon.com/Farming-Simulator-Titanium-Edition-Online/dp/B00FQPQMTW

Steamde $27, dün aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa26131

peki satın alsam sorun düzelirmi? ben sistemim yetmiyor satın alırsamda böyle olur diye para vermeye korkuyorum sizce satın alsam son çözünürlükte oynayabilirmiyim? bide bişey daha sormak istiyorum 1 1,5 aya kadar fs2015 çıkıyor sistem gereksinimlerini göremedim biyerde sizce benim sistemim kaldırırmı 2015i son çözünürlükte? çözünürlük, kalite düşükken oyunun tadı çıkmıyor :D

Farming Simulator 2015

Sistem Gereksinimleri

Minimum:

Processor: 2.0 GHz Intel or equal AMD-Processor

Memory: 2 GB RAM

Graphics: Nvidia Geforce 8600, ATI Radeon X2600 or higher (min. 512 MB VRAM)

Network: Broadband Internet connection

Hard Drive: 2 GB available space

• quote:

http://www.amazon.com/Farming-Simulator-Titanium-Edition-Online/dp/B00FQPQMTW

Farming Simulator 2015 $26.99 USD

http://store.steampowered.com/app/313160/

• edit: fazla mesaj

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eAkman -- 8 Eylül 2014; 13:47:49 >
  • Evet gördüm :)

Ön sipariş avantajları olacak mı ? Hediye falan? Yani herhangi bir yerde bununla ilgili bir bilgi var mı?
  • quote:

Evet gördüm :)

Ön sipariş avantajları olacak mı ? Hediye falan? Yani herhangi bir yerde bununla ilgili bir bilgi var mı?

Bilmiyorum ben görmedim öyle bir şey.
  • Valla doğrusunu söylemek gerekirse ön siparişin ne avantajları var bilmiyerek ben aldım oyunu.
  • Evet baktım sitesine. Ön sipariş için bir ayrıcalık yok. Oyunun demosunu bekleyeceğim. Beğenirsem alırım.
    Çünkü daha önceki serilerin fiziği beni oyundan soğutuyordu. Hiç bir hissiyatı olmayan dümdüz arazide (hesapta tarlada) oyuncak araçlar kullanıyoruz sanki...
    Umarım öncelikle fizik sonra da grafik üzerinde çok çalışmışlardır. Yoksa oyuna yeni araçlar eklemek bir şey ifade etmiyor. Onu zaten modlarla biz de yapıyoruz.
  • http://www.youtube.com/watch?v=PUygmV-O9C4 fizik üzerine pek bi gelişme olmamış gibi görünüyor videonun en başlarında
  • Oyunu dun 15 liraya aldim titanium dlc ile birlikte ekleyin arkadaslar oynayalim

KuzuCevirme profil resmimde tipsiz bir cocugun resmi var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ben oyuna patch yapıcam yapamıyorum english not installed hatası alıyorum her patchtide denedim 1.3 1.4 2.1 oyun sürümü 1.1.0.0. yokmu bunun bir çözümü ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blody07 -- 20 Eylül 2014; 16:28:37 >
  • http://store.steampowered.com/app/220260/

Oyun Steam ' de indirime girdi. $6.99 USD
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.