Şimdi Ara

Farming Simulator 2013 (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.229
Cevap
17
Favori
311.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: PewDiePie

arkadaşlar bu oyunun grafik ayarları nerden yapılıyor bir türlü bulamadım biri resim atar bilirmi ekran boyutu falan var sadece

options gir salih orda grafik controls ve mods ayarlarını görürsün zaten

Farming Simulator 2013

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .:Romeo_Redline:. -- 6 Ocak 2013; 0:04:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: .:Romeo_Redline:.

quote:

Orijinalden alıntı: PewDiePie

arkadaşlar bu oyunun grafik ayarları nerden yapılıyor bir türlü bulamadım biri resim atar bilirmi ekran boyutu falan var sadece

options gir salih orda grafik controls ve mods ayarlarını görürsün zaten

Farming Simulator 2013

Eyvallah yasin abi çok yardımcı oldun galiba benim en yüksek ayar bu oluyor

Farming Simulator 2013

• görüntü gayet iyi bu lastik izleri mod galiba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ygoksela

yav arkadaşlar benim bu oyunda hava durumu değişmiyor. ama bi yerde okumuştum hava durumu değişiyormuş. böylece yağışlı havalarda daha verimli ürün alınıyormuş. benim ayarlarda mı bi sorun var acaba. bilgisi olan var mı?

arkadaşlar bu sorumun cevabını bilen yok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: .:Romeo_Redline:.

görüntü gayet iyi bu lastik izleri mod galiba?

yok abi çiftliğin avlusunda o izler var
  • quote:

quote:

yav arkadaşlar benim bu oyunda hava durumu değişmiyor. ama bi yerde okumuştum hava durumu değişiyormuş. böylece yağışlı havalarda daha verimli ürün alınıyormuş. benim ayarlarda mı bi sorun var acaba. bilgisi olan var mı?

arkadaşlar bu sorumun cevabını bilen yok mu?

hocam sende sorun yok bendede öyle bu kadar zamandır oynarım 1 kez gördüm yağmur yağdığını
  • hava değişiyor ama tabi ne zaman yağmur yağacağı belli olmuyor zaman ayarını biraz daha hızlandırın hava değişimleri daha çabuk olsun
  • ben de uzun süre oynadım ama hiç denk gelmedi yağmur yağdığı bana. sanki alanyada bizim tarla 365 gün güneşli :)
  • değerli farming oyuncuları bi konuda yardımınıza ihtiyacım var oyun hakkında detaylı bilgim yok bu yüzden ektiğim ürünü belli bir süre toplamazsam bozuluyor bunu acaba nasıl engelleyebilirim. Alakanızdan ötürü şimdiden teşekkür ederim :).
  • quote:

Orijinalden alıntı: rft1

değerli farming oyuncuları bi konuda yardımınıza ihtiyacım var oyun hakkında detaylı bilgim yok bu yüzden ektiğim ürünü belli bir süre toplamazsam bozuluyor bunu acaba nasıl engelleyebilirim. Alakanızdan ötürü şimdiden teşekkür ederim :).

oyunun ayarlarından oyun hızını düşürmelisin aksi taktirde ürünler hemen yetişir ve sen toplayamadan çürür. hızı oyun içinde sağ üst tarafta görebilirsin.
  • teşekkür ederim
  • Arkadaşlar oyun çok fazla sardı. Orjinal almayı düşünüyorum DR de 33 liraya düşmüş ancak online olayında durumlar ne yani ingilizcem açıkçası orta karar çok iyi anlaşamam o yüzden türk bir arkadaş lazım. Forumdan varmı alırsam benimle akşamları oynayabilecek arkadaşlar kaç kişi takılabiliyoruz. CEvaplarsanız sevinirm iyi oyunlar ...

Edit: Forumdan diye fotumdan yazmışım ne demekse kimsede demiyor aga fotum ne

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenah2007 -- 14 Ocak 2013; 20:30:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenah2007

Arkadaşlar oyun çok fazla sardı. Orjinal almayı düşünüyorum DR de 33 liraya düşmüş ancak online olayında durumlar ne yani ingilizcem açıkçası orta karar çok iyi anlaşamam o yüzden türk bir arkadaş lazım. Fotumdan varmı alırsam benimle akşamları oynayabilecek arkadaşlar kaç kişi takılabiliyoruz. CEvaplarsanız sevinirm iyi oyunlar ...

Ben alabilirim hocamda bende oyun kasıyor modlarla falan benim mod klasörü ağzına kadar dolu onlardan galiba orjinal alpta kasarsa boşa gider
  • Ben hocam modları oturttum düzene çok güzel oldu çok hileye kaçasını istemiyorum hatta özellikle denedim bi oyun hileli sarıyorsa ömrü kısa oluyor. Paramı 1 milyar yaptım 1 saat dayandım amacın kalmıyor. O yüzden 1-2 güzel mod buldumn mesela traktör var bitane eski çok hızlı çok güçlüydü fiyatıda 5.000 di onun hızını azalttım önden bişey takılamıyor diye onun ayarında 50 k olan trakötrü baz alarak fiyatını 30. 000 yaptım mesela kamyon indirdim 30.000 lik kamyonu 230.000e koymuş çok geldi onu 130.000 e düşürdüm. Böle böle kendimce ayarladım hileden uzak hale getirdim oyunun ekonomisine uygun hale soktum kasmadan çalışıyor modlar. Fakat türkçe felan olsa online olmasa bile destek için alırdım ETS 2 yi o yüzden aldım. Pişmanda değilim en çok oynadığım oyunların arasında. Bunda türkçe değil online seçenekte yaramazsaki birde ETS 2 gibi uzun sureçli olmaz. G27 var bende araç kullanma zevkimi bile3 gideriyorum oyun olmaktan çıktı ETS 2 şehir içi ders gibi bişey oldu bana . Neyse çok uzattım hocam eğer kasmayı çözebilrisek senlen el birliği ile çözelim sende almaya niyetliysen. Çözersek takılırız beraber.

İstersen mod klasörümü bi ara upload etmeye çalışayım bi dene tabi neler kullandığınada bağlı. Mesela öle fazladan harvester felan pek gerek kalmıyor çoğu ya çok ucuz modlardakilerin yada grafikleri kötü yada kesiciler çok abartı 11metrelik harvestir parçasından vardı adını unuttum utanmasalar tek gidişte tarlayı sürdürcekler.

• oyuna ilgi yok galiba konuya bakan yok
  • Oyun 10 kişiye kadar multi oynanabiliyor ama multi'de rekabet ortamı olmadıgı için fazla uzun ömürlü olmuyor. Tarla ek biç bi yere kadar sonunda sıkıyor. Open world dünyada kendi çiftliğin, gıda şirketleri anlaşmalar, taşımacılık, gelişmiş hayvancılık yani yapmışken tam yapsalar tadından yenmezdi ama neticede oyunun müşterisi sınırlı o yüzden detaya inmemişler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terranfan -- 16 Ocak 2013; 9:23:44 >
  • Haklısın hocam eksik konular çok. Hatta benim ilk gözüme çarpan en büyük eksiklik kümes sistemi tavuklara kümes yapmak çokmu zordu ortaya yumurta yapıyorsun koca alanda sadece 57 yumurta duruyor baya sacma olmus kumes yaparsın kumesten ne kadar yumurta çıakrsa toplarsın bunda sınır olmaz saçma geldi. Eksikler var + bide monotonluk demekki almaktan vazgeçicez inş 2014 ü iyi yaparlar.
  • arkadaşlar benim inekler 7 den fazla alınca gözükmüyor nedeni nedir acaba bilen varsa söylesin :(
  • Çok zevkli oyuna benziyor ya çiftçilik yapmayıda istemişimdir hep zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: 112hasan

arkadaşlar benim inekler 7 den fazla alınca gözükmüyor nedeni nedir acaba bilen varsa söylesin :(

Hocam o ineklere özgü bi durum değil belirli sayıda gözüküyorlar o gözkükenler temsili ama sayılar artıkça sana gelicekler de artıyor 1 inek 1 gunde diyelim litre süt çıakrtıyor 100 inek 100 litre çıkartır ama orada 7 gozukmesi kalan 93 un sutunden yararlanamazsın anlamına gelmez için rahat olsun ben sana tavuk larımı bi göstereyim kumes gibi ayrılan yerde max 10 tavuk gozukuyor ama bende 500 var 2 gunde 250 yumurta topluyorum hatta daha fazla.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.