Şimdi Ara

FARM YAPSAN Bİ DERT/ YAPMASAN Bİ DERT

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BEYLER ODİN de yeni char açtım 10 lvl a kadar skill vermedim. 10 da 5 fark bıraktım 21 lvl a kadar 5 fark dewam ettim . 2k sp birikti anca. forumdan okuduğuma göre 2k sp bi halta yaramıyor çok daha fazlası gerek. Sp farmı bırakıp lvl yaparak ilerlesem daha sonra skill back le geri alıp farm yapsam yüksek lvl da sizce mantıklımı. Böle çok sıkıcı oluyor siz ne önerirsiniz.

Full str blade im

• eu açc farm derdin olmasın
  • eğer farm bowu bulabilirsen ki çok zor buldum ben odinde

skilleri pacheon ve fire ı 7 yap lvl 16 da (de lvl yapıp lvl arttırmadan) bandit kalesinde en az 50k fln sp kas sonra lvl 50 gibi skilleri bırak 59 olunca gap tekrar 9 a çıkar bi farm a daha gir 80 için gereken sp yi biriktir bence en yaralısı böyle aşırı sıkmaz hem

9 dan aşşağı gaplar hem kasmayı yavaşlatıyor hemde gereksiz yere adam gibi sp biriktiremiyosun
  • walla bow bulmak zor sanırım . blade le takılmak zorundayım lvl 21 oldu zaten yapacak bişi yok. bandit kalesine çadır kurup uğraşıcam artık .. başlı başına dert bu ya kas kas aynı lvl aynı yerler herşey aynı .
  • farm yapacaksan bow almalısın.blade ile farmmı yapıcan
  • quote:

Orjinalden alıntı: drizzt

walla bow bulmak zor sanırım . blade le takılmak zorundayım lvl 21 oldu zaten yapacak bişi yok. bandit kalesine çadır kurup uğraşıcam artık .. başlı başına dert bu ya kas kas aynı lvl aynı yerler herşey aynı .
  • quote:

Orjinalden alıntı: nkA

quote:

Orjinalden alıntı: drizzt

walla bow bulmak zor sanırım . blade le takılmak zorundayım lvl 21 oldu zaten yapacak bişi yok. bandit kalesine çadır kurup uğraşıcam artık .. başlı başına dert bu ya kas kas aynı lvl aynı yerler herşey aynı .

blade ile farm yapılmaz.sos bow bulamasanda kendine bir bow yap.+3 bas.crit yükselt vs.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Fiorino ne güzel bişi ya
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • gercekten cok buyuk dert hem atlarım yavas yavas veririm dedim ama olmadı simdi 38 im sp kasmaya ugrasıyoz anca 6k yaptım oda yetmicek gibi carımıda seviyorum basdan baslıyı dicem blade im
  • char olacak o pardon
  • Bence de EU aç Sp sıkıntın olmaz...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.