Şimdi Ara

farm sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • maç geçmişlerimi incelerken fark ettim adc ile oyun farmım çok düşük oluyor. daha doğrusu sorun şöyle normal bir oyunda dakika 20 de 180 civarı farmım oluyor. dakika 30 olunca 250 anca oluyor. böyle oyuna arama dönünce farm alamamaya başlıyorum. dakika 20'den sonra adc farmını nerelerden arttırabilir?

• ekle öğretiyim farm yapmayı
  • Vinsmoke Sanji kullanıcısına yanıt
    valla eklerim cidden belli bir dakikadan sonra yeterli minyon kesemiyorum rahatsız da ediyor bu durum açıkcası
  • ben ekledim seni
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vinsmoke Sanji

ekle öğretiyim farm yapmayı

dünya cs rekoruna sahipsiniz sanırım hocam, o fotoğrafı görmüştüm ve sivir oynuyordunuz. sivir ile sivri bir oyun tarzını olduğunu söyleyebilir miyiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tonyukuk

quote:

Orijinalden alıntı: Vinsmoke Sanji

ekle öğretiyim farm yapmayı

dünya cs rekoruna sahipsiniz sanırım hocam, o fotoğrafı görmüştüm ve sivir oynuyordunuz. sivir ile sivri bir oyun tarzını olduğunu söyleyebilir miyiz?

Hocam o oyunda daha yükseğini yapabilirdim ama sürekli çaldılar bu yüzden düşük kaldı.
  • Rotasyonlar yanlış olduğu için farmın az kalıyordur muhtemelen.Side lane rotasyonlarını ve midinle yer değiştirme işini öğrenip oyun içinde gitmesi gereken yerleri söylemeye çalışabilirsin.
  • Olağan bir durum. Hiçbir şeye karışmadan sürekli kenarda farmlayamazsın. Bir yerden sonra her rol için normal bir durum. Birde Solo q oynayınca daha da normal.
  • 30 da 250 normal abartma. Boş boş dolaşıyorsun da mı 250 oluyor anlamadım derdini. Minyon dalgalarını doğru kontrol edip etmediğinden mi emin değilsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SoloQ için 20. Dakikada 150 minyon gayet normal.

Ligin nedir ?
  • Affection and Hatred kullanıcısına yanıt
    BEYLER :( kullanıcısına yanıt
    demek istediğim şu ilk 20 dakikada 180 civarı yani dakika da 90 farm keserken sonraki 10 dakikada 70 farm alıyorum. oyun uzadıkca da dakika başına aldığım farm sayısı düşüyor.
    @BEYLER :( platım hocam
  • Nedeni soloqdaki oyuncuların çoğunun lane swap olaylarını bilmemesi senin olması gereken farmı gidip jungler pushlarsa veya adam farmları almak için tp atarsa az olur yapabileceğin pek birşey yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.