Şimdi Ara

Farm İçin En İyi Karakter

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyuna başlayalı birkaç hafta oldu daha önce de diablo oynamamıştım. 39 barbarian, 56 witch doctor kastım. Ama hell de bile zorlanıyorum. Diğer karakterler hakkında da pek bilgim yok.Daha rahat farmlayıp item parası toplayabileceğim bir karakter arıyorum. Sizin tavsiyeleriniz nelerdir ?

• Barbarla bir kaç m para harcayıp şu adını bilmediğim kasırga buildiyle adamlar act3 farmliyorlar. Sanırım barbar en ideali
  • Barbarla zorlanıyorum biraz bana zor geldi.
  • Barb ftw
  • 35 M birikimim var ,Farm icin Monk dizmeyi planliyorum..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Senātus

35 M birikimim var ,Farm icin Monk dizmeyi planliyorum..

35 M Monk için az gelir eğer Act 3 farmlamak istiyorsan biraz daha düşünmeni öneririm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nosferatu*

quote:

35 M Monk için az gelir eğer Act 3 farmlamak istiyorsan biraz daha düşünmeni öneririm

Simdilik butcem bu siz ne tavsiye edersiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    müthiş bir trade daha!!!
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Millet 35m diyor ben 200k ile item dizmeye çalışıyorum
  • Paran yoksa Dh
    Paran varsa Barbarian veya Wizard derim
  • quote:

quote:

WD ile 250 saat play game yaptıktan sonra monk açıp rahat etmeye karar verdim.tahmini söylüyorum monkla 0 dan lvller kasarken 15-20m paramlada gear almaya basladım tek param buydu.sanırım 15m falan harcadım.bunun 9m si silah gerisini sölim hemen kabaca 1,5m helm 800k sheild 3m chest armor 2k bracers(bid ,le) 63k gloves(bid ile) 1,5m sholders ringeler 200k biri digeri 119k ya aldım.gibi rakamlardı.ve 42 saat play game le diablo indi..cok memnunum monktan skilleri gerektiği gibi kullanırsanız çok rahat farm da yaparsınız ki benim char daha geliştirilmeye cok müsait..tavsiye ederim monku..

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Velociraptor-2460/hero/18427769

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kimyaegr -- 24 Ağustos 2012; 7:54:01 >

• Bir arkadaşın bana bu soru karşılığında verdiği cevabı vermek istiyorum "Paran yoksa hiçbiri babacan"
  • quote:

quote:

Monk toplayayım dedim 15 mil harcadım sacma sapan seylere ve item bulamıyorum stresten ne varsa alıyorum 50-60M bütce ile cıkar birseyler ortaya.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.