Şimdi Ara

Farklı yenilgi olacak gibi geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Tamam 4-1 kötü skor ama dünkü mağlubiyet abartılıyor bence. Rakip koskoca Arsenal ve deplasman. Yine bir İngiliz takımı çok zorlanacaksınız ama inşallah yenersiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kandorfeyta

Tamam 4-1 kötü skor ama dünkü mağlubiyet abartılıyor bence. Rakip koskoca Arsenal ve deplasman. Yine bir İngiliz takımı çok zorlanacaksınız ama inşallah yenersiniz.

hocam valla kadrosu çok güçlü .Bilmiyorum ilk yarı oyunu dengelersek iyi şeyler olacağını düşünüyorum
  • Biz basit oynayalım ikiye katlarız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beşiktaş

Biz basit oynayalım ikiye katlarız.

hocam inşallah kazanırız
  • 1 veya 2 farkla bjk yenilir. inşallah haksız çıkarım. fakat tahminim bu yönde.
  • İpin ucunu kaçırırsak farklı yenilgi olabilir. Endişeliyim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozcan

İpin ucunu kaçırırsak farklı yenilgi olabilir. Endişeliyim.

aynen dağılırsak toplayamayız farka gidebilir. Korku ve heyecan iki duyguyu birden yaşıyorum maçı beklerken
  • ağzından yel alsın derler adama
  • dün maç başlamadan önce aynı şeyleri hissediyordum. umarım en azından beşiktaş bu hafta puan alır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheBearGrylls

ağzından yel alsın derler adama

valla hocam kimse yenilsin istemez.Ama iyi oynamıyoruz.Tek olumlu düşüncem arsenal maçı geliyor aklıma.Onun dışında iyi bir oyun oynadığımızı düşünmüyorum
  • Tottenham yedek kadro
  • Tottenham in as kadrosu bir sey oynamiyor zaten ayni galatasaray gibiler ne yaptiklari belli degil yedek kadrosu hic oynayamaz. Birazdan atar besiktas umarim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.