Şimdi Ara

★ Farklı ve Kullanışlı iphone Aksesuarları ★

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
4
Favori
401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Aşınmaya, kopmaya aşırı derecede meyilli usb şarj kablosunu korumak için kullanışlı ve ucuz aparat ! Fiyatı 0.70 $ ve ücretsiz kargo ( 3 adetini 0.99$ + ücretsiz kargo şeklinde bulmak mümkün)

★  Farklı ve Kullanışlı iphone Aksesuarları ★

Usb Converter

Sadece iphone şarj kablosuna hapsolmaya son ! Bu küçük ve kullanışlı ürünle standart android telefonların şarjlarıyla iphonenunuzu şarj edebilirsiniz. Fiyat = 0.75 $+ ücretsiz kargo. ( bazı ilanlarda 2 adeti 0.99$+ ücretsiz kargo )

Bileklik usb kablo

Bileklik şeklinde taşınabilen bu usb kablo hem dayanıklı, hem de powerbank gibi ürünler için ideal. Fiyat = 0.99 $ + ücretsiz kargo

2 in 1 usb kablo

Hem android cihazları hemde iphone'u şarj edebilir kablo. Fiyat = 0.81$ + ücretsiz kargo

Komik Home Butonu koruyucu

iphone için komik bir aksesuar. Aratınca bir sürü farklı modelini bulabilirsiniz, örnek olması açısından sadece bu resmi koyuyorum. Fiyat= 0.70 $ + ücretsiz kargo

İphone 6 Kamera Lensi koruyucu

Lensi ne kadar korur bilinmez ama değişik renk seçenekleriyle telefona ayrı bir hava katan ucuz bir ürün. Fiyat = 0.70$ +ücretsiz kargo

Iphone Kol bandı

Koşuda, sporda işe yarar bir aksesuar ! Fiyat = 2.31$ + ücretsiz kargo

Iphone 6- 3 in 1 Kamera Lensi

Macro, Fish Eye gibi modlarda fotoğraf çekimine imkan veren 3 ü 1 arada aksesuar. Fiyat = 2.10$+ ücretsiz kargo

Dayanıklı Usb Kablo

Dayanıklı yapısıyla, bol renk alternatifiyle tercih edilesi usb kablo . Fiyat= 1.40$+ ücretsiz kargo

Arkadaşlar konuyu açmamdaki amaç, faydalı ve farklı bulduğum aksesuarları sizlerlede paylaşmak. Sizinde bildiğiniz ucuz , yararlı aksesuar varsa paylaşın lütfen ( Ucuz jelatin, telefon kabı , sıradan kablo vs değil ) . Birlikte eğlenceli ve yararlı bir konu oluşturalım .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Puzzles -- 4 Ekim 2015; 20:05:06 >

• Şu android şarjına dönüştürücüden aldım cüzdanımda taşırım diye ama taşıyamadım daha üstüne oturmaktan kırılabilir denicez bakalım başarılı ama tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Faydalı konu sağol hocam. Ürün eklemesi yaparsanız gün geçtikçe daha da iyi olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlgimi çektiler

• quote:

Orijinalden alıntı: bmözdemir16

Faydalı konu sağol hocam. Ürün eklemesi yaparsanız gün geçtikçe daha da iyi olur

Teşekkürler hocam , fırsat buldukça konuyu editleyeceğim

• Guzel konu, devamını bekliyoruz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • [Bu mesaj üye isteğiyle silinmiştir.]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HandK -- 27 Mart 2021; 16:31:22 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hepsi kablo bea.
  • quote:

Orijinalden alıntı: damaqes

Konu gayet iyi eline sağlık, merak ettiğim kablolar telefona zarar verir mi ? Çakmalarda olduğu gibi Heleki ilk ürün mükemmel. Buna benzer paylaşımlara devam edersek iyi olur .

Teşekkürler dostum . Kablo telefona zarar vermiyor , sadece arada sırada bu aksesuar orjinal olmayabilir uyarısı çıkıyor oda kabloyu çıkarıp takınca düzeliyor. Çakma ürünlerde zararlı olan adaptörtür, asla kullanılmasını önermiyorum. Kablolar standarttır.

• şu bileklik usb kablo siyahı erkeğe yakışır mı? Kız işi gibi duruyor sanki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Star-Killer

şu bileklik usb kablo siyahı erkeğe yakışır mı? Kız işi gibi duruyor sanki

Bilmiyorum dostum yakışır mı , ancak bilekte taşınmasa bile alınabilir bir ürün. Power bank kullananlar için özellikle , dayanıklı bir kablo.
  • Konu güzel emeğinize sağlık ilk urun dikkatimi cekti isteteyim bir tane

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aliexpress te bol bol değişik şey var gördükçe ben de paylaşayım

• @Balleyci, Teşekkür ederim dostum
    @sserdar93, Teşekkürler dostum, çok iyi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Puzzles

quote:

Orijinalden alıntı: Star-Killer

şu bileklik usb kablo siyahı erkeğe yakışır mı? Kız işi gibi duruyor sanki

Bilmiyorum dostum yakışır mı , ancak bilekte taşınmasa bile alınabilir bir ürün. Power bank kullananlar için özellikle , dayanıklı bir kablo.

Aynen n11 de 14tl. Alayım, bileğime yakışmazsa yanımda taşırım artık :D
  • Puzzles kullanıcısına yanıt
    Konu çok yararlı olmuş emeğine sağlık .
    Ama bende merak ediyorum telefona zarar verebilir belki ..

• quote:

Orijinalden alıntı: galaxyg

Konu çok yararlı olmuş emeğine sağlık .
    Ama bende merak ediyorum telefona zarar verebilir belki ..

Sağ ol dostum. Yukarıda da dediğim gibi , zarar verebilitesi olan ürün çakma adaptördür, yanlış akım verebilir, patlayabilir vs. Ama kabloda birşey fark etmez, standarttır. Ben yıllarca iphone 4 telefonumu orjinal adaptör + ebaydan aldığım 1 dolarlık usb kablolarla şarj ettim ve şu anda iphone 6 cihazımda da bunu sürdürüyorum bir sıkıntısını görmedim. Olsa olsa " bu aksesuar orjinal olmayabilir " tarzında bir uyarı çıkıyor şarj etmesi duruyor ama kabloyu çıkarıp takınca düzeliyor. Çok sık olan birşeyde değil üstelik.
  • Puzzles kullanıcısına yanıt
    Doğrudr aslında şuam aşırı bi ihtiyacım yok olursa alırım

• cedric... C kullanıcısına yanıt
    7-8ay kullandım. Cüzdanda taşıdığımda oldu bi sorun olmadı ama tek sorun küçücuk olduğu için düşüp kayboldu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.