Şimdi Ara

Farklı PC'den D3'e girilmiyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyunu ilk dizüstüne kurdum. 3 ay falan ordan oynadım. Daha sonra evdeki PC''ye kurdum.
    Evdeki PC'den oyuna girmek istediğimde, acc şifresini resetletiyor.
    Yeni şifre alıyorum, deniyorum yine olmuyor. Dizüstünden girebiliyorum.
    PC'ni özelliklerini falan update ettim bn'den, belki ondandır diye yine olmadı.
    dünden beri en az 30 defa denedim sürekli şifre değiştiriyorum modem resetliyorum
    (ip dendir falan diye) olmuyo..........
    böyle bir sorun yaşayan yada konu hakkında bilgisi olan varsa acil yardım..
    dizüstü pc yi biradere vercem de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yayengec -- 30 Ağustos 2012; 10:50:13 >

• Üyelik esnasında gizli soruya verdiğiniz yanıtı kullanarak farklı bilgisayarlardan oyuna girebilirsiniz. Ben 4 farklı pc den giriyorum hepsinde de gizli soru cevabımı kullanarak giriş yaptım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gizercoskun

Üyelik esnasında gizli soruya verdiğiniz yanıtı kullanarak farklı bilgisayarlardan oyuna girebilirsiniz. Ben 4 farklı pc den giriyorum hepsinde de gizli soru cevabımı kullanarak giriş yaptım.

gizli soru bilinmiyor.
    gizli soru nasıl resetlenir.
    ?????
  • gizli soruyu fazlaca denedim herhalde. müşteri hizmetleri ile bağlantı kurun diyo..
    şifre de değiştirilmiyor artık.
    şimdi dizüstünden de giremiyorum... hesabı iyice pert ettim :D
  • Authenticator kullan.
  • güncel..
    problem devam ediyor...
  • ticket olayı diye birşey var, tam olarak ben de bilmiyorum ama bu tür sorunlarda kullanılıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gizli soru bilmiyorsanız, hemen nüfus kağıdını scan edip yollayın -bu durum sadece hesap sahibi adı soyadı sizinkiler ise çalışacaktır-
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.