Şimdi Ara

Farklı Kamera Modülleri Şüphesi...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende 4GB'lık son sürüm Discovery mevcut. Arka kamerayı açtığımda, üstteki menülerden kayıt modu altında MAV isimli seçenek ile sanal 3D fotoğraf çekebiliyorum. Fakat aynı sürüm yüklü başka bir tanıdığımdaki telefonda bu özellik yok. Acaba telefonlarda farklı kamera modülleri mi kulanılmış? Kamera uygulamasını da buradaki arkadaşın anlattığı şekilde iki telefonda da değiştirdim, fakat hala bendekinde bu mav özelliği mevcutken diğerinde çıkmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diegorian -- 4 Ocak 2014; 19:31:29 >

• Telefonunda bu özellik olmayan başka kişiler de mevcut mu?
  • Görsel yüklermisin hocam ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Farklı Kamera Modülleri Şüphesi...

Bu menüdeki MAV isimli seçenek sayesinde fotoğrafları 3 boyutluymuş gibi çekebiliyoruz. Dediğim gibi bir yakınımda bulunan telefonda ise bu özellik ne yaparsak yapalım gelmedi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diegorian -- 4 Ocak 2014; 16:32:12 >
  • diegorian kullanıcısına yanıt
    Yalniz o mav seçeneği 3 boyutlu değil, 180 derece panorama foto çekmeye yariyor bende.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi superminator -- 4 Ocak 2014; 16:31:56 >
  • superminator S kullanıcısına yanıt
    3D'den kastım sanki o ortamda bulunuyormuş hissi vermesi.
  • panoromik fotoğraf çekimini 3d sandiniz heralde

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertgonul

panoromik fotoğraf çekimini 3d sandiniz heralde

3D sanmadım. 3D'nin de ne olduğunu biliyorum meraklanmayın. Burada eğlence de yapmıyoruz, bir konuyu açıklığa kavuşturmaya çalışıyoruz. Panoramik foto ayrıyeten var özelliklerde. Bir de bu MAV çekim özelliği var. Diğer telefonda Panoramik bulunuyor fakat MAV yok. Bendekinde hem Panoramik çekim var hem de MAV var. Farkın neden kaynaklandığını anlamaya çalışıyorum. Yazılımsal olmadığı kanısına varmaya başladım. Çünkü telefonların ikisie de aynı orjinal romu yükledim, aynı kamera apklarını attım fakat sonuç değişmedi. Donanımsal galiba...

edit: İmla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diegorian -- 4 Ocak 2014; 16:40:50 >

• aynen benim telefondada yok telefon sürümü ne senin?

• İlginç bugün telefon bayilerinin birinde discovery gördüm jelatininde retina lcd 312 ppi yazıyordu diğer bayilere gittim orada da mavi siyah renk vardı aynı yazı yazıyordu. kesin kutusunda ips yazıyordur . GM her parti telefonda farklı donanim mi kullanıyor acaba?

• V6375 benim tel.

• Bende de yok mav falan.

• Demek ki telefonlarda farklı kamera modülleri takmışlar.
  • 4gb v6375 mav menusu etkin
    Cihazımda custom romların hiç birin de kamera hatası vermeyenlerdn
    farklı modul olması mümkün yeni partiler de

• V6375 mav var
  • V6375 - MAV var
  • v6375 MAV yok, custom romda kamera çalışmayan model
  • mav var sayende yeni farkettim hocam sağolasın
  • Orjinal rom yuklu iken MAV diye bi ozellik vardi hatta kullanmistim bi kac sefer. 360° gibi foto cekmeye yariyor.
    16 gb lik model kullaniyorum, custom romlarda kamera sorunum yok.
  • Bi resim cekinde 3 boyutlu bakalım ne işe yarıyormuş ona göre moralimizi bozalim :-)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.