Şimdi Ara

Kamera Flash Fix Discovery 4GB v6375 - 16 GB v6378 Son Güncelleme için By Orochi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
2
Favori
15.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Son Güncelleme ile Oluşan Kamera Da Flashın Manuel Olarak Açılmama Sorunu Çözücek Fix
    Düzeltme Bana Aittir

Son güncellemede Kamerada Flashı açma ve kapamaya yarayan ikon bi kere görünüp bi dahada gözükmüyor
    bazı akıllı arkadaşlar bunu Yeni Bir özellik Olarak duyurdular Ancak Bu Bir özellik Değil GM yazılım Ekibinin Hatasıdır
    Kameranın Default Ayarlarında Flash Auto Modda Ayarlı olduğun Karanlık alanlarda flash kendiliğinden yanıyor ancak
    aydınlık alanda yanmıyor Sorunun Kaynağı Tamamen Türkçe Dil için Yapılan Çeviriden Oluşan Bir Hata
    İsteyen Burdaki Uygulamayı Yüklemeden Önce Cihaz Dilini İngilizceye Alsın ve Kameraya girsin ve Sonuç GM Akıllıca Yaptığı Otomatik flash özellği Gitti ve
    Bakın Flash açma kapama ikonu geri Geldi
    burdaki Fix Metin çeviri Hatasının Düzeltmemden İbarettir bu şekilde Türkçe Dilde Flash açma kapama ikonu tekrar aktif olur ...

CWM den yüklemek isteyenler aşağıdaki Linklerden cihazına uygun zipi indirip Sd kartınıza atıp CWM girip İnstall zip yazan yerden zipi seçip yükleyip cihazı yeniden başlatın tamamdır

4GB CWM zip link :http://www.mediafire.com/download/m5i0l0n1djqqs07/signed_4GB_Camera_Fix_By_Orochi.zip

16 GB CWM zip Link :http://www.mediafire.com/download/q0z04hc4812m1ib/signed_16GB_Camera_Fix_By_Orochi.zip

Manuel Yükleme için Yüklemek için ROOT GEREKİR

LINKLER :
    Discovery 4GB için
    https://drive.google.com/file/d/0BwXMsRrLOe6qeWI1WnpTeTF3aGM/edit?usp=sharing
    http://www.mediafire.com/?yq88v1fj3xuho5u

Discovery 16 GB İÇİN
    http://www.mediafire.com/download/5vlbsgxbcsl8s29/GN_Camera.apk

Manuel Yükleme ;
    Linkteki
    Linkteki GN_Camera.apk Dosyasını indirip SD kartınıza atın telefondan Rootexplorer veya Root erişimi Olan bi Dosya yöneticisi ile System/App Klasörüne kopyalayın Rootexplorerdan Kopyalanan dosyanın üzerine Gelin Permisson Basıp Dosyanın İzinlerini RW-R-R olarak ayarlayın
    Çıkan Penceredeki Tickler Aşağıdaki örnek resimdeki Gibi olucaktır izinlerini ayarlayıp telefonu kapatıp açın işlem tamamdır kendi cihazımda Test Ettim :)

Kamera Flash Fix Discovery 4GB v6375 - 16 GB v6378 Son Güncelleme için By Orochi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .::Orochi::. -- 4 Aralık 2013; 20:50:35 >

• çok teşekkürler hocam
  • Teşekkürler sorun çözüldü. Fakat 1 mb'lık bir fark var orjinal apk dosyası ile o biraz kafama takıldı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aristotheles

Teşekkürler sorun çözüldü. Fakat 1 mb'lık bir fark var orjinal apk dosyası ile o biraz kafama takıldı.

Sıkıştıama seviyesi yüksek olduğundan istersen aynı boyutta yaparım ;-)

• arkadaşlar birşeyi buldunuz birşeyi aramayın yav :)
  • boyut sorun oluyorsa apk dosyasındaki resource.arsc dosyasını dışarı çıkarın çıkardığınız dosyayı tekrar apknın içine sürükleyin
    winrar ın seçim ekranından Sıkıştırma yöntemini Depola Olarak seçip ok leyin orjinal ile aynı boyuta döner hepsi bu
    boyutu değil işlevi önemli bunuda unutmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: .::Orochi::.

Son Güncelleme ile Oluşan Kamera Da Flashın Manuel Olarak Açılmama Sorunu Çözücek Fix
    Düzeltme Bana Aittir

Hocam iyi pazarlar,

3 gün öncesinde stock kamerayı silip 4.4ün kamerasını yüklemiştim. Telefonda bir kaç hata oldu (usb depolamayı aktif edince restart gibi). Bende 4.4ü sildim. şuan telefonda camera yok. Es dosya yöneticisinde system app de gn camera apk ve odex var, fakat ne siliniyor ne kuruluyor ne de izinleri değiştiriliyor. Ne yapmam alzım stock kamerayı yeniden yüklemek için. Telefonum rootlu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • konuna cevap yazdım ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .::Orochi::. -- 1 Aralık 2013; 13:23:42 >
  • İzinleri aynı şekilde ayarladım ancak açılmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Marston

İzinleri aynı şekilde ayarladım ancak açılmıyor.

Tekrar kontrol et

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kamera programı yok uygulamalarda ve hiçbir şekilde ulaşılamıyor.
  • Hocam baktım şimdi ilk olarak şunu ifade ederim 16GB cihazlarda olmuyor. Bu dosyayı atınca kamera uçuyor.
    İkincisi olayın kod satırları ile değil de ownershiple alakası varmış. Yani siz CWM' den bu dosyayı alıp hiç bir değişim yapmadan aynı konuma atarsanız ve ownership' i de root yaparsanız (cwm' den alıp atılında 100: system olarak geliyor) direk acılıor sorunsuz. Bir değişim yapmadan da yenisini tarsanız acılıyor bu özellik. Aynı dosya ownership i root yapınca acıldı flash ozelliği.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skamber -- 3 Aralık 2013; 10:10:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: skamber

Hocam baktım şimdi ilk olarak şunu ifade ederim 16GB cihazlarda olmuyor. Bu dosyayı atınca kamera uçuyor.
    İkincisi olayın kod satırları ile değil de ownershiple alakası varmış. Yani siz CWM' den bu dosyayı alıp hiç bir değişim yapmadan aynı konuma atarsanız ve ownership' i de root yaparsanız (cwm' den alıp atılında 100: system olarak geliyor) direk acılıor sorunsuz. Bir değişim yapmadan da yenisini tarsanız acılıyor bu özellik. Aynı dosya ownership i root yapınca acıldı flash ozelliği.

Anlamadım ?
    16gb ta bu dosya sorunmu veriyor
    owner ship dediğin izin sahibi ? Oluyor
    kafamı karıştırdın 0:)

• .::Orochi::. kullanıcısına yanıt
    1 - Bu dosya 16GB için olmuyor. 16GB de atılınca kamera çalışmıyor yok oluyor..

2- Dosyayı CWM ya da ham halde bir telefondan alıp hiç bir editleme yapmadan Tele atarsanız da otomatik olarka Flash geliyor. Yani bir şeyi editlemeye gerek yok.

3- Dosyanın ownership izinleri vardır linux'te.. Root explorer' dan bakabilirsiniz siz hiç editlemeden dosyayı attığınızda root explorer ya da linux' ten direk ownership' i root olarak secerseniz direk editleme yapılmaksızın calısacaktır.

4- Yani sizin yaptığınız kod oynamalaına gerek kalmadan 0' dan da atsanız flash ı görecektir kardeşim...

5- Ve son olarak da resimdeki gibi izinler olmalı yani 664 hali ile..

güzel çalışma fakat bu eklemeyi de ben yapayım.. Amaç daha iyisini geliştirmek olsun :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skamber -- 3 Aralık 2013; 20:30:11 >
  • quote:

1 - Bu dosya 16GB için olmuyor. 16GB de atılınca kamera çalışmıyor yok oluyor..

2- Dosyayı CWM ya da ham halde bir telefondan alıp hiç bir editleme yapmadan Tele atarsanız da otomatik olarka Flash geliyor. Yani bir şeyi editlemeye gerek yok.

3- Dosyanın ownership izinleri vardır linux'te.. Root explorer' dan bakabilirsiniz siz hiç editlemeden dosyayı attığınızda root explorer ya da linux' ten direk ownership' i root olarak secerseniz direk editleme yapılmaksızın calısacaktır.

4- Yani sizin yaptığınız kod oynamalaına gerek kalmadan 0' dan da atsanız flash ı görecektir kardeşim...

5- Ve son olarak da resimdeki gibi izinler olmalı yani 664 hali ile..

güzel çalışma fakat bu eklemeyi de ben yapayım.. Amaç daha iyisini geliştirmek olsun :)

Yaptığın işlemleri tekrar kontrol etmeni önerrim şuan stock romdayım İşlem yapılmamış Stock Kamera apk ve odexi ni ve Permission ları 664 Yapıncada kamera flashı gelmiyor Bilgine :)
    Ha telefonu Türkçe haricinde ingilizce ve Başka Dilde Kullanıyorsan O Dillerde sorun yok sorun türkçe çevirinin hatalı olması

• .::Orochi::. kullanıcısına yanıt
    hayır hocam 16gb için iki kere denedim.. CWM' den alınan bir camera dosyasını direk atıp ownership i değiştirince direk geliyor. 2 kere denediğim için soyluyorum..

ama yine de öyle diyorsan oyle olsun :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skamber -- 3 Aralık 2013; 21:34:28 >
  • quote:

hayır hocam 16gb için iki kere denedim.. CWM' den alınan bir camera dosyasını direk atıp ownership i değiştirince direk geliyor. 2 kere denediğim için soyluyorum..

4 GB 6375 sürümünde işe yaramıyor 16gb kamera uygulamasında farklılıklar olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: .::Orochi::.

quote:

4 GB 6375 sürümünde işe yaramıyor 16gb kamera uygulamasında farklılıklar olabilir

Alıntıları Göster
    tamamdır süper oldu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skamber -- 3 Aralık 2013; 22:35:56 >

• Hocam sizin anlattığınız gibi yapınca kamera tamamen yok oldu bende ne yapacağım? @.::Orochi::.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.