Merhaba arkadaşlar en yakın arkadaşıma doğum günü için hediye düşünüyorum ama sıradan olsun istemiyorum sizin fikriniz var mı?
100 kontör
yapma ya daha etkileyici bişey olsun.250 kontör deme de.
hadi arkadaşlar yaw hiç yardımcı olmuyosunuz.
hediye şartlara göre değişebilir. Bazen bir msj, bazen bir gül en büyük hediye olabilir. tabi hediye alacağınız kişinin zevki de önemli bu konuda. Mesela ilginç bir ürün alıp gönderebilirsin. müzikli kupa, üzerinde resminin bulunduğu duvar saati gibi.. yani bu biraz senin hayal gücüne bağlı
iyide arkadaşın hakkında bilgi vermen lazım erkekmi kızmı yaşı kaç ne biliym senin yaş kaç gibi eğer20-27 arası erkekse bi biberon almak esprili olabilir hemde ucuz
Senin erkek en yakın arkadaşının da erkek olduğunu varsayarak aşağıdaki diyorum. Fiyatı 25 ytl gibi.
Kızsa ne alırsan al beğenmez zaten.
ovv çakı mı ilginç ama çakısı varayrıca evet erkek ve 17 yaşında.sinemayla çok ilgili kamerayı çok istiyo acaba kamera mı alsam ki ne yapıyım?
yeni çıkan bi DVD film al orjinal olsun meğer filmlere ilgisi var
Recep İvedik DVD si Al bundan Süper hediye olmaz Hapşurcamda Bura ne kokuyo Apış arası kokuyo resmen ya
eger sevgilin falansa özel bicimde baş harflerinizi bi kagıda yaz bi kuyumcuya götür onun kolyesini yapsın
recep ivedik tarzı filmleri değil de daha çok stanley kubrick filmlerini seviyo ve bi kameraya sahip olmayı ne kadar çok istediğini görüyorum.kamera mı yoksa başka bişey mi?
quote:
Orjinalden alıntı: linkinberk
ovv çakı mı ilginç ama çakısı varayrıca evet erkek ve 17 yaşında.sinemayla çok ilgili kamerayı çok istiyo acaba kamera mı alsam ki ne yapıyım?
amanın ben bu yorumu görmemiştim
canın sağolsun.biraz daha yardım ederseniz mutlu olurum.
quote:
Orjinalden alıntı: sinanoglu.net
Senin erkek en yakın arkadaşının da erkek olduğunu varsayarak aşağıdaki diyorum. Fiyatı 25 ytl gibi.
katılmıyorum bir anahtarlık bile benim için çok kıymetlidir. düşünebiliyorsa eğer
quote:
Orjinalden alıntı: eda_y
quote:
katılmıyorum bir anahtarlık bile benim için çok kıymetlidir. düşünebiliyorsa eğer
Ayrıca hep böyle de derler.
Şaka şaka, istisnalar kaideyi bozmaz.
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: eda_y
quote:
Ayrıca hep böyle de derler.
Şaka şaka, istisnalar kaideyi bozmaz.
anlaşıldı bu konuda dertlisin
cok farkli olucak ama arkadasini klonlayip ona verebilirsin
quote:
Orjinalden alıntı: linkinberk
yapma ya daha etkileyici bişey olsun.250 kontör deme de.