Şimdi Ara

Farklı çift bobin li 2 tane sub woofer baglamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
1
Favori
764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Oncelikle paylaşım yaptığım konuyla ilgili yorum yapan herkeze teşekkur ederim. Tam olarak karamsar kaldığım bir konuda güzel cevaplarınızı bekliyorum. Elimde pioner 9650sd 3 çıkışlı teyp var birleştirdigim 2 tane ses anfisi 3. Olarak roadstar 1010 model mono anfim var bu anfiye 2 tane farkli model subwoofer gireceğim 1.subwoofer sony gs 2000w 520 rms 2.subwoofer im Massive 1600w 400-500 rms kabini mi büyütmeden içersini elyaf ile doldurup sub woofer lari ters monte edip anfi. Paralel olarak 2 ohm girsem bir şekilde tonlamasini dengelesem sizce nasıl olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Boşa uğraş gibi olur derim. :) Farklı iki bas ile istediğiniz dengeyi yakalamak çok zor olur. Bangır bangır bass istiyorsanız Kicker L7 derim. Ama kaliteli bir tonlam aiçin Rockford fosgate Punch2. Daha sert bir denge için ise Kicker Comp serisi. Bass amfisi konusunda Sierra ve rockford'lara bakın derim. Sound magus ta iyi bir alternatif olabilir.
  • Oncelikle yorumun icin tesekkir ederim elimdeki malzeme bunlardan ibaret olduğu için çöpe atmak istemiyorum elimdeki massive tko 12 sanırım sony gs serisinden daha etkili bir woofer sadece bunu ters bağlantı yapıp kabini elyaf ile doldurmak sizce normal montaj yapmadan daha etkili olurmu peki

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ters montajda hoparlör bogulabilir ve porttan istenmeyen seslerin çıkmasına engel olabilir,,, elinizdeki en iyi hoparlör hangisi ise onu baglayiniz, öyle kalsın..

    Birisi sert bass vurur, diğeri derin bass vurur, orası ayrı,, zaten derin bass veren, sert basida verir..

    Tamamen Hoparlörün karakter yapısı ile ilgili,, kimisi çatır çatır güm pat ses verir.. kimisi onu yapamaz ama camları sallandirir. Tabi bu anfi ayarı ile de ilgili,, 40Hz sadece titreşim verir,, Hz yükseldikçe, müzik tonlarındaki baslarıda verir.. ben 50Hz den yanayım,, Sesi duyma hisset tabi hoparlör yerse,, yoksa boşa titer ama etrafa etkisi olmaz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • osmanozturk61 O kullanıcısına yanıt
    Hocam selamlar. Mesajıma yanıt olarak yazmadığınız için geç gördüm kusura bakmayın lütfen. Eğer elinizdekileri kullanacaksanız; Massive için iyi bir kabin yaptırın. Bass, kabin kaliteli olmadan doğru bir sonuç ve keyif vermez. İki farklı model bass kullanmak hiç bir zaman doğru sonuçlar ve kaliteli bir tonlama vermiyor. Bu arada sistemdeki diğer bileşenler nelerdir ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.