Şimdi Ara

Farklı bir şehirdeki KYK'da misafir olarak kalmak istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
1
Favori
13.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Şuan KYK'da 2.senem. 3-4 günlüğüne farklı bir şehire gidicem. Oradaki KYK yurdunda kalmak istiyorum. Bunun için o ayın makbuzu lazım diye duydum. Başka birşey gerekli mi? Orada sap gibi kalmak istemiyorum

• Yapay Zekanın Yanıtı

Farklı Bir Şehirdeki KYK'da Misafir Olarak Kalma

KYK öğrencisi başka bir yurtta kalabilir mi? Evet, KYK öğrencileri belirli şartlar altında farklı bir şehirdeki KYK yurdunda misafir olarak kalabilirler.

Başka bir şehirde KYK'da misafir kalmak için, öncelikle kendi üniversitenizin KYK birimine başvurmanız gerekmektedir. Başvurunuzu yaptıktan sonra, misafir olarak kalmak istediğiniz KYK yurduyla iletişime geçmeniz ve gerekli belgeleri ibraz etmeniz gerekmektedir.

Başka bir şehirde KYK yurdunda kalmak için şu şartlara sahip olmanız gerekmektedir:

• Öğrenci belgesi
    • İkametgah belgesi
    • Sağlık raporu
    • 2 adet vesikalık fotoğraf

Misafir olarak kalabileceğiniz süre, yurtların doluluk durumuna göre değişmektedir. Genellikle misafirlik süresi 15 gündür, ancak bu süre uzatılabilir.

Farklı bir şehirde KYK'da kalmak için başvurunuzu erken yapmanız önerilir, çünkü kontenjanlar sınırlıdır. Misafirlik işlemlerinizin tamamlanması birkaç gün sürebilir, bu nedenle başvurunuzu önceden yaparak mağdur olmamanızı öneririz.

KYK yurdunda misafir olarak kalmak, farklı bir şehirde geçici olarak barınma ihtiyacı olan öğrenciler için uygun bir seçenektir. Ancak, misafirlik süresinin sınırlı olduğunu ve kontenjanların dolması durumunda başvuruların reddedilebileceğini unutmamanız gerekmektedir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • haftasonu gitme mesai saatlerinde git kimliğinde mutlaka yanında olsun en son ayın makbuzu lazım olcak başka bişeye gerek yok ama yer yok derlerse yapacak bişey yok çünkü hani herkez şimdi yurtlarda o yüzden dedim.
  • bence önce böyle bir duruma izin verip vermeyeceklerini öğren (yani başka bir şehirde yurt kullanabilme durumunun olup olmadığını) ayrıca sene başı olması itibariyle yurtların dolu olma durumunu düşünürse şayet müsaade varsa bile seni almamaları olasılığı yüksek...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.