Şimdi Ara

farklı bir pc ve itunesten app atabilirmiyim...?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
2
Favori
1.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 3 gs bir iphone aldım..bu itunesin mantığını tam anlayamadım..aslında anladımda işime gelmiyor gibi...
    şimdi diyelim evdeki pc den ituıneste hesabımı açtım...ve o pc de kurulu olan itunese appleri indirdim..sync yaptım..burada sorun yok..
    fakat işyerimdeki adsl limitsiz..işyerimdeki laptopta da itunes kurulu orada da büyük bir kaç app indirdim..(nova ..asphalt...avatar..v.s)..ŞİMDİ BU İŞYERİMDEKİ LAPTOPU eve getirsem...iphone me bağlasam..ve bu app leri yüklesem...eski appler oyunlar v.s kaybolurmu...? yani hangi pc deki itunesle eşleşirse ondaki oyunlarımı görüyoruz...(çünkü işyerinde farklı bir pc de fakat aynı itunes hesabımı girip açmama rağmen..daha önce evdeki pc de indirdiğim app leri ve oyunları göremiyorum..
    eğer sadece tek bir pc ye bağlı isek...o pc ye format atınca ne olacak...itunesteki veriler..uygulamalar..oyunlar silindiği için iphonedeki lerdemi gidecek....?

• itunes hesabını 5'e kadar farklı bilgisayarda kurabilirsiniz. işyerindeki bilgisayar ile telefonu sync yapmak için öncelikle itunes-store sekmesinde "authorise computer" seçeneğinden hesabınızı tanıtmanız lazım. daha sonra iphone'u bağladığınızda..sol taraftaki menülerde DEVİCES sekmesi altında cihazın ismine sağ tıkladığınızda TRANSFER PURCHASES seçeneğinden iphone'daki tüm app ve diğer müzik vb şeyleri bilgisayara atmanız lazım.

dikkat etmeniz gereken öncelikle iphone'daki bilgileri bilgisayara atmanız. daha sonra ister evde ister işte sync yapın farketmez.
  • dostum saol...beni dertten kurtardın..şimdi bu işlemi yaparsam..evdeki pc deki itunes hesabımda 25 oyun var..onları artık işyerimdeki pc de bulunan ituneste görebilirim depilmi..(tabii işyerimdeki pc ye transfer ettikten sonra)sonra işyerimdeki pc den iphone yeni oyunları atabilirim(veri kaybı olmaz o zaman..?)
    akşam bir deneyeyim yarın size haber veririm..
    teşekkürler
  • birde..diyelim evdeki pc ye format attım..ituneste c ye kurulu
    bu format attığım pc deki itunes app leri nolacak..onların depolandığı yerler var sanırım..?
    yukarıda mesajınızda yazdıklarınızı uygulayınca başka pc ye yüklendiğiğ için ordan tekrar iphone ile sync olur sanırım..
  • tabiki.. sonuçta işyerindeki bilgisayarınızda aynı app ler olduğu için sorun olmaz, formattan sonra aynı işlemi yaparsınız.

backup dosyaları..

XP için

C:\Documents and Settings\USERNAME\Application Data\Apple Computer\MobileSync\Backup

vista için

C:\Users\Kullanıcı Adı\AppData\Roaming\Apple Computer\MobileSync\Backup
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalli

tabiki.. sonuçta işyerindeki bilgisayarınızda aynı app ler olduğu için sorun olmaz, formattan sonra aynı işlemi yaparsınız.

backup dosyaları..

XP için

C:\Documents and Settings\USERNAME\Application Data\Apple Computer\MobileSync\Backup

vista için

bu backup dosyasını alıp başka bir yere kopyalasak yine olur değilmi...? formattan sonra kullanmak için...
  • Çok saol merak ettiğim bir konuydu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Telefon Screenshot ve PC'ye atmak
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar jailbreak 4.1 iphone 4 sahibiyim. telden app stora girip hesabımla uygulama indirebiliyorum. ancak pc itunes storeden bir şey yüklemek istediğimde "we could not complate your i tunes store reguest. an unknown error occurred ( -9808)" adlı ileti geliyor karşıma. telden hesaba izin verip pc itunesden vermeme nedeni ne olabilir?

htc hero dayken telefon çalarken karşı taraf telefonu açtığında tel birkez titrerdi. bu da gereksiz yere teli kulağında bekletme gibi lüzumsuzluğu ortadan kaldıran bir özellikti. cydiada bu tarzda uygulama mevcutmu?

mesajlar, ayarlardan bildirimleri kapatmama rağmen ekran kilidinin altına popup düşmekte. Gelen mesajların kimden geldiğinin kilit ekranında gözükmesini istemiyorum :) ( bu arada android kilit ekranı mevcut )
    instaollus tan wifi ile indirdiğim birçok uygulama açılmıyor. daha önce okuduklarıma göre wifi bağlantı hızı, kalitesi, kesinti vs... programın exe dosyasını hataya uğrattığından çalışmıyormuş. illa pc denmi atmamız gerekiyor. bu sizdede bu şekildemi?

yardımlarınız için şimdiden teşekürler...

• quote:

Orijinalden alıntı: rakkas79

arkadaşlar jailbreak 4.1 iphone 4 sahibiyim. telden app stora girip hesabımla uygulama indirebiliyorum. ancak pc itunes storeden bir şey yüklemek istediğimde "we could not complate your i tunes store reguest. an unknown error occurred ( -9808)" adlı ileti geliyor karşıma. telden hesaba izin verip pc itunesden vermeme nedeni ne olabilir?

htc hero dayken telefon çalarken karşı taraf telefonu açtığında tel birkez titrerdi. bu da gereksiz yere teli kulağında bekletme gibi lüzumsuzluğu ortadan kaldıran bir özellikti. cydiada bu tarzda uygulama mevcutmu?

mesajlar, ayarlardan bildirimleri kapatmama rağmen ekran kilidinin altına popup düşmekte. Gelen mesajların kimden geldiğinin kilit ekranında gözükmesini istemiyorum :) ( bu arada android kilit ekranı mevcut )
    instaollus tan wifi ile indirdiğim birçok uygulama açılmıyor. daha önce okuduklarıma göre wifi bağlantı hızı, kalitesi, kesinti vs... programın exe dosyasını hataya uğrattığından çalışmıyormuş. illa pc denmi atmamız gerekiyor. bu sizdede bu şekildemi?

yardımlarınız için şimdiden teşekürler...

hocam sana bi sorum olacak.bende 4.1 iphone 4 sahibiyim.ben henüz jb ve unlock yapamadım.dolayısıyla içinde simcard yok.buna rağmen nette takılabiliyorum.ama app store girip gezinebilmeme rağmen telefondan app store kaydımı yaptıramadım.sürekli şifremle ilgi bi sorun ibaresi çıkıyo.bunun sebebi ne olabilir? illaki i-tunes tanmı yamam lazım kaydımı? yoksa jb veya simcard olmadığı içinmi?

• quote:

Orijinalden alıntı: kalli

tabiki.. sonuçta işyerindeki bilgisayarınızda aynı app ler olduğu için sorun olmaz, formattan sonra aynı işlemi yaparsınız.

backup dosyaları..

XP için

vista için

işte aylardır aradığım cevap...umarım:)..şimdi ben iphone a attığım müzikleri videoları fotoğrafları,başka bi bilgisayara ve dolayısıyla başka bi itunes a bağladığımda eğer dediğin işlemleri yaparsam iphone daki tüm app ları,müzikleri,videoları ve fotoğrafları koruyabilir,ekleme ve silme yapabilirim;doğrumudur?
  • Backup dosyasının içindeki app leri usb ye kopyalayip ordan başka bir bilgisayardaki aynı backup klasorunun icine taşısak 2 bilgisayar arasında esitlemis olmazmiyiz ? Deneyen varmı?
  • Up
  • Sonra lazım olacak.
    Mesajım bulunsun.
  • Msjim bulunsun
  • Ben de merak ediyorum bunu
  • Mesajim benimde bulunsun
  • arkadaşlar şimdi benim itunese bir arkadaşın iphone sini bağladım bende olan herşeyi onun telede attım fakat app store girdiğinde benim e-mail adresim yani benim hesabımı gösteriyor bunu nasıl silebilirim yardım eden bir arkadaş olursa memnun olurum..birde o tel iphone2 3.1.2 JB yakpmak için 3.1.3 firm yüklememiz gerekiyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.