Şimdi Ara

Farkındalığın Farkındalığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Farkındalıkla ilgilenen arkadaşlar muhtemelen Oğuzhan Korkmaz'ı bilirler.Uzun süredir kitabını bekliyordum,alanlar var mı merak ediyorum ya da bu konuyla ilgilenenler ?

http://www.dr.com.tr/Kitap/Farkindaligin-Farkindaligi//Egitim-Basvuru/Kisisel-Gelisim/urunno=0000000455781

Arkadaşlar kitabı okudum,farkındalık konusuyla ilgilenen arkadaşlar muhtemelen Oğuzhan Korkmaz'ın ''Güçleri Kullanma Kılavuzu'' konusunu kendi forumundan okumuştur.Şu an forumu kapanmış sanırım,şunu söyleyeyim;o konuyu okuduysanız bu kitabı almanıza gerek yok.O konuda yazan şeyler kitaba geçirilmiş,farklı olan sadece beş altı sayfadır.Ha ben pişman mıyım aldığıma? kesinlikle değilim çünkü farkındalık olayıyla tanışmamı sağlayan kişidir kendisi ve kitabını alarak küçük bir teşekkür etmiş bulunuyorum kendimce.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rue des Etoiles -- 13 Kasım 2013; 17:24:10 >

• kitabı okuyan var mı nasıl
  • değişik bir şeye benziyor
  • Arkadaşlar kitabı dr ın sitesinden alacağım siparişi verdim.Okuyunca bir şeyler paylaşmak istiyorum farkındalıkla ilgili.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.