Şimdi Ara

fark var mı acaba?????????

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • herkese hayırlı akşamlar beyler.ne zamandır kafama takılan bu soruyu sizlerle paylaşma gereği duydum.neyse hemen soruma geçiyorum:

1.grup) kopya cd - kopya dvd oyunlar

2.grup) org. cd - org. dvd oyunlar

grupladıgım cd - dvd oyunların ve grupların birbirleri arasında herhangibir görüntü, ses kalitesi yönünden farklılık var mı;yoksa, dvd lerden biraz daha fazla para kazanmak için mi böyle bir uygulamaya gidiliyor?

şimdiden vereceğiniz açıklayıcı cevaplar için teşekkür ederim

• dvd oyunlar tek dvd satılıyor onuncd versiyonu kimbilir kaç cd.dvd lerin boyutu cd lerin boyutundan büyük olduğundan bikaç cd ye sığacak olan oyunu tek dvd ye atıyolar.kalite olara fark olurmu nereden çıkardın.

|| PlayStation 5 | Fanatec GT DD Pro 8nm | GPX Blue92 Ultimate Plus Real Touch | Oculus Quest 2 VR - Halo Strap | DJI Mini 3 Pro Fly More Combo | Sapphire Pulse RX 7900 XTX @ 1.1v-3100Mhz-2800Mhz-15% PL | Ryzen 3700x @ 4.4Ghz | GSkill 16GBx2 3200Mhz DDR4 | Asus TUF X570 Plus | Xbox Elite Series 2 | Nintendo Switch | LG OLED C9 | Sony DN1080 - Dolby Atmos/DTS:X 5.2.2 Heco Victa Prime | HyperX Cloud 2 | Heritage H150CM | Zoom G5n ||
  • quote:

Orijinalden alıntı: tugay17

dvd oyunlar tek dvd satılıyor onuncd versiyonu kimbilir kaç cd.dvd lerin boyutu cd lerin boyutundan büyük olduğundan bikaç cd ye sığacak olan oyunu tek dvd ye atıyolar.kalite olara fark olurmu nereden çıkardın.

bir yerden cıkardığım yok.kafama takıldı sdadce.
    hani filmlerde böle bi güzellik var ya o yüzden diyorum acaba oyunlarda da böle bir farklılık vear mı diye.

ama yoksa da canın sağolsun

• yok yok sadece boyut farkı var.ama filmlerde tabi daha kaliteli.

|| PlayStation 5 | Fanatec GT DD Pro 8nm | GPX Blue92 Ultimate Plus Real Touch | Oculus Quest 2 VR - Halo Strap | DJI Mini 3 Pro Fly More Combo | Sapphire Pulse RX 7900 XTX @ 1.1v-3100Mhz-2800Mhz-15% PL | Ryzen 3700x @ 4.4Ghz | GSkill 16GBx2 3200Mhz DDR4 | Asus TUF X570 Plus | Xbox Elite Series 2 | Nintendo Switch | LG OLED C9 | Sony DN1080 - Dolby Atmos/DTS:X 5.2.2 Heco Victa Prime | HyperX Cloud 2 | Heritage H150CM | Zoom G5n ||
  • quote:

Orijinalden alıntı: tugay17

dvd oyunlar tek dvd satılıyor onuncd versiyonu kimbilir kaç cd.dvd lerin boyutu cd lerin boyutundan büyük olduğundan bikaç cd ye sığacak olan oyunu tek dvd ye atıyolar.kalite olara fark olurmu nereden çıkardın.

aynen öle ama dvd daha iyidir herzaman

Sırtımda çıplak ıslak nefesin, Bi gidip bi geliyor
    Biz senlen yatmıyoruz ki
    Yaşamıyoruz da, hep yarışıyoruz
    Sen mi ben mi, önce kim ölümü öldürecek diye...

Bu Sabah Yine Her Sabahki Gibi Sıkıldım İstanbul'da Moralim Bozuk Ceryan Kesik Hele Bir de Sen Yoksun ya Çok Yazık.. - 31 Temmuz 2010 - 201 :/ Güzellik Salonu Randevu Programı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ne olduğunu bilen var mı
    3 ay önce açıldı
    çok mu borcum var sizce?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.