Şimdi Ara

fareye (mouse) en fazla kaç TL VERİLİR ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu senin ne kadar zengin olduğuna göre değişir.
  • En fazla kaç verilir diye bir şey yok hocam normal kullanıcılar 50 tl kafidir.
    Fps oyuncularda proflar için 300-400 e kadar yolu var ama sen gidip 1-2 yıllık oyuncuysan herhangi bir derecen yoksa durumunda cok cok iyi değilse 150 tlden fazla vermek biraz aptallıktır.

Ben senelerdir a4 tech-dp620D klasik 10 tllik mouse ile takılıyorum 1,5-2 senede bir bozuluyor yenisini alıyorum kendimi bildim bileli bu x2 tıklı mouseyi kullanmışımdır. Yükseltme zamanım geldi bir ara yükseltcem
  • klavye mouse de bir limit yoktur. paran varsa daha iyisin alırsın. Yoksa ekonomik takılırsın. Bende x7 klavye mouse var gerçekten çok rahat ve dayanıklı. İnternet cafeye gittiğim zaman ise rahatsız oluyorum doğru düzgün kullanamıyorum mesela. Evde ise fırtınalar kopuyor :D
  • taklacilar burdamı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 50 TL fazla bile

• Logitech g600 mause aldım 2 sene önce hala kullanıyorum memnunum diğer mauselar çok küçük geliyor artık 3. tuş olmayan mauseları kullanamam herhaldi.
  • Ayni mouse bende de var. Azcik soyuluyor ama makrolari bir harika bf3de ben de kullaniyordum bi ara

• son OYUNCU34 S kullanıcısına yanıt
    Ne oynadığna bağlı fps tarzı için kendi mousemi tavsiye ederim sanahttp://www.gameekstra.com/Steelseries-Rival-Gaming-Mouse,PR-3994.html
    ben 180 liraya almıştım suan dolar uçuk olduğu için bu kadar pahalı
  • son OYUNCU34 S kullanıcısına yanıt
    Kardeşim oynadığın oyuna bağlı olarak değişir de yani en nihayetinde KennyS değilsin. Yada flusha. 150-200 lira mousea versen ne olacak?20 adam daha mı fazla vuracaksın. Bence tamamen para tuzağı. Al 50-60 liraya bir mouse keyfine bak.
  • Rivalden fazlası abartı.Sana bir avantaj veya baska güzel bi özellik katmaz.Yani en fazla 200 ama yanına QCK MASS+ yada PRO çekmen lazım saglam bi mousepad olmadan olmaz
  • Böyle bir soru olamaz, herkesin bütçesine göre değişir bu.

Daha pahalıların ek bir özelliği yok diyenler kanıt getirmeleri lazım, boş laftır geçiniz. Herşeyde olduğu gibi bunda da elbette kalite farkı vardır, basit sandığınız mousepad'in bile kalitelisi ile dandiği arasında o kadar fark varki... kullanan bilir.
  • İmzamdaki mouse kullanıyorum. Tavsiye ederim fsb oyunlarında falan etkili

http://www.vatanbilgisayar.com/a4tech-bloody-v7ma-metal-ayak-gaming-mouse--core3-aktif-yazilimi-hediyeli!.html
  • benim de kullandığım bu
    corsair m65 rgb

fareye (mouse) en fazla kaç TL VERİLİR ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: snop02

benim de kullandığım bu
    corsair m65 rgb

fareye (mouse) en fazla kaç TL VERİLİR ?

ÇOK İYİYMİŞŞŞ.

• 30tl civarına kablosuz alırsın, çok profosyonel işlerle uğraşmıyorsan yeterli olur.

• En fazla 250 veririm ben.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lana-Del-Rey

Bence 120 dolarla Ourobros yeterlidir. Özellikle FPS için.

Fps için zowie fk1 iyidir, ouroboros ile asla fps oynayamam
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.