Şimdi Ara

Fareye başka farenin kablosu takılır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bende çok eski bi fare var. fare bu ;

Fareye başka farenin kablosu takılır mı?

oyunlarda çok alıştığım için başka fare kullanamıyorum ama kablosu koptu... bu fareden başka bulamıyorum arkadaşlar. başka bir farenin kablosunu buna taksam olur mu? içten takmam gerek? soket var içinde. hangi fare markasının kablosu olur ya da elinizde bundan varsa bana satabilirsiniz?

RH304AA HP USB Optical fare markası bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nabeeeer -- 23 Şubat 2016; 22:22:41 >

• gaming mouse dene unutursun bunu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dostum onlar çok kaba geliyor kullanamıyorum. 250 liralık mousem vardı şimdi internette gezmelik sadece. şu elimdeki 10 lira bi şey ama oyunun kralı yapıyor beni her oyunda.
  • Olur tabii ki. Hatta mause kablosuna gerek yok her hangi bir usb kabloyu kes içinde 4 tane kablo çıkıcak ikisi güç ikisi, ikisi data için. Googledan bulabilirsiniz hangi renk hangisi için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • logitech in bi kablosuz mousu vardu m175 bundan al

• NamSalanAdam N kullanıcısına yanıt
    dostum bi süre senin dediğin gibi kullandım ama usb kablo bi süre sonra bağlandığı yerden gevşiyor ve kalın oldukları için hareketimi engelliyor.
    ben yeni bi mouse alıp içini söküp, soketinden çıkarıp takmak istiyorum bu mümkün mü mouse 8-9 tl falan önemli değil orası
  • Kendine bir iyilik yap ve patlat bi g300s.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kablosuz mouselerle anlaşamıyorum en olmadık yerde kapanıyor ve hız ayarı kablolulara göre fazla hassas oluyor ayarlanması zor oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: nabeeeer

dostum bi süre senin dediğin gibi kullandım ama usb kablo bi süre sonra bağlandığı yerden gevşiyor ve kalın oldukları için hareketimi engelliyor.
    ben yeni bi mouse alıp içini söküp, soketinden çıkarıp takmak istiyorum bu mümkün mü mouse 8-9 tl falan önemli değil orası

Hocam mouse u gerçekten istiyorsan lehimle usb kabloyu mausun soketine. Veya elektrikçide lehimlet. İnce kablo illaki bulursun biyerden

• SudaEriyenAspirin kullanıcısına yanıt
    o tip mouseler çok kaba geliyor gerçekten ve masada değil koltuk üzerinde olduğum için koltuğun kenarına büyük geliyor masada kullanamıyorum yani benim bu mouseyi yaptırmam şart
  • Tabi ki olur hocam normal bi usb bile baglasan olur bendede g100 logitech var cok alistim kac senedir her tarafi param parca oldu ama atamiyorum :D

• NamSalanAdam N kullanıcısına yanıt
    dostum aklımdaki tek sorun ya içleri birbirinden farklı olursa diye kuşkulanıyorum
  • imakenya dragons kullanıcısına yanıt
    ama ek yapmadan diğer faredeki kabloyu buna takmam lazım yani tamamen
  • quote:

dostum aklımdaki tek sorun ya içleri birbirinden farklı olursa diye kuşkulanıyorum

Burdan bak;

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQ8zgAZCLx7r5T1wQfIKozXAWC9YYXa7iJ6NiGJkIjKyycllfZm

Mouse un kendi kablolarını da deneme yanılma yaparak hangisi güç+ hangisi güç- bul, sonra lehimlemeden pc ye tak diğer ikisini bi düz bi ters tak, hangi türlü doğru olduğunu not et ve götür lehimlet, ömür boyu kullan

• quote:

ama ek yapmadan diğer faredeki kabloyu buna takmam lazım yani tamamen

Farenin icini gormek lazim ama bi kac ince kablo ve lehimle halledilir
  • Yeni kablo bulun farenin içini açın eski kablonun uçlarının lehimlendiği yere yine kablonun uçlarını lehimleyin bu kadar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.