bende sevmedim =) önce bi şu çalışma peoblemlein halledeyim arabayada el atarım artık belki baştan boyarım belki stikerlarla işi halletmeye çalışırım bşyler yapacam ama :)
Hazır lazere konu degınmısken sıstemın bordunu arabanın ustune koycan ve arada bellı bı mesafe olcak oda mausun calısmasını engeller gıbı gorunuo cozdunmu barı aradakı sorunu?
Tek bir sözüm var
DURMAK YOK YOLA DEVAM !
Bence uv yen fln boya ıstersen hee bu arada araba plastıkmı yoksa metalmı?
quote:
Orjinalden alıntı: stwim
quote:
Orjinalden alıntı: brk18
güzel olmuş ama arabanın rengini sevmedim
bende sevmedim =) önce bi şu çalışma peoblemlein halledeyim arabayada el atarım artık belki baştan boyarım belki stikerlarla işi halletmeye çalışırım bşyler yapacam ama :)
hocam ne bu hırs
Eee mod ınsana neler yaptırıo sende baslasan gorurum senıde gece bıle uyumassın uyusanda sabah olsunda moda baslasam dersın mod bole bıse
Ayıptır sorması o mouse u nasıl sağa çekeceksin tekerlek var?
Technologic
Arabanın kasası metaL ama gri farlar camlar ve geri kalan her ne varsa plastik uv aklıma yattı fareyi bitirince araba modifiye edr gibi kasayı modifiye edeyim en iyisi =)
hondaa_civic
tekerlakler artık sabit ve altına eski mauseden söktüğüm kaymasına yardımcı olan parçaları yapıştırdım, çok güzel kayıyor =)
Technologic
evet mod insanın uykusun bile kaçırıyo =) insanın aklına her an yeni fikirler gelio...
bunu senden başka kimse yapamazdı stwim :D harika olmuş eline sağlık banada aynısından bi tane lütfen :D
Çok iyi valla tebrik ederim.. Arabayada bir pasta cila çekersin tam olur
Metalse daha ıyı ufak bı ınce zımpara ıle zımparala sonra bas boyayı super olur bıde aklıma gelmısken mausun scrol tusu ne alemde onu nereye uydurcan
quote:
Orjinalden alıntı: Technologic
Metalse daha ıyı ufak bı ınce zımpara ıle zımparala sonra bas boyayı super olur bıde aklıma gelmısken mausun scrol tusu ne alemde onu nereye uydurcan
onu pek uyduramıyacam hafif yamulttum kasanın içinde kalsın die duruyo içerde aslında metal kesebilseydim arabanın önüne onun için bi bölme açardım, sanırım bi dremel almam lazım =) zımparalamkta iyi fikir , rengi hiç içime sinmemişti uv mi boyasam acaba ?
Uvde guzel durur normal boyada ama uvye hıc dokunmadım yanı purussuz bı yuzeyı olması gerekır mausun malum sureklı elınde tutucaksın hıc boyanmıs bı yuzey warmı uv olarak bak bı eger yuzey duzgunse oyle yap sonra kullanıstan ödün werme guzel yapıcam dıye
mouse ledini ben değişmiştim. ve çalışıyo. ancak yaparken dikkat et parlak led kullan. belli parlaklığın altında çalışmıyo. şu şeffaf olanlardan. ahanda resim:D
bu da bitmiş hali:)
walla can sıkıntısı neler yaptırıyor ama güzel bi operasyon
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme