Şimdi Ara

fare ekranın dışına çıkıyor lütfen bi çözüm yolu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
11.820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar fare ekranın sağından dışarı kaçıyo nasıl düzeltirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi killeremre -- 31 Aralık 2007; 0:05:59 >

• fare ekranın sağından ve altından dışarı çıkar biraz, tam olarak neyi kasdediyorsun bu sorun değil
  • quote:

Orjinalden alıntı: killeremre

arkadaşlar fare ekranın sağından dışarı kaçıyo nasıl düzeltirim

biraz daha açıklayıcı yazarsan , daha kolay yardımcı oluruz.

şu an için düşüncem , optik mouse kullanıyorsun ve aniden sağa sola gidiyor mouse işaretçisi ?

mouse altına beyaz bir kağıt koyarak kullanmayı deneyin, sorununuzu doğru tahmin ettiysem çözüm budur.
  • hayır normalde kenarlarda takılır kalır ama olmuyo ekranın sağ tarafından gidiyo sonra geri çekiyorum gittiği yerden geri geliyo
  • şimdi yeni birşey oldu pencerelerin bazıları ekranın sağında kalan kısımda kalıyo gözükmüyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi killeremre -- 31 Aralık 2007; 1:13:09 >
  • Monitor ayarlarını kontrol et.
  • quote:

Orjinalden alıntı: seyyah1061

Monitor ayarlarını kontrol et.

ettim zaten monitor ayarında bi sorun olsaydı taskbar tamamen gözükmezdi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: serhan26

fare ekranın sağından ve altından dışarı çıkar biraz, tam olarak neyi kasdediyorsun bu sorun değil

biraz çıkmıyor fazla çıkıyor
  • Arkadaşım çözünürlük ayarını yaptığın yere geliceksin,windows masaüstümü bu monitörde genişlet seçeneğini deaktif yapıcaksın hepsi bu.Şu an sistemin çift monitor olarak çalışıyor,sağ tarafa doğru masaüstün genişliyor o yüzden faren de sağa doğru fazla gidiyor monitorün dışına çıkıyor.

2.monitör olayını kapat.
  • quote:

Orjinalden alıntı: DiabloXT

Arkadaşım çözünürlük ayarını yaptığın yere geliceksin,windows masaüstümü bu monitörde genişlet seçeneğini deaktif yapıcaksın hepsi bu.Şu an sistemin çift monitor olarak çalışıyor,sağ tarafa doğru masaüstün genişliyor o yüzden faren de sağa doğru fazla gidiyor monitorün dışına çıkıyor.

2.monitör olayını kapat.

teşekkürler fakat benim xp ingilizce ss yada başka bi şekilde yardımcı olursan sevinirin
  • arkadaşlar herşey için teşekürler diabloxt dediğin gibiymiş ekran kartının ayarlarını biraz kurcaladın hem monitor hemde televizyon seçiliymiş. (neden böyle bişey yapmış anlayamadın orasını:D) şimdi ayarladım teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi killeremre -- 31 Aralık 2007; 9:00:13 >
  • Çift monitörü aktif etmiş olmayasın
  • Muhahahhahahhahhah bu nasıl fareymiş boyle yahu alallalalal:D
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mavi-Ay

Çift monitörü aktif etmiş olmayasın

pc ye format attım ekran kartının sürücüsünü yükledim ve böyle oldu hiç bi ayarla oynamamıştım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi killeremre -- 31 Aralık 2007; 15:25:43 >
  • konuyu hortlatıyorum ama bu sorunla karsılasanlar için
    ekran çözünürlüğünden tek ekran yapın yani ordaki ayarları kurcalayın ekran genişleyebilir acıktır büyük ihtimal tek ekran yapın gitmiyo dışına.
  • Aynı sorun bende de oldu. Ayarları bu şekilde yaptım ve düzeldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Benjamin_1985 -- 27 Şubat 2015; 13:38:13 >

• la arkadaş insan aradığı her sorunun cevabını bulurmu burda yaw pes
    bunuda çözmüşlee
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.