Bildirim
FARCRY2 VİSTA İÇİN HİLE ?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
arkadaşım sana bu konuda yardım edemiyeceğim ama neden hile arısorsun ki???
Takıldığıın bi bölüm varsa yaz forumda ilgili yere arkadaşlar sana yardım etsin ya da al bi yerden tam çözümünü oku HLEYE HAYIR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gta hariç

_____________________________ PSN: KaanTam35 Xbox Live: PERF3CTIONI5T
-
quote:
Orijinalden alıntı: Blood Hand
arkadaşım sana bu konuda yardım edemiyeceğim ama neden hile arısorsun ki???
Takıldığıın bi bölüm varsa yaz forumda ilgili yere arkadaşlar sana yardım etsin ya da al bi yerden tam çözümünü oku HLEYE HAYIR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gta hariç

hileyi oyunu değişik bölümleri yada ölümsüzlük olarak kullanmak istemiyorum adam gibi bir silah (sürekli tutukluk yapıyor ) :) ve mermi sorunu için isitiyorum, farcry 1 bundan çok daha güzeldi hiç hile kullanmadan sonunu getirmiştim bu biraz kılçık olmuş ısınamadım :D nette bi çok hile var fakat xp için olanı var vista da geçerli değil ona istinaden istedim :D_____________________________ herşey gönlünce olsun...
-
trainer kullanabilirsin .. _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler