mercedes yada vw transporter ambulanslarda gördüğüm bir far var. bir sağdaki bir solda flaş gibi 4er kez yanıyor. xenon gibi beyaz ışık veriyor. ampullerini normal uzun/kısa ampullerinin yerine değilde park lambalarının yerine takılıyor (benim gördüklerim öyleydi). bu farlara ne deniyor? nerede bulabilirim? fiyatı yaklaşık ne kadar olur?
hastami taşican
Çakar ampül..
Çakar de..
patpat ve çakar deniyor. aynısından benim tipoda var.çok dikkat çekiyor
Far ici patlayan lamba olarak geciyor..Hepsi burada.com da 12 milyonda satiliyor.
quote:
Orjinalden alıntı: xpug
mercedes yada vw transporter ambulanslarda gördüğüm bir far var. bir sağdaki bir solda flaş gibi 4er kez yanıyor. xenon gibi beyaz ışık veriyor. ampullerini normal uzun/kısa ampullerinin yerine değilde park lambalarının yerine takılıyor (benim gördüklerim öyleydi). bu farlara ne deniyor? nerede bulabilirim? fiyatı yaklaşık ne kadar olur?
Hocam aksesuarcıya git bir takım çakar ver dedinmi tamamdır.Ama unutma polisler ceza yapabilir binlerce uyuz polis var
anahtarini guzel yere koy hemen elinin altinda olsun polisi gördugun an kapa normal farlari ac hemen...
quote:
Orjinalden alıntı: bguzelsoyy
anahtarini guzel yere koy hemen elinin altinda olsun polisi gördugun an kapa normal farlari ac hemen...
polislerde salaktı ya yiyicekler hemen
GUVENMIYOSAN TAKMA ! Anladin :D
cevp yazanlara teşekkür ederim :)
ilk fırsatta sislerin yerine şu çakarlardan çakacam
Kanunen yasak olduğunu ve cezasının da büyük olduğunu biliyorsundur umarım.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme