Şimdi Ara

Far Manager SEFP2- A2 CID:52/53/80/81 & A1 (Güncelleme: 31.Ağustos.2010) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
2
Favori
8.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cixdewil

daha önce sim kartsız açma tuş kiidi kodu gibisinden bi kaç patchleme yaptım ama... pcnin hdd deişti gitti programlar falan. telefonuda güncelleyince kaldık öylee

K750 flaş menü desteklemez ama tabikıde patch, menü icon, gfx icon, driver değiştirebilirsin.
    setoollite2 -Jflasher la yapabilirsin.
  • teşekkürler deniym bi
  • Biraz Daha Açıklayıcı Olabilirdi..

Yinede Emeğine Sağlık Uğraşıp Yapmışsın..
  • bu programı ilkkez kullanıcam.telefonum servise gitmişti yerine başka bir model olan aino yu gönderdiler.ama içine yazılım atmışlar.turkcell den göndermiştim hertarafı türksel olmuş telefonun.açılışta kapanışta turkcell logosu ekranda sağ altta turkcellim kısa yolu var.telefonun normal yazılımını nasıl güncellerim acaba?yardımcı olabilirmisiniz?birde walkman temasını yüklemek istiyorum.bu konudada bilgi verebilirmisiniz.ayrıntılı kullanımını anlatan herhangi bir yer varmı acaba?
  • IMEI numarası telefonun hangi dosyasında yazar(ifs, tpa vs..)?

@se(dd)at sen bu işlerden anlarsın..

Birde A200 Uploader'e telefonu bağladığımızda IMEI numrasının sol tarafında ''PAF:1'' diye bişey yazıyor. Bu IMEI numarasıyla alakalı bir şey mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pohuman -- 2 Kasım 2010; 13:31:52 >
  • Yok mu bilgisi olan? Acil ihtiyacım var bu bilgiye..
  • 0: SEFP2 cikmiyor bende.. klasore vs attim herseyi

win7 64 bit
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan_9292
    0: SEFP2 cikmiyor bende.. klasore vs attim herseyi

win7 64 bit

32 bit liği dene
  • 32bit olani calisti..
  • Ne olmuş buraya. Kimse takmıyor artık..
  • quote:

Orijinalden alıntı: pohuman
    IMEI numarası telefonun hangi dosyasında yazar(ifs, tpa vs..)?

@se(dd)at sen bu işlerden anlarsın..

Birde A200 Uploader'e telefonu bağladığımızda IMEI numrasının sol tarafında ''PAF:1'' diye bişey yazıyor. Bu IMEI numarasıyla alakalı bir şey mi?

IMEI numarası MAIN yada FS de yok.Asıl sistem dosyasnda saklı
    GDFS nin içinde.Yani kendin açıp düzenleyip IMEI degiştiremezsin.
    IMEI degiştirici program varsa o degistirebilir.
    Mesela ben OMNIUS de K660 a GDFS ararken .opml içinde IMEI yazdıgını gördüm.
    Tabi ben onu benimkine yükledigim icin kabul etmedi başta.IMEI atlaya tik koyunca yüklemişti.

PAF:1 i bilmiyorum.

• Ben IMEI değiştirmek için sormadım. Telefonun bütün dosyalarını A200 Uploader ile yedeklemiştim. IMEI'nın son rakamını bilmiyorum. Onu bulmak için lazım sadece.. Mesela telefondan IMEI'ye bakıyoruz. IMEI'nin yazdığı o dosya hangisi?
  • Merhaba arkadaşlar. Far Manager ile w995 telefonu nasıl türkçe yapabilirim? Yaptığımda t9 sözlük de mi yüklü olacak? Bu konuda acil yardıma ihtiyacım var.
  • beyler ben indirdim far managerı sefp2w dosyası yok nereye atcam 144 surumunu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: [TR]Collector
    beyler ben indirdim far managerı sefp2w dosyası yok nereye atcam 144 surumunu?

http://www.se4ever.ru/soft/17876-sefp2-sonyericsson-filesystem-plugin.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: se(dd)at

quote:

1.hocam linktekini de indirdim ama aynı şekilde sefp2w dosyası pluginsde yok. sefp2w 144 un kendısınde var onu direk mi kopyalıyacağız plugıns klasorune?
    2.bende farı acık alt f1 e basınca 0 da sefp2 gozukmuyor. 0 da process list diye birşey var. bunu nasıl çözümlerim?

Hocam sorularıma cevap verirsen çok sevinirim. fm hakkında 0 da yakın bir bilgim var. Bu arada telefon aino

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi %100 -- 25 Kasım 2010; 21:00:03 >

• quote:

quote:

quote:

1.hocam linktekini de indirdim ama aynı şekilde sefp2w dosyası pluginsde yok. sefp2w 144 un kendısınde var onu direk mi kopyalıyacağız plugıns klasorune?
    2.bende farı acık alt f1 e basınca 0 da sefp2 gozukmuyor. 0 da process list diye birşey var. bunu nasıl çözümlerim?

Hocam sorularıma cevap verirsen çok sevinirim. fm hakkında 0 da yakın bir bilgim var. Bu arada telefon aino

arkadaşlar yardım edin lütfen su fm yi yapamadıkça telefonu tam performans kullanamadığımı paranın boşa gittiğini düşünüyorum.
    ayrıca su turkcellin rba084 unun sağındaki turkcellim logosu da benı deli ediyor

• Sen sadece 32 bitlik olanını indir.Sorun burdan kaynaklanıyor kesin))
    FEn güncel sefp2w'yi -->Far Manager SEFP2\Plugins\sefp2w

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B.Spears -- 25 Kasım 2010; 21:50:21 >
  • quote:

Sen sadece 32 bitlik olanını indir.Sorun burdan kaynaklanıyor kesin))
    FEn güncel sefp2w'yi -->Far Manager SEFP2\Plugins\sefp2w

ama benım işletim sistemı 64bit:S:S
    edit: hocam tamam anladım. sanırım 64bitlik çalışmıyor. 32 bitlikte calıstı. ama ben bu programı tel kapalıyken mı acıkken mı kullanacağım?
    edit2:cozdum sorunu suan muthis mutluyum
    ainoya her ses driverı olur mu?
    bir de piyasada ainocam driver varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi %100 -- 1 Aralık 2010; 17:48:13 >

• yav arkadaşlar ben flash menü indirdim. anlatıldığı gibi far manager ile bağlandım sorunsuz olarak swf uzantılı dosyayı söylenen yere attım.
    tpa-preset-system-desktop-flash

telefonu açtım, hala aynı menü.

bir tema buldum flash menüsü var . onun flaş menüsünü sevmedim.
    benm indirdiğimi yapmak için benm indirdiğimin adını onun flaşının adı olan "xxxy.swf" yaptim ve ilgili yere attım.
    otemayı uyguladım.menüye giridğimde "....kullanılamaz başka temayla deneyin" filan dedi. normal eski stili kullandı tema.
    ama ondan önce kendi swf siyle sorunsuz çalşyordu.

benm anladığım kadarıyla swf ile thm yi birbirine bağlamak ve ardından da swf yi ilgili yere atmak lazım ama doğru mu anladım acaba?

bu işi yapacak pro var mı?

telefon marka : AİNO cid-81
    işletim sistemim : win7 (bu iş için xp yaparım vala:)
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.