garantiden gelen cihazları g705 c510 gibi telleri görüyormu acaba?.....
güncel
Arkadaşlar kendimi tebrik ediyorum akustik atmayı basardım gayet de güzel dış ses elde ettim. Sonrasında ise dayanamadım başka akustik var mo bakayım dedim indirdim başka akustik attım. Hoparlörden müzik dinleyebiliyorum, karsıdan gelen aramalarda da telefon çalıyor ama telefonumu açtığımda karsıdan konusanın sesini duyamıyorum Ne yapmalıyım sizce? Bu arada telefon modeli ELM. İndirdiğim dosyada wbxml' leri ifs/ acoustic içine .CSV leri de tpa nın içine attım. Sanırım .csv leri attıktan sonra bir sıkıntı oldu.
Sorun yazılım tekrar kurularak halledildi. Sn. Eray Bey ve Yunus Bey' e teşekkür ederim.
arkadaşlarım herkese selamlar forumda uygun yerdemi bu mesajı atıyorum bilmiyorum fakat sizlere bir sorum olacak . elimde sericsson zylo model bir telefon var ve imei ni nasıl değiştirebilirim sadece yazılımla. yardımcı olabilirseniz çok müteşekkür olurum. hepinize kolay gelsin
ELM için imei değiştirebileceğim bi program var mı acaba ???
DB3200, DB3210, DB3350 CID80/CID81 Desteği eklendi..
sefp2w.139 içindekileri FAR MANAGER'ın PC nizde bulunan klasöründen Far Manager SEFP2\Plugins\sefp2w 'e kopyalayın.
merhaba sedat benim w20 zylo (3350 cid81 red) no sported diyor far manager cid 81 desteklmeiyormu birde sefp2w.139 içindekileri FAR MANAGER'ın PC nizde bulunan klasöründen Far Manager SEFP2\Plugins\sefp2w 'e kopyalayın.demişsin Far Manager SEFP2\Plugins\sefp2w diye klosör yok far managerin içinde?birde sefp2w.139 nerden indiricez biyerde bulamadım yardım olabilirseniz çok teşekkür ederim.
se w20 zylo ya başka nasıl akustik atabilirim yardım lütfen
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme